• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım hedefe eskiyle

Eskirokfor Merhaba. Eğer günlük Müsait se bende yeni bir can yeni bir kan olup topiğe katilabilirim :)

91.1 kilo olmuşum. Doktora gittim. Hastalığım ilerlemiş. Yine kortizollu günlere başladım. O yüzden tuz ve şeker yasak bana. Anlayacağınız sabah bir yumurta bir domates öğlen bir tabak çorba akşam tavuk haşlaması yiyeceğim. Olaya pozitif yandan bakacak olursam en azından zayıflamama yardımı dokunur. Haftaya hedefim 80'li sayı görmek. Bu yasak yiyeceklerle çok da zor olmadığını düşünüyorum.

91.1 kilo olmuşum. Doktora gittim. Hastalığım ilerlemiş. Yine kortizollu günlere başladım. O yüzden tuz ve şeker yasak bana. Anlayacağınız sabah bir yumurta bir domates öğlen bir tabak çorba akşam tavuk haşlaması yiyeceğim. Olaya pozitif yandan bakacak olursam en azından zayıflamama yardımı dokunur. Haftaya hedefim 80'li sayı görmek. Bu yasak yiyeceklerle çok da zor olmadığını düşünüyorum.

Canm geçmiş olsun rahatsızlığın nedir

geçmiş olsun canım,canını sıkma sağlığın kilodan önemli ve yasak yiyeceklerle zaten sağlıklı bir beslenme şeklin olcaktır inanıyorum canını sıkma

kızlar ben de bir haftadır bozdum diyeti ayın 24 ünde yeniden sıkı diyetime başlıyorum ertelememin sebebi de sürekli bu ara şehir dışına çıkma zorunluluğum

Sabah 2 tane karışık tost yedim öğlen Nescafe akşam şu kahveli cikolatalar varya onlardan yiyorum .. Bu sabah 72 çıktım yarın inşallah 71 cikarim:KK22:

kızlar kimse uğramıyor .. ama ben yazayım yıne.. aksam bir tbak mercimek çorbası içtim ve az sosis yedim ..2 dilim ekmek demişmiydim :)

Sabah bir domates bir yumurta yedim. Öğlen haşlanmış tavuk yedim. Akşama da büyük ihtimal aynısını yiyeceğim. Arada da aşure yiyeceğim.

benden de herkese merhaba ben hala toparlanamadım kilo almadım ama veremiyorum 82 yim regl dönemim bitsin tekrar başlıcam sıkı bi motiveye ihtiyacım var

eski hoşgeldin hep beraber canlansak iyi olur kimsrse yazmıyor oysa daha 79 olanımız yok

Bende durum kötü maalesef. Kortizol yüzünden verdiğimi de geri almışım. 91 de sayıklıyıp duruyorum. Moral olarak çöktüm. 2hafta daha böyle pasif takılcam. Bizim sınıfta bir arkadaş zayıflamış şimdi. Kıza herkes zayıflamışsın falan diyince moralim bozuldu. Ben de bir gün şöyle bir iltifat duymak istiyorum :(

Back
X