4 arkadasim birisi kanadali zengin bir adam olmak uzere tinderdan tanisip evlendi2023 yilinin dertleri
O kadar yakinlastiniz ve numaralarinizi almadiniz mi yani? Ayrica tinderi pek saglikli iliski kurma plartformu olarak gormuyorum sahsen
EvetHa bu kisi kiz yani dogru mu anladim?
Not ekledim. Bu güne dek hep sormadan hareket ettim ben de kesip attım ama insan durup bir düşünüyor hep mi haklıyım hiç mi alttan alıp telafi etmeyeyim falan diyeAnladım, reel hayatta da bu tarz sorular birine direkt olarak sorulamıyor, haklısınız.
Bu detayı konunuza ekleyin yine de, benim gibi dümdüz bir sürü yorum gelmesinin önüne geçmiş olursunuz hem.
Escinsel bu. Erkek degil iki kizdan bahsediyorO da sizi görüyordur mutlaka.
Tinder erkeğinin geneli yüzsüz, ezik ve çaresiz olur, döner bir şekilde.
Ama sizinle beraber on kişiye daha yürüdüğünü unutmayın, oltaya ne takılırsa.
Buna da siz takılmışsiniz.
Sizi HIV/HPV başlıklarında görmek istemem, kim olursa olsun önce test olun ve korunun.
Kanadali zengin adamin tinderda ne isi var yahu4 arkadasim birisi kanadali zengin bir adam olmak uzere tinderdan tanisip evlendi
E yurtdisinda herkes kullaniliyor. Bizimki vip uyelik yapip kanada da eslesmisKanadali zengin adamin tinderda ne isi var yahu
Karşılaştığımız önyargı ve homofobik davranışları bilseniz anlardiniz :) online tanışma platformlarında sadece lgbti yok ki zaten tercih eden ediyor günümüzün sosyal medya durumu bu maalesef.Aslında çok fazla LGBT bireyleri var ama nasıl görünmüyor bunlar anlamadım ben.
Yani illede internet ortamında ne olduğu belli olmayan biriyle nasıl buluşacaktınız ki.
Vip uyelikte mi varmisE yurtdisinda herkes kullaniliyor. Bizimki vip uyelik yapip kanada da eslesmiskismet iste
Adim atmazsan zaten hic bir şansin kalmiyor. Denemezsen hic bisey yasanamayacak. Denersen de belki yasanmayacak ama denemeden bunu bilemezsinYani evet zaten iletişim yok, beğeni atsam reddetse iletişim olmamaya devam edecek ama adim atsam yine daha fazla ihtimal var..
Saçmalamayın lütfen erkeklikle alakam yok benim bu forumda da bı kaç kez açıklama yaptım zaten. Rahatsizsaniz siz forumdan çıkabilirsiniz.Şimdi bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen.
Konu sahibi kadınlardan hoşlanıyor her ne kadar kendisi de kadın olabilir tamam da yani sonuçta erkekleri almak yasaksa konu sahibide yasak olması gerekmiyor mu? Sonuçta o da kadınlardan hoşlaniyor.
Kötü amaçla söylemedim biraz garip geldi bu durum
Ya evet haklısınız da ama belki de tanıştığınız insanda homofobik ve kötü niyetli size zarar verebilir. Bunu nasıl anlayabilirsiniz ki.Karşılaştığımız önyargı ve homofobik davranışları bilseniz anlardiniz :) online tanışma platformlarında sadece lgbti yok ki zaten tercih eden ediyor günümüzün sosyal medya durumu bu maalesef.
Konu sahibi kadin sonucta. Buraya kimden hoslandigimiza gore mi giriyoruz? Aseksuel olanlar hic biyere giremesin o zaman.Şimdi bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen.
Konu sahibi kadınlardan hoşlanıyor her ne kadar kendisi de kadın olabilir tamam da yani sonuçta erkekleri almak yasaksa konu sahibide yasak olması gerekmiyor mu? Sonuçta o da kadınlardan hoşlaniyor.
Ya nasıl anlamayacağım eşleşme birbirinin arayışına göre oluyor zaten :)Ya evet haklısınız da ama belki de tanıştığınız insanda homofobik ve kötü niyetli size zarar verebilir. Bunu nasıl anlayabilirsiniz ki.
Valla benim de patronum (baya bilinen bi şirketin ceosu) tinderdan tanışıp evlendi. Her seferinde garibime gidiyor niyeyse4 arkadasim birisi kanadali zengin bir adam olmak uzere tinderdan tanisip evlendi
Niye, anlattığınız koca dertlerine sevinip oh bütün kadınlar bana kaldı nidaları mı atacak diye korktunuzŞimdi bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen.
Ama o da beni görüyordur yeni hesabımdan, hatta sola atıp geçmiş olabilir:) geri çekilip ona mı bırakayım yoksa tekrar beğeni mi atayım bilmiyorum. Tamam bir konuyu kendince yorumladı ve bana duyarsızlık gibi geldi ama o derece fevri olmaya da hakkım yoktu.Adim atmazsan zaten hic bir şansin kalmiyor. Denemezsen hic bisey yasanamayacak. Denersen de belki yasanmayacak ama denemeden bunu bilemezsin
Hatali sensin gibi gorunuyor. O niye adim atsin ki?Ama o da beni görüyordur yeni hesabımdan, hatta sola atıp geçmiş olabilir:) geri çekilip ona mı bırakayım yoksa tekrar beğeni mi atayım bilmiyorum. Tamam bir konuyu kendince yorumladı ve bana duyarsızlık gibi geldi ama o derece fevri olmaya da hakkım yoktu.
Kadından hoşlanan erkek ya da erkekten hoşlanan kadın. Toplumda cinsel kimliğinde herhangi bir farklılık olmayan demek.Hetero ne olaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?