2023 yilinin dertleribeğeni atarsam ve sola kaydirirsa tüm ihtimaller ortadan kalkacak
Yani evet zaten iletişim yok, beğeni atsam reddetse iletişim olmamaya devam edecek ama adim atsam yine daha fazla ihtimal var..Yani çok cok hayır der..
Zaten tinder uzerinden.
Bir emek yahut önceden kaybedeceğiniz bir arkadaslik durumunuz yok.
Alamadık bu konuda da kişisel sebepler vardı, konumuz da bu değil.2023 yilinin dertleri
O kadar yakinlastiniz ve numaralarinizi almadiniz mi yani? Ayrica tinderi pek saglikli iliski kurma plartformu olarak gormuyorum sahsen
Konumuz nedir? Sadece saga sola atilan bir sitede yeniden sola atilmaktan korkmak mi?Alamadık bu konuda da kişisel sebepler vardı, konumuz da bu değil.
Konumuz ne peki? Tinder ne amaçla kullanıldığı belli yeni üyelikle sizinle eşleşmeyi kabul ederse yeni kızlarla cinsel ilişkiye girmeye hazır demek.Alamadık bu konuda da kişisel sebepler vardı, konumuz da bu değil.
Erkek değilO da sizi görüyordur mutlaka.
Tinder erkeğinin geneli yüzsüz, ezik ve çaresiz olur, döner bir şekilde.
Ama sizinle beraber on kişiye daha yürüdüğünü unutmayın, oltaya ne takılırsa.
Buna da siz takılmışsiniz.
Sizi HIV/HPV başlıklarında görmek istemem, kim olursa olsun önce test olun ve korunun.
Hetero değiliz, tanınma durumu vardı ayni kasabada bulunuyormuşuz yazları tesadüfen anlaşıldı falan... Konumuz fevriliğimi telafi etmek için tekrar adım atmalı mıyım işte.Konumuz nedir? Sadece saga sola atilan bir sitede yeniden sola atilmaktan korkmak mi?
kisisel sebeplerden dolayi numaralar alinmadiysa cok da onemsenecek bir iletisim olmamis demistir zaten
Istediginiz cevap nedir? Sen bi begen bakalim belki de saga atarfalan mi?
Boşlukta değilim, önceliğim de bu değil zaten ama fevriligimden bıktım gerçekten ve benim de hüsranla bitti sizin gibi attığım adımlar ama zaman geçiyor kaybedecek ne var ki diyorum bir yandan da..Adım atsam mı atmasam mı, amaaan içimde kalacağına yapayım gitsin, belki çok güzel şeyler yaşanacak dediğim her yoldan hüsranla çıktım. İçimde kalmadı belki ama mutlu da etmedi.
Genelde insanlar çoktan yoluna devam etmiş oluyor bence zorlamayın. Boşluktaysanız -ki muhtemelen öylesiniz- başka şeylerle doldurun şimdilik.
Hayata bu şekilde karışabiliyoruz biz :) hetero değiliz.Anladığım kadarıyla bu tinder, çoktan seçmeli flört uygulaması. Ama çok seçeneğin hepsini seçme hakkı vermesi biraz düşündürücü.
Gerçek hayata karışsanız, orada rastlayacağınız en kötü ihtimal bile, o uygulamalardaki ne idüğü belirsiz kişilerden daha hayırlı olabilir. En azından gözle görülür, elle tutulur biri olur.
Yoksa hayat sizin elbette.
Aynı nick benzeri açın tanıdık gelir diğer hesap kapandı vs dersinHetero değiliz, tanınma durumu vardı ayni kasabada bulunuyormuşuz yazları tesadüfen anlaşıldı falan... Konumuz fevriliğimi telafi etmek için tekrar adım atmalı mıyım işte.
Ha bu kisi kiz yani dogru mu anladim?Hetero değiliz, tanınma durumu vardı ayni kasabada bulunuyormuşuz yazları tesadüfen anlaşıldı falan... Konumuz fevriliğimi telafi etmek için tekrar adım atmalı mıyım işte.
Öyle yaptım ama beğeni atmadım ve sadece tek bir seçenek var. Tekrar beğeni atsam mı karar veremiyorumAynı nick benzeri açın tanıdık gelir diğer hesap kapandı vs dersin
Anladım, reel hayatta da bu tarz sorular birine direkt olarak sorulamıyor, haklısınız.Hayata bu şekilde karışabiliyoruz biz :) hetero değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?