geçmiş olsun canım ben nerdeyse 3 ay olcak tıki regli oldum yeni bitti, ayrıca benimde karnım ağrıyor uzun suredir bazen kramp giriyor ve canım çok acıyor sanırım bagırsaklarımda iltihap var bu agrıları tanıyorum daha öce bu ağrıyla dr. gidince teşhis koymuştu ilaç ve bol su içerek atlatmıştım. Şimdide bol su içince rahatlıyorum ama tabi hala o tedavinin etkisinde sanırım vücudumuz.slm kızlar nasılsınız durumlar nasıl gidiyor
ya ben bu aralar çok tuhafım bir haftadır karnım ağrıyor küretajdan sonra kontrole gitmemiştim daha regli de olmadım neyim var acaba
Mrhb ben araniza yeni katildm . klomen tedavisi incir havuc kuru vs. Kullaniyorm.Sizin en son okudugum kadariyla hqmileydiniz klomenlemi sonuç almistiniz ben yazilar çok olduğundan okuyamadm ondan sorayim dedmKızlar Nasılsıniz durumlar nasıl ben bildiginiz gibi hayata devam....
bu günümüze çok şükür canım umutla mutlu sonu beklemeye devam...Kızlar Nasılsıniz durumlar nasıl ben bildiginiz gibi hayata devam....
Canim ya sen en son beş var demiştin sanırım zıft yöntemiyle olan.nasil besin hala seninlemiKızlar Nasılsıniz durumlar nasıl ben bildiginiz gibi hayata devam....
canım tabiki düşün bunun tüpü normali sınırı yok Rabbim ol dediği zaman vakti zamanı gelince oluyor.. ama psikolojik olarak kendini hazır hissettiğin zaman başla birde sizin sorunu tam hatırlayamıyorum bi yazarmısın canım tek taraflımıydıMerhaba kızlar ben bugünlerde tekrar 3 tüp deneme düşünmeye başladım bakalım nolacak. Çok ara vermek istemiyorum son şansım bundan sonra artık bırakacağım tedaviyi.
canım zift yöntemi sürekli uygulanan bir yöntem değil risk alma derim ama ekonomik olarak durumu değerlendirip prpf dr timur gürkanın başarısız tüp bebek yöntemlerinde kullandığı tekniği bi araştır derim Avrupadan bilim adamları gelip bu tekniğin eğitimini alıyorlarmış canım defalarca tv de haberi çıktı başarı oranı çok yüksekmiş yeri gürkan clinic sanırımCanim ya sen en son beş var demiştin sanırım zıft yöntemiyle olan.nasil besin hala seninlemi
Evet canim tek tüpüm yok ama iki yumurtaligimda duruyor olmadı işte nasip .aslında benim normal yoldan olabilir ama olmuyor .zaten ameliyat raporunda da sebebsiz infertilite yazıyor. Ne yapalım işte kader ve nasip Allah verecek başka alternatifi yook.canım tabiki düşün bunun tüpü normali sınırı yok Rabbim ol dediği zaman vakti zamanı gelince oluyor.. ama psikolojik olarak kendini hazır hissettiğin zaman başla birde sizin sorunu tam hatırlayamıyorum bi yazarmısın canım tek taraflımıydı
canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin 41 hamileden birer tane ayetel kürsi de isteyebilirsin toplamda 41 hamile 41 ayetel kürsi...arkadaşlar üzerimde Meryem ana otu taşımaya başladım... bana veren kişi on yıl sonra hamile kalmış ınsallaş bana da vesile olur
ıkı kısıye daha vermiş onlarda hamile kalmış darısı basıma ınşallah.... bu otu hacıdan getirmişler... 40 tane hamile bayandan para toplayıp almışlar...hayırlısı...
hayırlısı olsun canım İbrahim suresi okutturduk 41 kişiye ...canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin 41 hamileden birer tane ayetel kürsi de isteyebilirsin toplamda 41 hamile 41 ayetel kürsi...
canım özelden ismini söylersen bende okuturum 41 hamileye hatta umut1985 de söylerse ismini berbaer isimleriniz adına 41 hamile okur.. bundan bişey olmazhayırlısı olsun canım İbrahim suresi okutturduk 41 kişiye ...
nasıl canım ben anlamadım kim okuyacak...canım özelden ismini söylersen bende okuturum 41 hamileye hatta umut1985 de söylerse ismini berbaer isimleriniz adına 41 hamile okur.. bundan bişey olmaz
41 hamile canım istemessen umut 1985 için hemen başlatacağım ben isimlerinizi birlikte verip okutacaktımnasıl canım ben anlamadım kim okuyacak...
evet canım Allahın izniyle...Rabbim dileyen tüm kardeşlerime en kısa zamanda nasip etsin İnşallah...minikduma canım sen hamile misin yoksa içime birden oyle dogdu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?