Adım atmalı mıyım?

Tinder daha elit ve tanınan kişiler var evet, o yüzden kişisel iletişim bilgileri verirken çok dikkat ediyor arayışı ciddi olanlar. Elbette orada da 3. Arayan f*ckbody arayanlar var ama sola atarsın gider, görücü usulü tanisilan kişiler çok mu farklı sanki :)

Böyle uygulamalari tavsiye etmiyorum. Kaldı ki sizi daha şimdiden sinirlendirmeyi başarmış. Yürümez

Yok arayan da arasın ya banane, benim yakın bir arkadaşım tinder olmasa da farklı bir uygulamadan günübirlik ilişki yapıyor sürekli. Kendisi mutluysa bana laf söz düşmez Dediğiniz gibi arayışı bu olmayan görüşmez

İşte arayış neyse uygulama o şekildeki kişileri önüne getiriyor, bende tek gecelik takılmam asla bana göre değil ama takılan takılıyor.

İsim ne “kadinlar kulubu”
Erkeklerden hoslananlar kulubu degil.
Bu bakis aciniza gore erkeklerden hoslanan erkekler uye olabilir?!

Burası kadınlar kulübü. Kadınlardan hoşlananlar giremez kulübü değil. O yüzden erkekler alınmıyor. ''KADINLAR'' kulübü olduğu için. Konu sahibi de bizler gibi bir kadın.

Sicak falan carpti sizi sanirim.Bu nasil mantik ?

Bence kaydir gec ya. Sonra da mesajinda asiri pisman cok buyuk bisey yapmis gibi degil de
fevri davrandim ve haksizlik ettim, istersen konusmaya devam etmek isterim istemezsen anlarim. Sevgiler
Yaz gec, hic bir kaybin olmaz

Bence kaydir gec ya. Sonra da mesajinda asiri pisman cok buyuk bisey yapmis gibi degil de
fevri davrandim ve haksizlik ettim, istersen konusmaya devam etmek isterim istemezsen anlarim. Sevgiler
Yaz gec, hic bir kaybin olmaz
Mesaj yazabilmem için benim begenime beğeniyle karşılık vermesi gerekiyor. Ya hep böyle yapıyorum ben tanışıyorum her şey yolunda giderken bir fevrilikle ani çıkışlar yaparak uzaklaştırıyorum dengelenmek icin 5 yıldır yaptığım meditasyon, nefes egzersizleri, terapist arkadaşımla sohbetlerim nereye gidiyor bilmiyorum.

Sumak maalesef yanlış bir platform bu konu için.. üzücü..

Bence İnstagram da bul oradan ekle adı vs hesabı yok mu?

Burası sadece BDV den oluşmuyor ki. Kadınlarla ilgili bir çok bölüm var forumda.
Kadın Hastalığı, Diyet, Estetik, Epilasyon vs.
Fikir alışverişi yapabileceği birçok bölüm varken neden cinsel yönelimi yüzünden bunlardan uzak kalsın?

Şu eşcinsel kişilere herkese asıkmış gibi davranılmasına aşırı sinir oluyorum benim her türlü arkadaşım var saygı en başta gelmeli.
Bu böyle bisey değil öyle herkese aşık olunacak hoslanılacak bir şeyde değil keşke biraz gelişebilsek..

O an dünyanın en önemli gelen şeyi oluyor yüzde yüz haklı hissediyorsunuz.. sonradan o kadar da önemli olmadığını fevri tepki verdiğinizi kapıları kapattığınızı görüyorsunuz. Keşke diyalogları yumuşatabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…