Adım adım zayıflıyorum...

sasnırım bayram telaşı var. uğramadınız.iyi iftarlarr

Merhaba Blackseea,evet bunun gibi bir şey....bugün alışverişe çıktım,5-6 saat yürüdümçok yoruldumama sonunda beyaz ayakkabı buldumşaka bir yana 10 gün sonra ben başka şehre taşınıyorum...orda daha küçük bir yer olduğu için eksiklerimi burdan tamamlamaya çalışıyorum...
Çok teşekkür ederim,size de hayırlı iftarlar

ayyy yeni bir şehir,yeni bir başlangıç.çok güzeel. koşuşturmacası geçince sefası başlar elbett. şimdiden hayırlı olsunn.sizi bilmem ,ama oğlun için zor olabilirçabuk alışırsınız umarımm.hangi bölgeye gidiyorsunuz?
inşallah karadeniz sahilleridir. oralar çok güzel,doğal oluyorr.deniz,yeşillik içiçeedir oralarda.

Merhaba sevgili Blackseea :) evet,yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz,inşallah hayırlı olur :)
Teşekkür ederim :)
Oğlum çok heveslidir gitmeyi :)
Ben biraz tedirginim :)
Sevgiler :)

Merhaba sevgili günlük:)
sahur:1 sütlü kahve----bu hiiiiiç olmadı
İftar:et,salata....
Bugün de 2 saate yakın yürüdüm :)
Bugün de ramazanı son günü....tatlı bir hüzün var içimde.....

İyi bayramlar günlük :)
Kahvaltım:1 çorba kaşığı menemen,1 ısırık peynir,1 ısırık poğaça,1 fıncan kahve
İkindi:et sote,domates...

Bugün bayram ziyaretlerinde bulundumyediklerim:

1 z.yağlı sarma,4-5 çikolata.....4 parça karpuz....galiba ucuz kurtuldum

Şaka bir yana,çok yemediğimi düşünüyorum....40 dakika kadar da yürüdümaslında daha çok yürüyecektim ama topuklu ayakkabılarla o kadar olur

Bayramin mübarek olsun canim, nasilsin iyisin insallah. Bende almanyad nekadar bayram olursa o Kadar bayrami yasiyorum iste. ailemle telefonda bayramlastik, buradaki büyüklerimizi ziyaret ettik. yarinda camimizde bayram senligi olacak, insallah oraya gidecegiz..... iste böyle .... aslinda ramazanda Kilo almadim gibi ama genelde bayram haftasinda ve sonrasinda aliyorum ben kiloyu Canim sanirim tasinacaksin, sana kolay gelsin , tasinmak zor olsa gerek, ben hic tasinmadigim icin bilemiyorum. 20 sene önce gelin geldigim evde oturuyorum hala tedirgin olmana hic gerek yok sen cok Tatli, iyi huylu ve sevecen bir hanimsin, eminimki gittigin yerede cabucak alisacak ve cevre edineceksin kendine öpüyorum seni ve oglunu ......

Merhaba Gurbetteşekkür ederim,senin de Bayramın mübarek olsun!!! :) iyiyim çok şükür,sende iyisin inşallah :) gurbete olmak zor,inan ki seni anlıyorum....kader işte....insanın aklına gelmeyen şey başına gelebilir....neyse....demek ki kilo almadın,bu çok güzel bir haber :)bayramda da biraz dikkat edersin,olur biter :)
Evet,tekrar taşınacağım...inşallah uyum sağlarım,bilmem....yaşamak gerek....taşımaya niyetiniz varsa eğer,Rabbim güzel bir ev nasip etsin inşallah :)
Ben de seni çok çok öpüyorum,ailenle birlikte mutlu,sağlıklı,hayırlı bir ömür diliyorum

Merhaba günlük...bu aralar düzenli giremedim ama çok kaçamak da yapmadım :)
Kahvaltıda genelde peynir,yumurta,zeytin,yeşillik yedim....
Öğlen vaktinde de et salata...
Akşamları sadece karpuz....
Spor yok....sadece 50-60 dakika kadar yürüdüm,gezerken :)

Yarın dan sonra daha düzenli girmeye çalışacağım....yarın daha çok dışarıda olacağım,giremiyebilirim :)

Harika gidiyorsun canım,Allah her şeyi yeni hayatında gönlüne göre versin canım.....

Merhaba günlük:)
Bugün erkenden dışarıya çıktım,bazı işlerimi hal ettim,bazıları kaldı.....kahvaltı yapmadan çıktım ve migrenim tuttu....kaç saattir onunla uğraşıyorum...öğlen vaktinde pidesiz adana yedim,1 ayran içtim...akşam üstü 1 dondurma yedim,2 kare çikolata....ama işlerimi hal etmek için tam 3 saat yürüdüm....İstanbul'da berbat bir hava var,aşırı nem

migren işi kötü. arkadaşlarımdan biliyorum. allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım ,benimde geceden beri başım ağrıyor.Yalnız dikkat et migrenin tuttuğu veya belirti verdiği zaman çikolata,peynir,kahve tüketme ,ağrıyı fazlalaştırıyor diye biliyorum.

migren işi kötü. arkadaşlarımdan biliyorum. allah şifa versin.
Merhaba Blackseea,gerçekten de öyle...Allah düşmanımın başına vermesin....teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım ,benimde geceden beri başım ağrıyor.Yalnız dikkat et migrenin tuttuğu veya belirti verdiği zaman çikolata,peynir,kahve tüketme ,ağrıyı fazlalaştırıyor diye biliyorum.

Merhaba Sevgi ablacığım,teşekkür ederim,sana da geçmiş olsundikkat edeceğim,teşekkür ederimbugün daha iyisin inşallah

Merhaba günlük....7 gün kadar buralarda olmayacağım,malum taşınıyoruz....bugün internet nakili için başvuruda bulunacağım,büyük ihtimal ile internetim kesilecek....görüşmek üzere.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…