• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

En iyi müşterilerinden birisi olduğunuzu yazmışsınız. Acaba müşterimi kaybederim diye düşünüp o yüzden mi direk reddedemiyor. Aksi halde şimdiye kadar yazardı bişey.

Ne olur bunu da yapma.

Hanımlar, şunu anlamanız lazım. Erkeklerin zekası ve ilgi periyodu Golden retriever köpek yavruları kadardır. Böyle uzun uzun mesajları yazıyorsunuz ya OKUMUYORLAR. Yarısında zeka bitti zaten.

Ne kavga ne de flört için uzun uzun yazmayın.

Hele ki flört edecekseniz ve amacınız bir kahveye çıkmaksa arka kapıdan dolanıp ön kapıya çıkmasını bekleyeceğiniz mesajlar atmayın. Ya hayvan gibi "beni mesaiden sonra gel al da kahve içelim." yazın ya da bu kadarına cesaretiniz yoksa "kahve içsem güzel olurdu gibi kıs imalarda bulunun.

Şubat ortasında yılbaşı pakedi için teşekkür etmek nedir? Oldu olacak Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkürle başkayın.

Erkekleri anlamanızin alta görsel bırakıyorum:

Golden puppy
Onların beyinlerine tüküreyim.

Bu arada yazdığın her şey doğru.

Eğer öyle olduğuna dair cevap gelirse "yaaa desenize sizin kahve biraz beklemek zorunda kalacak. Zamanımız denk düşerse ve davet ederseniz ben de size eşlik etmek isterim daha sonra." diyip bombayı kucağına bırak. Sonrasını o düşünsün.
Fenasın, başa belasın. 😄

35 yaşında adam salağa yatıyor wats up çevrimiçiyse görmeme imkanı yok başlığından bile görür
İyi tarafından bak gözünde büyütmüşsün içini ferahlattın kapattırsın bu konuyu gereksiz beklenti olmaz cidden için ferahlasın muallakta kalmasındansa..cvp verirse çıkarsanız çok üstüne düşme soğuk ol onun adım atmasını bekle
Dedim ben gıcık aldım adamdan yazma artık diye. @Lady Mary görmezden geldi beni ellamm😑

O zaman olta at. "Şu çalıştığım cumartesi gününde bari güzel bir kahve içebilseydim." yaz. Artık buna da bir kahve davetiyle yanıt vermezse o adam zaten ile yaramaz

Sen de Firdevs Hanım çıktın Sigrid bunlar ne taktiktir yigidim😁😁😁

Kadın kimsenin peşinden koşmaz erkek isterse koşar zaten yeter ki istesin biraz erkeklere karşı burnunuz yukarıda olsun kadının adım attığı bir şeyden bir cacık olmaz😄

Ahh keşke son mesajı atmasaydınız, Sigrid'in yönlendirmeleri çok iyiydi.
Sayfa sayfa heyecanla takip ettim ta ki son mesajı attım diyene dek.
Epey bodoslama bir mesaj oldu. Direkt seninle ilgileniyorum ama sevgilin var mı emin olmak istiyorum demiş oldunuz.
Neyse, buradan dönerse sizindir demek istiyorum fakat bu kadar uzun süre cevap vermemesi olumsuz gibi duruyor.

Öyle adım atıp istediğini alan cok kişi var ama ben reddedilmekten acaip korkuyorum bir yandan da o niye beğenip yazmıyor diye düşünüyorum
Öyle bir adım atın ki o da emin olamasın, kuşkuya düşsün. İstiyorsa bir sekilde karşılık vermenin yolunu arayacağı birşey olmalı bu.. Kuşkuya düşürmeli ama ilgisi varsa kayıtsız da kalamamalı. İstemiyorsa zaten oralı olmaz. Böylelikle siz de çok madara olmazsınız daha doğrusu öyle hissetmezsiniz. Öyle birşey yapabilirsiniz ama ne olabileceği hususunda fikrim yok, belki diğer arkadaşlardan bir fikir gelebilir. Burda zeki kadın çok ve akıl akıldan üstün 👍

Öyle bir adım atın ki o da emin olamasın, kuşkuya düşsün. İstiyorsa bir sekilde karşılık vermenin yolunu arayacağı birşey olmalı bu.. Kuşkuya düşürmeli ama ilgisi varsa kayıtsız da kalamamalı. İstemiyorsa zaten oralı olmaz. Böylelikle siz de çok madara olmazsınız daha doğrusu öyle hissetmezsiniz. Öyle birşey yapabilirsiniz ama ne olabileceği hususunda fikrim yok, belki diğer arkadaşlardan bir fikir gelebilir. Burda zeki kadın çok ve akıl akıldan üstün 👍
Diğer sayfalardaki yazışmaları okumadan yazmışım, o yüzden geri alıyorum. Ben adamın ilk mesajından sevgilisi olduğunu ima ettiğini düşünüyorum, sevgililer günü planı yapamazsak beni bıçaklar diye espri yapıyor güya.. 2.mesajında da ortak beni Sakarya'ya göndermeye çalışıyor ama onun da hayatı tehlikede derken aslında gene kendi sevgilisinin bu sefer ortağına kızacağını ima ediyor.. Zaten bunca zaman dönmedi ise ya sevgilisi vardır ya da sevgilisi olmasa dahi size ilgisi yoktur. İlgisi olan adam böyle bir mesaja yüz defa atlatmıştı.

Ama aklınızda kalmadı sonuçta. Siz de belli etmeden, tavır koymadan işinizin gereğini yapın. Ancak bundan sonra herhangi bir flörtöz tavrı, şakaları olursa karşılık vermeyin, çünkü bundan sonra net/açık olmayan her davranışı, ilginizi anlayan ve bu ilgiyle ilgilenmek hoşuna giden bir erkek noktasına getirir durumu, buna paye vermeyin..

Ladymary)
ya x bey'ciğim, siz d ebenim yüzümden bu mis gibi günde çalışıyorsunuz. kusura bakmayın.

X)
(beni sizler yarattınız )-olur mu öyle şey Ladymary hanimcigim beni sizler yarattınız😄

Ladymary)
_ hah! "gerçekten niyetim bu değildi, x beyciğim! bana kalsa şu anda çalışmak yerine şöyle güzel bir latte içmeyi tercih ederdim şu güzel cumartesi gününde."

X)
_ “ o kadar haklısınız kii bakalım bizim plan nedir ben de öğreneyim bıçaklanmadann”
“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek😄

Ladymary)
_“ kız arkadaşınız mı var bir de böyle bir günde çağırdım iyice suçlu hissettim
İşler de yoğun yandınız”
Yazdıklarınızda açıkça bir teklif yok sonuçta. Sadece onun öyle bir niyeti vardıysa girebileceği kapıydı. Bitti gitti artık, sizin açınızdan bir sıkıntı yok. Kapandı o kapı.

Çok heyecanlı konu, hepsini okudum dizi gibi resmen ahshsjdjd ama bana da sevgilisi var gibi geldi bu mesajlardan yine de hayırlısını diliyorum 🥳

Ladymary)
ya x bey'ciğim, siz d ebenim yüzümden bu mis gibi günde çalışıyorsunuz. kusura bakmayın.

X)
(beni sizler yarattınız )-olur mu öyle şey Ladymary hanimcigim beni sizler yarattınız😄

Ladymary)
_ hah! "gerçekten niyetim bu değildi, x beyciğim! bana kalsa şu anda çalışmak yerine şöyle güzel bir latte içmeyi tercih ederdim şu güzel cumartesi gününde."

X)
_ “ o kadar haklısınız kii bakalım bizim plan nedir ben de öğreneyim bıçaklanmadann”
“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek😄

Ladymary)
İşler de yoğun yandınız”
Yazdıklarınızda açıkça bir teklif yok sonuçta. Sadece onun öyle bir niyeti vardıysa girebileceği kapıydı. Bitti gitti artık, sizin açınızdan bir sıkıntı yok. Kapandı o kapı.
Amme hizmeti 😁

Ladymary)

X)

Ladymary)

X)

Ladymary)
İşler de yoğun yandınız”
Böyle arka arkaya okuyunca manitasi varmış gibi duruyor evet. Cevap yazmamasiyla belli etmiş oldu zaten. Salak herif insan gibi yazsın o zaman hayret bişey

Back
X