Adım atmalı mıyım?

Ha bu kisi kiz yani dogru mu anladim?
Evet

Anladım, reel hayatta da bu tarz sorular birine direkt olarak sorulamıyor, haklısınız.
Bu detayı konunuza ekleyin yine de, benim gibi dümdüz bir sürü yorum gelmesinin önüne geçmiş olursunuz hem.
Not ekledim. Bu güne dek hep sormadan hareket ettim ben de kesip attım ama insan durup bir düşünüyor hep mi haklıyım hiç mi alttan alıp telafi etmeyeyim falan diye

Son düzenleme:
Escinsel bu. Erkek degil iki kizdan bahsediyor

Aslında çok fazla LGBT bireyleri var ama nasıl görünmüyor bunlar anlamadım ben.

Yani illede internet ortamında ne olduğu belli olmayan biriyle nasıl buluşacaktınız ki.

Şimdi bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen.

Konu sahibi kadınlardan hoşlanıyor her ne kadar kendisi de kadın olabilir tamam da yani sonuçta erkekleri almak yasaksa konu sahibide yasak olması gerekmiyor mu? Sonuçta o da kadınlardan hoşlaniyor.

Kötü amaçla söylemedim biraz garip geldi bu durum

Aslında çok fazla LGBT bireyleri var ama nasıl görünmüyor bunlar anlamadım ben.

Yani illede internet ortamında ne olduğu belli olmayan biriyle nasıl buluşacaktınız ki.
Karşılaştığımız önyargı ve homofobik davranışları bilseniz anlardiniz :) online tanışma platformlarında sadece lgbti yok ki zaten tercih eden ediyor günümüzün sosyal medya durumu bu maalesef.

Saçmalamayın lütfen erkeklikle alakam yok benim bu forumda da bı kaç kez açıklama yaptım zaten. Rahatsizsaniz siz forumdan çıkabilirsiniz.

Karşılaştığımız önyargı ve homofobik davranışları bilseniz anlardiniz :) online tanışma platformlarında sadece lgbti yok ki zaten tercih eden ediyor günümüzün sosyal medya durumu bu maalesef.
Ya evet haklısınız da ama belki de tanıştığınız insanda homofobik ve kötü niyetli size zarar verebilir. Bunu nasıl anlayabilirsiniz ki.

Konu sahibi kadin sonucta. Buraya kimden hoslandigimiza gore mi giriyoruz? Aseksuel olanlar hic biyere giremesin o zaman.

Ya evet haklısınız da ama belki de tanıştığınız insanda homofobik ve kötü niyetli size zarar verebilir. Bunu nasıl anlayabilirsiniz ki.
Ya nasıl anlamayacağım eşleşme birbirinin arayışına göre oluyor zaten :)

4 arkadasim birisi kanadali zengin bir adam olmak uzere tinderdan tanisip evlendi
Valla benim de patronum (baya bilinen bi şirketin ceosu) tinderdan tanışıp evlendi. Her seferinde garibime gidiyor niyeyse Bazı arkadaşlarım fuckbuddy bulmak için kullanıyor, hatta bence üyelerin 4'te 3'ü bu yüzden kullanıyor ama kalanı da evleniyor cidden maşallah

Niye, anlattığınız koca dertlerine sevinip oh bütün kadınlar bana kaldı nidaları mı atacak diye korktunuz

Adim atmazsan zaten hic bir şansin kalmiyor. Denemezsen hic bisey yasanamayacak. Denersen de belki yasanmayacak ama denemeden bunu bilemezsin
Ama o da beni görüyordur yeni hesabımdan, hatta sola atıp geçmiş olabilir:) geri çekilip ona mı bırakayım yoksa tekrar beğeni mi atayım bilmiyorum. Tamam bir konuyu kendince yorumladı ve bana duyarsızlık gibi geldi ama o derece fevri olmaya da hakkım yoktu.

Hatali sensin gibi gorunuyor. O niye adim atsin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…