Adım adım zayıflıyorum...

Sea Alessia

Canım oğlum :)
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
2.670
17
108
Elazığ
Adım adım zayıflıyorum
Merhaba sevgili günlük,bundan böyle zayıflama yolunda bana eşlik edeceksin:)yarından itibaren yeni bir başlangıç yapmak istiyorum,her gün yediklerimi,içtiklerimi seninle paylaşacağım:)yarın görüşmek üzere...

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun canım,zevkle takip edeceğim....

tatlim diyet yolculugunda sana kolayliklar diliyorum umarim istedigin kiloya ulasirsin benim bugun 13. gunum persembeleri tartilip kilo bildirimi yapiyorum istersen seni takip edebilirim birbirimize destek olalim canim benim gunlugume de beklerim hedefin kac kilo bu arada

Hayırlı uğurlu olsun canım,zevkle takip edeceğim....

Çok teşekkür ederim Sevgi ablaçok mutlu olurumsende benim takibimdesim

Teşekkürler tatlım,bende sana kolaylıklar diliyorumbirbirimizi takip edersek eğer hedeflediğimiz kiloya daha kolay ulaşabiliriz

Eveeet,bugün diyetimin 1.günü.Her perşembe günü tartı günüm olacak ve yeni bir liste uygulayacağım...
Bu arada:
Boy:172 cm
Kilo:79kg-80kg
Geçen hafta 79kg'dım ama cuma günü ufak bir amelyat geçirdim ve hala vücudumda ödem var,hala antibiyotik ve ağrı kesiciler kulanıyorum,bu yüzden bugün tartılmadım.Haftaya perşembe günü tartılacağım ve o zaman gerçek kilomu öğreneceğim.Hedefim 69 kilo olmakaslında 65 kilo olmak çok istiyorum...Bir hafta boyunca su atıcı bir diyet uygulayacağım,ödemimi atmak için...hepimize kolay gelsin

merhaba dukan diyetinin işime yarayan kısımlarını dikkate alıp, işime gelmeyen kısmını umursamadım. yulaf kepeğinden ekmek ve poaçaları yaparak, protein+sebze ile 2 ayda 8 kilo verdim. istediğim kiloya ulaştım ancak plates yapmama rağmen göbek bölgem istediğim gibi olmuyor. o yağ tabakalarından nasıl kurtulacağız bilmem. Hamile kalmadan kilolarımdan kurtulayım diyeceğime göbeğimden kurtulayım desem iiymiş.... herkese kolay gelsin kilo vermek kolayda, zayıf kalabilmek asıl mesele bu ....

Menüm geliyor:
kahvaltım:1 bardak kefir,1 elma,1 ç.k.tarçın(blenderden geçireceğim,içeceğim)
ara:3 pirinç patlağı veya 3 bisküvi

Merhaba,öncelikle tebrik ederim,2 ayda 8 kilo güzel bir sonuçsaat yönünde göbeğine masaj yapabilirsin,mekik çekebilirsin,karnını içeriye çekip bırakabilirsin...bu yontemler şimdilik aklıma gelenlerdir...teşekkür ederim

geçmiş olsun umarım büyük bir problem değildir:) bencede 65 ol 69 olursan tartıda arasıra 70de görürsün 65 daha iyi :)

Öğlen:elmalı,tarçınlı kefir içtiğim...
Ara:3 pirinç patlağı
Ara:3 pirinç patlağı+3 t.k.labne peynir...
Bol su....dediğim gibi bu hafta sulu bir hafta olacak

Akşam:3 ç.k haşlanmış kepekli pirinç,1 ç.k haşlanmış nohut,2 kutu sade prebiyotik yoğurt,biraz ıspanak..
Ara:1 çay bardağı kefir,1 elma:)
Çok şükür,bugün de doyduk...

Akşam bir davetteydim o kadar çok şey yedimki çok pişmanım. keşke ısrarlara aldanmasaydım

Günaydın
Sabah:kefirli,tarçınlı,elmalı içecek...peşinde yeşil çay..
Ara:3 pirinç patlağı..
Bol su...hennüz spor yapmıyorum,kısmetse cumartesi yürüyüşe başlarım

Öğlen:kefirli içecek(elma,1 çk tarçın,1 bardak kefir)
Ara:3 mısır patlağı
Ara:3 mısır patlağı,3 tk labne peynir...

merhaba canım topiğin uğur getirsin
diilerim istediğin hedefe biran önce ulaşırsın tatlımm

Sıkma canını,bu gün yediklerine dikkat et,telafi edersinben kaçamak yaptığım zamanlarda ertesi gün protein ağırlıklı besleniyorum..

Canım benim sen zaten diyet konusunda Maşallah çok disiplinli ve isteklisin,kaçamak yapmıyorsundur .Ezginin diyetini mi yapıyorsun?O zaman bende bakmıştım ama ben gençlikte olduğu gibi sıkı diyet yapamıyorum, yaşlanıyorum galiba.Menün güzel ,devam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…