Tinder daha elit ve tanınan kişiler var evet, o yüzden kişisel iletişim bilgileri verirken çok dikkat ediyor arayışı ciddi olanlar. Elbette orada da 3. Arayan f*ckbody arayanlar var ama sola atarsın gider, görücü usulü tanisilan kişiler çok mu farklı sanki :)Valla benim de patronum (baya bilinen bi şirketin ceosu) tinderdan tanışıp evlendi. Her seferinde garibime gidiyor niyeyseBazı arkadaşlarım fuckbuddy bulmak için kullanıyor, hatta bence üyelerin 4'te 3'ü bu yüzden kullanıyor ama kalanı da evleniyor cidden maşallah
Aa pardon o zaman, tinder kızını ben bilmemErkek değil
Haklısınız.. akşama cesaretimi toplayıp tekrar beğeni atacağım. En fazla sola atar ve konuşmamaya devam ederHatali sensin gibi gorunuyor. O niye adim atsin ki?
Yok arayan da arasın ya banane, benim yakın bir arkadaşım tinder olmasa da farklı bir uygulamadan günübirlik ilişki yapıyor sürekli. Kendisi mutluysa bana laf söz düşmezTinder daha elit ve tanınan kişiler var evet, o yüzden kişisel iletişim bilgileri verirken çok dikkat ediyor arayışı ciddi olanlar. Elbette orada da 3. Arayan f*ckbody arayanlar var ama sola atarsın gider, görücü usulü tanisilan kişiler çok mu farklı sanki :)
Kadın her yerde aynı kadınAa pardon o zaman, tinder kızını ben bilmem
En kotu mevcut durum devam eder yaniHaklısınız.. akşama cesaretimi toplayıp tekrar beğeni atacağım. En fazla sola atar ve konuşmamaya devam eder
İşte arayış neyse uygulama o şekildeki kişileri önüne getiriyor, bende tek gecelik takılmam asla bana göre değil ama takılan takılıyor.Yok arayan da arasın ya banane, benim yakın bir arkadaşım tinder olmasa da farklı bir uygulamadan günübirlik ilişki yapıyor sürekli. Kendisi mutluysa bana laf söz düşmezDediğiniz gibi arayışı bu olmayan görüşmez
Ben biraz fazla sinirli biriyimBöyle uygulamalari tavsiye etmiyorum. Kaldı ki sizi daha şimdiden sinirlendirmeyi başarmış. Yürümez
Bu?? İnsandan, bireyden bahsediyorsunuz nesneden değil?Escinsel bu. Erkek degil iki kizdan bahsediyor
İsim ne “kadinlar kulubu”Şimdi bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen.
Konu sahibi kadınlardan hoşlanıyor her ne kadar kendisi de kadın olabilir tamam da yani sonuçta erkekleri almak yasaksa konu sahibide yasak olması gerekmiyor mu? Sonuçta o da kadınlardan hoşlaniyor.
Kötü amaçla söylemedim biraz garip geldi bu durum
Bu toplumda var olmaya çalışırken kendimiz gibi birileriyle tanışıp iki gıdım mutluluk ararken bir de bunlarla uğraşıyoruz, her yerdeler ve o kadar çoklar ki... Çok yorgunum..Bu?? İnsandan, bireyden bahsediyorsunuz nesneden değil?
Burası kadınlar kulübü. Kadınlardan hoşlananlar giremez kulübü değil. O yüzden erkekler alınmıyor. ''KADINLAR'' kulübü olduğu için. Konu sahibi de bizler gibi bir kadın.Şimdi bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen.
Konu sahibi kadınlardan hoşlanıyor her ne kadar kendisi de kadın olabilir tamam da yani sonuçta erkekleri almak yasaksa konu sahibide yasak olması gerekmiyor mu? Sonuçta o da kadınlardan hoşlaniyor.
Sicak falan carpti sizi sanirim.Bu nasil mantik ?Şimdi bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen.
Mesaj yazabilmem için benim begenime beğeniyle karşılık vermesi gerekiyor. Ya hep böyle yapıyorum ben tanışıyorum her şey yolunda giderken bir fevrilikle ani çıkışlar yaparak uzaklaştırıyorumBence kaydir gec ya. Sonra da mesajinda asiri pisman cok buyuk bisey yapmis gibi degil de
fevri davrandim ve haksizlik ettim, istersen konusmaya devam etmek isterim istemezsen anlarim. Sevgiler
Yaz gec, hic bir kaybin olmaz
Burası sadece BDV den oluşmuyor ki. Kadınlarla ilgili bir çok bölüm var forumda.Şimdi bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen.
O an dünyanın en önemli gelen şeyi oluyor yüzde yüz haklı hissediyorsunuz.. sonradan o kadar da önemli olmadığını fevri tepki verdiğinizi kapıları kapattığınızı görüyorsunuz. Keşke diyalogları yumuşatabilsekMesaj yazabilmem için benim begenime beğeniyle karşılık vermesi gerekiyor. Ya hep böyle yapıyorum ben tanışıyorum her şey yolunda giderken bir fevrilikle ani çıkışlar yaparak uzaklaştırıyorumdengelenmek icin 5 yıldır yaptığım meditasyon, nefes egzersizleri, terapist arkadaşımla sohbetlerim nereye gidiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?