- Konu Sahibi eskirokfor
ayrıca canım haşlanmış makarna bi kase kadar yiyebilirsin ama yanında ekmek et falan olmasın salatayla ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
91.1 kilo olmuşum. Doktora gittim. Hastalığım ilerlemiş. Yine kortizollu günlere başladım. O yüzden tuz ve şeker yasak bana. Anlayacağınız sabah bir yumurta bir domates öğlen bir tabak çorba akşam tavuk haşlaması yiyeceğim. Olaya pozitif yandan bakacak olursam en azından zayıflamama yardımı dokunur. Haftaya hedefim 80'li sayı görmek. Bu yasak yiyeceklerle çok da zor olmadığını düşünüyorum.
katıl canım yeni kana çok ihtiyacımız var :)Eskirokfor Merhaba. Eğer günlük Müsait se bende yeni bir can yeni bir kan olup topiğe katilabilirim :)
geçmiş olsun canım,canını sıkma sağlığın kilodan önemli ve yasak yiyeceklerle zaten sağlıklı bir beslenme şeklin olcaktır inanıyorum canını sıkma91.1 kilo olmuşum. Doktora gittim. Hastalığım ilerlemiş. Yine kortizollu günlere başladım. O yüzden tuz ve şeker yasak bana. Anlayacağınız sabah bir yumurta bir domates öğlen bir tabak çorba akşam tavuk haşlaması yiyeceğim. Olaya pozitif yandan bakacak olursam en azından zayıflamama yardımı dokunur. Haftaya hedefim 80'li sayı görmek. Bu yasak yiyeceklerle çok da zor olmadığını düşünüyorum.
katıl canım yeni kana çok ihtiyacımız var :)