- Konu Sahibi Sea Alessia
-
sasnırım bayram telaşı var. uğramadınız.iyi iftarlarr
Merhaba Blackseea,evet bunun gibi bir şey....bugün alışverişe çıktım,5-6 saat yürüdümçok yoruldum ama sonunda beyaz ayakkabı buldum şaka bir yana 10 gün sonra ben başka şehre taşınıyorum...orda daha küçük bir yer olduğu için eksiklerimi burdan tamamlamaya çalışıyorum...
Çok teşekkür ederim,size de hayırlı iftarlar
ayyy yeni bir şehir,yeni bir başlangıç.çok güzeel. koşuşturmacası geçince sefası başlar elbett. şimdiden hayırlı olsunn.sizi bilmem ,ama oğlun için zor olabilirçabuk alışırsınız umarımm.hangi bölgeye gidiyorsunuz?
inşallah karadeniz sahilleridir. oralar çok güzel,doğal oluyorr.deniz,yeşillik içiçeedir oralarda.
Merhaba sevgili Blackseea :) evet,yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz,inşallah hayırlı olur :)
Teşekkür ederim :)
Oğlum çok heveslidir gitmeyi :)
Ben biraz tedirginim :)
Sevgiler :)
hayırlı olsunn.
şimdiden de iyii bayramlarrr
sevgilerr
Merhaba GurbetBayramin mübarek olsun canim, nasilsin iyisin insallah.Bende almanyad nekadar bayram olursa o Kadar bayrami yasiyorum iste. ailemle telefonda bayramlastik, buradaki büyüklerimizi ziyaret ettik. yarinda camimizde bayram senligi olacak, insallah oraya gidecegiz..... iste böyle .... aslinda ramazanda Kilo almadim gibi ama genelde bayram haftasinda ve sonrasinda aliyorum ben kiloyu Canim sanirim tasinacaksin, sana kolay gelsin , tasinmak zor olsa gerek, ben hic tasinmadigim icin bilemiyorum. 20 sene önce gelin geldigim evde oturuyorum hala tedirgin olmana hic gerek yok sen cok Tatli, iyi huylu ve sevecen bir hanimsin, eminimki gittigin yerede cabucak alisacak ve cevre edineceksin kendine öpüyorum seni ve oglunu ......
Merhaba günlük...bu aralar düzenli giremedim ama çok kaçamak da yapmadım :)
Kahvaltıda genelde peynir,yumurta,zeytin,yeşillik yedim....
Öğlen vaktinde de et salata...
Akşamları sadece karpuz....
Spor yok....sadece 50-60 dakika kadar yürüdüm,gezerken :)
Yarın dan sonra daha düzenli girmeye çalışacağım....yarın daha çok dışarıda olacağım,giremiyebilirim :)
Merhaba günlük:)
Bugün erkenden dışarıya çıktım,bazı işlerimi hal ettim,bazıları kaldı.....kahvaltı yapmadan çıktım ve migrenim tuttu....kaç saattir onunla uğraşıyorum...öğlen vaktinde pidesiz adana yedim,1 ayran içtim...akşam üstü 1 dondurma yedim,2 kare çikolata....ama işlerimi hal etmek için tam 3 saat yürüdüm....İstanbul'da berbat bir hava var,aşırı nem
Merhaba günlük:)
Bugün erkenden dışarıya çıktım,bazı işlerimi hal ettim,bazıları kaldı.....kahvaltı yapmadan çıktım ve migrenim tuttu....kaç saattir onunla uğraşıyorum...öğlen vaktinde pidesiz adana yedim,1 ayran içtim...akşam üstü 1 dondurma yedim,2 kare çikolata....ama işlerimi hal etmek için tam 3 saat yürüdüm....İstanbul'da berbat bir hava var,aşırı nem
Merhaba Blackseea,gerçekten de öyle...Allah düşmanımın başına vermesin....teşekkür ederimmigren işi kötü. arkadaşlarımdan biliyorum. allah şifa versin.
Geçmiş olsun canım ,benimde geceden beri başım ağrıyor.Yalnız dikkat et migrenin tuttuğu veya belirti verdiği zaman çikolata,peynir,kahve tüketme ,ağrıyı fazlalaştırıyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?