Hassas oldugunuz konuya duyarsiz kaldi derken bir kabalik mi yapti yoksa hassasiyetinizi gormezden mi geldi? Eger kabalik yaptiysa yakip yikmaniz cok ta yanlis olmamis.Mesaj yazabilmem için benim begenime beğeniyle karşılık vermesi gerekiyor. Ya hep böyle yapıyorum ben tanışıyorum her şey yolunda giderken bir fevrilikle ani çıkışlar yaparak uzaklaştırıyorumdengelenmek icin 5 yıldır yaptığım meditasyon, nefes egzersizleri, terapist arkadaşımla sohbetlerim nereye gidiyor bilmiyorum.
Instagram ne kadar gerçek ki? Sahte fotoğraf koyma ihtimali de var. Tanıştığım kişinin gerçekliğinden şüphem yok ailelerimiz aynı sahil yerinde yaşıyor ortak tanidiklarimiz falan çıktı.Sumak maalesef yanlış bir platform bu konu için.. üzücü..
Bence İnstagram da bul oradan ekle adı vs hesabı yok mu?
Keşke... Hayatta hep bu sebeple kaybediyorum..O an dünyanın en önemli gelen şeyi oluyor yüzde yüz haklı hissediyorsunuz.. sonradan o kadar da önemli olmadığını fevri tepki verdiğinizi kapıları kapattığınızı görüyorsunuz. Keşke diyalogları yumuşatabilsek
Hayır canım ben ondan demedim sahte vs sebebi ile değil , konuşmak için daha iyi olur başka platform burada o sağa kaydırmadıysa senin de kaydırdığını görmez çünkü instada ekleyince direkt haberdar olurInstagram ne kadar gerçek ki? Sahte fotoğraf koyma ihtimali de var. Tanıştığım kişinin gerçekliğinden şüphem yok ailelerimiz aynı sahil yerinde yaşıyor ortak tanidiklarimiz falan çıktı.
Tecrübesiz değilim, zaten temkinli aklı başında kendine yeten bir bireyim ben çok şükür :)
Sadece güzel anlaşıyorduk bu şekilde sonlanması hoş olmadı, belki bir şansım daha olabilir mi diye düşünüyorum.
Hassasiyet ölçüsü bana yetmedi, daha hassas olmasını umdum sanırım ki kimsenin hassasiyet terazisi olmaya da hakkım yok, kendi içimde bir de bunu sorguluyorum. Tamam hoşuma mı gitmedi hoşçakal de geç işte değil mi? Yok illa ki yükselip karşı atak yapıp kesip atacağım. Gençken neyse de artık yetişkinim bunu asmaliyim, güzel dostluk ihtimsllerini bile ezip geçiyorum..Hassas oldugunuz konuya duyarsiz kaldi derken bir kabalik mi yapti yoksa hassasiyetinizi gormezden mi geldi? Eger kabalik yaptiysa yakip yikmaniz cok ta yanlis olmamis.
Çok özür dilerim işte bundan bahsediyorum.. :)Yani mesela benim yapıcı mesajıma da çok fevri yanıt vermişsin ben olsam ben de gıcık olur bir daha seninle konuşmazdım
İnstadan bulursan eklemek yerine bir mesaj da atabilirsin olaya dair kendini açıkladığın kısa bir şey içimde kalmasın vs şeklinde.. bu da iyi olabilir iletişim içinÇok özür dilerim işte bundan bahsediyorum.. :)
Sağa kaydirinca karşı tarafa beğeni gidiyor o da sağa kaydirirsa mesajlaşma açılıyor. Bu tinder yöntemleri saçma sapan bir şey.Hayır canım ben ondan demedim sahte vs sebebi ile değil , konuşmak için daha iyi olur başka platform burada o sağa kaydırmadıysa senin de kaydırdığını görmez çünkü instada ekleyince direkt haberdar olur
Tanınmış biri, deşifre olursa bir daha iş yapamaz o yüzden temkinli ve sosyal medyada dikkatli görüşmeden, tam güven oluşturmadan kişisel bilgiler konusunda hassasiyet gösteriyoruz.İnstadan bulursan eklemek yerine bir mesaj da atabilirsin olaya dair kendini açıkladığın kısa bir şey içimde kalmasın vs şeklinde.. bu da iyi olabilir iletişim için
Dogru dediniz. Bu bahsettigi konu diye ekleyecektim. O sirada isyerindeydim eksik olmus duzelteyimBu?? İnsandan, bireyden bahsediyorsunuz nesneden değil?
Bu bahsettikleri konu.Escinsel bu. Erkek degil iki kizdan bahsediyor
Bence yanlis anlamayin ama sorun bu kisi degil sorun sizde gibi. Fevriliginize bir an once bir cozum bulmalisiniz. Hayatinizda olan olaylarda oncelikle daha sakince dusunup ondan sonra bir karar almalisiniz. Ani kararlar alinca sonradan pisman olunabiliyor.Hayata bu şekilde karışabiliyoruz biz :) hetero değiliz.
Çok haklısınız, bu huyumu törpülemek için elimden geleni yapıyorum ama başaramıyorum yine de daha çok üstüne gideceğim bu sorunumun, teşekkür ederim..Bence yanlis anlamayin ama sorun bu kisi degil sorun sizde gibi. Fevriliginize bir an once bir cozum bulmalisiniz. Hayatinizda olan olaylarda oncelikle daha sakince dusunup ondan sonra bir karar almalisiniz. Ani kararlar alinca sonradan pisman olunabiliyor.
yok bahsettiğim olay pazar günü oldu. o ana kadar çok iyi gidiyorduk.1 aydır o sosyal medyadan iletişime dönmediysd çokta önemli değildir
Rica ederim. Yani barissaniz da iliski yasasaniz da ayni sorunlar tekrarlicak. Profesyonel yardim da alabilirsiniz. Ama mutlaka sinirlerinize hakim olmak zorundasiniz. Nekadar zor da olsa kendinizi kontrol edebilmelisiniz. Omur boyu bu sekilde devam ederseniz bircok firsati elinizden kacirma ihtimaliniz cok yuksek olur. Kinadigimi dusunmeyin sadece yardimci olmak adina mesaj attimÇok haklısınız, bu huyumu törpülemek için elimden geleni yapıyorum ama başaramıyorum yine de daha çok üstüne gideceğim bu sorunumun, teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?