adım adım hedefe eskiyle

Ben kahvaltimi bir dilim karpuz ve peynirle yaptim. Oglen yarim avuc ici kadar badem ceviz yedim. Saat 4te ise son ögunumu firinda balik vr haslanmis sebze ile yaptim. Diger gunlere bakaraktan bu aksam biraz kendimi ac ve halsiz hissettigimi soyleyebilirim kizlar. Bu hafta regl olucam zaten, bu demek oluyorki kilom 1 yada 2 kg oynicak olana kadar ama pazartesi gunune kadar daha 4 gun var umarim bir an once atlatmis olurum tartilma gunume kadar.

selam kızlar bugün kahvaltıda mısır gevreği yedim , geç uyandığım için arada bir şey yemedim akşam yemeği olarak da tavuk ızgara 2 dilim kepek ekmeği ve yoğurt yedim ayrıca bi saatte tempolu yürüyüş yaptım,bugün iyi geçiyor gibi sizde durumlar ne
canım regl döneminde tatlı krizin gelirse kayısının içine badem koyup iki tane falan ye aayip iyi geliyor

Bugün sabah hastanedeydim. O yüzden orada 2 dilim beyaz ekmekle beraber mercimek çorbası içtim. Bugün yeni tartım geliyor. Yarın sabah aç karnına tartılacağım. Öğlen kızarmış sosisle marulu karıştırıp yemeyi planlıyorum. Akşama da tavuklu mantar sote ve zeytinyağlı dolma yiyeceğim. Yürüyüş yapmadım fakat hastanede git gel işleri bile gayet yordu. Akşama doğru 1 saat bisiklet bineceğim.

Eskirofor sagol canim. Dogrusu dun aksam esime pasta yapzim ve yememek icin zorlandim ama gecti bitti. Bir anlik heveslere kapilmamam gerektigini soyluyorum devamli kendime cunku en kisa zamanda 79.99u gormek istiyorum tartimda! Bu bana simdikinden daha da cok moral olacak. Su an her gun yuruyus yapamiyorum mesela ama o zaman yapmaya soz verdim kendime.

cnm ben de 79.999 bile olsa artık 7li rakamları görmek istiyorum ben de bu gün misafirlkiteydim benim için bir çok şey yapmışlardı azar azar yedim ve bugün yediklerimn listesi ve kalori hesabını yaptım ve çok da olmadığını görünce sevindim açıcası.
  • Alınan Kalori
ayrıca kızlar yeşilçay karışımımı bir süre bırakıp yeşil kahve içmeye başlıyorum bu akşamdan itibaren sabah ve akşam yemekten önce bir fincan tabi mide problemi varsa yemekten önce içmek sakıncalı olabilir,diyet yaparken bazı arkadaşlar çok faydasını görmüş 3 hafta kullanacağım sonuçları size yazarım aslında ufak bi bilgi vereyim çok araştırdım da etki mekanizması şu şekilde kandaki glikoz yerine yağı yakıp vücudun harcamasına yardım ediyor ve iştah kapatıcı etkisi var tavsiye ederim inşallah bir deneyim de :)

hastane hayırdır canım kötü bir şey yok inşallah

DİKKATT kızlar yukarıda kalori sayımını yazdığım yere tıklayıp girmeyin lütfen bi hata oldu caza alabilirm tıklamayın lutfen,siteye yönlendirme var da

Yok canim endiselenme girmeyiz. Senin icin özel hazirlanan seylerden yemekle cok iyi yapmissin. Dedigin gibi kalorileri de fazla degil azar azar yedigin icin. Zaten diyetimizi ancak bu sekilde surdurebiliriz yoksa kisa zamanda eskisi gibi pes etme durumlari yasariz ki allah korusun! Ah canimmmmn 79.9 kg bu benim icin bi hayal deli gibi sevinicem eminim o rakami gordugumde ve ilk burada paylasicam! Dile kolay tam 10 kg gitmis olacak geriye 20 kalicak ve ben sekiz aydir icinde bulundugum kisir donguden kurtulmus olucam! En kisa zamanda basaririz umarim!

inşallah canım ben de ilk burda paylaşacağım :)

hastane hayırdır canım kötü bir şey yok inşallah
Sorduğun için sağol. :)Ms hastasıyım da ben, hastalığım ilerlemiş o yüzden doktorla koruyucu alıp almayacağımı konuşmaya gittim. Daha 16 yaşındayım. 10 yaşında ms hastası oldum. Doktorum 3 ay daha bekleyelim, eğer yine de artmaya devam ederse koruyucu interferona başlayalım dedi. Bu arada bu sabah yeni tartımla tartıldım. 93.1 çıktı. Önceki tartım bozuk olduğu için geçen haftadan bu yana ne kadar kilo verdiğimi göremeyeceğim. Artık bir sonraki haftaya düzgün bir kilo takibi yapmış olacağım.

Bu arada sabah bir haşlanmış yumurta, 1 domates, bir dilim peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. İlk sayfada söylediğim kalori sitesinden günlük toplam yediğimiz kaloriye 1000 veya 1250 gibi bir hedef belirleyelim. Hedef belirlediğimizde daha kolay olur. Bu arada ilk hedefim 90 kilo olmak. Bir ay içinde vermeyi planlıyorum.

Geçmiş olsun cnm inş artmaz.bu arada kilo takibini takma tartı alınca yaparsın önemli olan diyete devam etmek :)

Ben de iki dilim kepek ekmeği ve iki dilim salam yedim bir tane de kayısı şimdi yeşil kahvemi içiyorum :) istediğin kiloya ulaşacaksın cnm ben inanıyorum

Sanırım öğlen yediğim makarnayı biraz fazla kaçırdım sanırım. O yüzden akşama yapacağım pilavdan yemeyeceğim. İnşallah hepimiz dilediğimiz kiloya sahip oluruz. :)

Sanırım öğlen yediğim makarnayı biraz fazla kaçırdım sanırım. O yüzden akşama yapacağım pilavdan yemeyeceğim. İnşallah hepimiz dilediğimiz kiloya sahip oluruz. :)
evet canım akşam pilav yemesen çok iyi olurben de uzun zaman sonra kendimi ilk kez bu kadar motive olmuş hissediyorum başaracağız inşallah bu arada diğer üyler kızlarr nerelerdesiniz

slm i ben burdayım yazmasamda takipteyim dün maakesef patlıcana dayanamadım patklıcan pilav yedim baya itiraf ediyorum umarım telafi ederim

kızlar bu arada bildiğiniz üzere yeşil kahve içmeye başladım ama acaba eski yeşil çay karışımıma mı dönsem diyorum sizin aranızda yeşil kahve kullanan yada duyan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…