Hahaha güldüm vallaKesinlikle atlami o zaman : )
Hay ağzınıza sağlık. O buna çok anlayış gösterdi hatta hoşuna gitmiş öyle söyledi. Hop hop biri olmadığım için linç yiyeceğim de hiç aklıma gelmezdi doğrusuBoşver istiyorsa mesaj atar zaten sana. Sen sana yanlış geldiği için numaranı vermemissin. Kimsenin senin doğrunu yanlisini sorgulamasına izin verme. Sana göre yanlismis vermemissin. Karşıdaki buna anlayış göstermiyor kendini geri çekiyorsa kendi bilir üstüne düşme dünyada erkek mi yok?
Ben 21 o 24 yaşında. Beni tatmin etmiş sorduğum bu değildi.Sesini bile tanımadığınız, erkek mi kadın mı çocuk mu olduğunu bilmediğiniz birine ne çabuk inanmışsınız böyle? Yaş kaçtı pardon???
Aynen öyle senin kararın buymuş ve buna saygı duymak zorunda. Burda yazılanları da sallama. Herkesin kendi doğrusu yanlişi var. Adam da seni isterse mesaj atar istemezse boşver senin kararlarına saygı duyacak biri elbet çıkar.Hay ağzınıza sağlık. O buna çok anlayış gösterdi hatta hoşuna gitmiş öyle söyledi. Hop hop biri olmadığım için linç yiyeceğim de hiç aklıma gelmezdi doğrusu
Beni anlayan insanlar sonradan geliyorBu konu bana nedense hiç tuhaf gelmedi. Sanki hiç biriniz sosyal medya üzerinden birleriyle tanışıp yazışmıyor gibi davranmışsınız.
Bence en mantıklısı kamuya açık bir alanda görüşmenizAnlattığı gibi biri olup olmadığını bu şekilde anlarsınız. Yetişkin insanlarsınız kaçırılacak zorlanacak haliniz yok.
Adım atmanın sakıncası yok. Atacaksanız bir an önce atın. Çünkü sürüncemede bırakılan işlerin sonu pek iyiye varmıyor.
Bu vakitten sonra zaten değip değmeyeceğini bildiğim biri için değişmeye vaktim yok. En büyük hedefim ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir kadın olayım gerisi teferruatAynen öyle senin kararın buymuş ve buna saygı duymak zorunda. Burda yazılanları da sallama. Herkesin kendi doğrusu yanlişi var. Adam da seni isterse mesaj atar istemezse boşver senin kararlarına saygı duyacak biri elbet çıkar.
Mesaji okuyunca gulme geldi. internetten tanistigim adamla evlendim cocuk yaptim benBen internet üzerinden tanışanlara şaşıyorum cesaretlerine.
Adam sizi görmemiş belirsizlik var
Belki hoşlanmayacak resmen hayalet gibi biriyle konuşuyor gibi olmaz mu??
Böyle sosyal medya üzerinden tanışmalara hiç mi hiç güvenmiyorum
Artık o kadar ilerledi ki karşındaymış gibi hayatının her anını en doğal şekilde atıyorsun. Görsen yabancılık çekmezsin hani o dereceBen internet üzerinden tanışanlara şaşıyorum cesaretlerine.
Adam sizi görmemiş belirsizlik var
Belki hoşlanmayacak resmen hayalet gibi biriyle konuşuyor gibi olmaz mu??
Böyle sosyal medya üzerinden tanışmalara hiç mi hiç güvenmiyorum
Ahahaha helal sizeMesaji okuyunca gulme geldi. internetten tanistigim adamla evlendim cocuk yaptim ben
Hikaye ozetinden daha komik. Esimle ayni unide ayni fakültede okuyormusuz. Ortak derslerimiz bile varmis ama tanismiyorduk. Bir forumda konusurken tesadufen ayni okulda oldugumuzu ogrenip bulustuk.Sonra arkadas olduk sevgili olduk derken evlendik..Ahahaha helal sizehikayenizi dinlemek isterim
Evet takıldım ama konuya dönelimde barışalım :)Gerçekten buna mı takıldınız?
Ay ne güzelmiş maşallah.. Ben öyle karşı değilim bu konuya insan bazen etrafında böyle anlaşabildiği insan bulamıyor nasip kısmet hayat arkadaşınızın sizi nerede bulacağı hiç belli olmazHikaye ozetinden daha komik. Esimle ayni unide ayni fakültede okuyormusuz. Ortak derslerimiz bile varmis ama tanismiyorduk. Bir forumda konusurken tesadufen ayni okulda oldugumuzu ogrenip bulustuk.Sonra arkadas olduk sevgili olduk derken evlendik..
Barıştık :) Aslında ben sonraki konuşmalarda şu şekilde giriş yapmak istemiştim “bir teklifin vardı hala geçerli mi?” gibisinden. Ama öyle bi ortamı yakalayamadımEvet takıldım ama konuya dönelimde barışalım :)
Açıkçası numara vermemede ben sizi haklı buldum. ne olacak ben hoşlandığım anda telimi veriyorum diyenlerde bilmiyorum bu ne cesaret.
Fakat şuda varki bir süre sonra edinilen izlenime göre ya bir sonraki aşamaya geçilir yada vazgeçilir. Siz belli bir oranda onu tanıdınız ise numarayı vermekte bir sorun yok. Aksi durumda zaten olaya nokta konur.
Mesaji okuyunca gulme geldi. internetten tanistigim adamla evlendim cocuk yaptim ben
Artık o kadar ilerledi ki karşındaymış gibi hayatının her anını en doğal şekilde atıyorsun. Görsen yabancılık çekmezsin hani o derece
Aklında beliren insan tipini çok iyi anlıyorum ve nefret ederim öylelerinden. Bu öyle değil yaArada hatırlayıp arada kaybolan insandan hayır gelmez ya.
Bi numaranı vermedin diye bu kadar da olmaz. Ha hiç yazmasa nonu vermedin dese kestirip atsa okey ama kafasına esince yazan insan=çöp.
9 ay full konuşmadan bende sıkılırdım sanırım. Öyle olmadı ama yanlış mı aktardım neYıllarca konuş istersen yüz yüze gelmeyince maalesef.
Hadi ilk bir iki konuşma netten olsun ama aylarca yazışmak bana garip geliyor.
Ben biraz tedbirliyim omdan öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?