• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Lady Mary

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.562
Puanlar
158
Selam, biraz akıl almaya geldim

Çalıştığım yerin sevkiyatını yapan bir lojistik firması var, iki ortaklar. Biri aşırı konuşkan, sosyal, ortamı ısıtan tip çok çenesi düşük ve evli. Diğeri ise tam tersi; sakin, ağır, çok konuşmayan, biraz kendi halinde biri. biz firmayla yıllardır çalışıyoruz ama hep mail ve telefon üzerindeydi.

Daha sonra çenesi düşük olan bir kere bizi ziyarete geldi
Yılbaşında ise ikisi geldi.
ziyarete geldiklerinde diğer ortağı ilk kez gördüm ve enerjisi duruşu hoşuma gitti.
çok kibar konuşuyor ve yaşlarımız yakın, hayat tarzımız da.

Mesajlaşmalarımız genelde iş odaklı ama arada küçük şakalaşmalar oluyor. Konuşkan olan ortağı bazen “ikinizle ofisten cıkmama challenge yapalım” gibi laf atıyor ve bir noktada beni diğer adamla eşleştirir gibi bir dil kullanıyor. Ama bu gerçekten bir ima mi yoksa sadece muhabbet mi, emin değilim.
ben begendiğim kişiyi normal çalışan sanıyordm, şirketin büyük çoğunluğu onunmuş diğeri söyledi.
Ya da ben sigarayı bıraktım diyorum, ona bıraktırmaya çalışıyorum falan diye hep lafını açıyo.

Şimdi kafam karışık olan kısım şu:

böyle ağır erkekler net bir sinyal görmeden zaten adım atmaz mı?

Ya da ben isteğimi belli edeyim olursa olur olmazsa olmaz mı?

Zaten yılda bir yüz yüze gelmiyoruz

Siz olsanız küçük bir adım atar mıydınız?

Bir şey hissettim ve arkasından gidesim var

Adım atıp iyi ki diyen ya da pişman olan var mı

Gerçekten objektif dış göz lazım bana 😅

biraz prensiplerinizle alakalı bunun yanıtı. ben prensip gereği, kendi iş çevremden kimse ile bir beraberliği düşünmezdim.

kendimi müthiş ifade etmişim. "kendi iş çevrem" vurgusu çok iyi. şöylesi geliyor insanın aklına:

kendi iş çevremden kimse ile beraberliği tercih etmem ama erkek arkadaşımın iş çevresinden birilerini düşünebilirim.
1770973542585.webp

Ne kadar oldu tanışalı ? Bu mesajlaşmalar ne kadar süredir devam ediyor ?

Ağırı hafifi yok bence erkekler gerçekten istedikleri zaman bırak adımı koşarak geliyorlar.

Sonra üzülmeyecekseniz yine de ufak bir adım atın isterseniz içinizde kalmasın.
Yılbaşı sepeti hediye etmişlerdi bize, orda kendi logoları olan termos da vardı. Yarın çalışacağım(normalde offum) o da mecburen çalışacak ben calıştığım için. Termos fotosu atıp bunla alakalı bir şeyler yazsammı

Yüzyüze daha bir ay önce tanıstık, onla özel bir mesajlaşmam yok. Ortağıyla var

Ben duygularını pek saklayamayan bir insanım. Eğer hoşlanıyorsam hoşlandığımı belli ederdim,ilk mesajı atmak gibi. Ona rağmen adım gelmezse istemiyordur zaten, gelirse de güzel olur :)
Bazı hanımlar kendi tecrübelerine dayanarak kadın asla adım atmamalı diyor, onları da anlayabiliyorum ama böyle şeylerde taktik düşünüp vaktimi boşa harcamayı da sevmiyorum, neyse o olsun.

Yılbaşı sepeti hediye etmişlerdi bize, orda kendi logoları olan termos da vardı. Yarın çalışacağım(normalde offum) o da mecburen çalışacak ben calıştığım için. Termos fotosu atıp bunla alakalı bir şeyler yazsammı
İş çıkışı bir kahve içelim mi deyin bence,ık mık ederse anlarsınız zaten hemen tamam derse vardır bir şeyler.

Ben duygularını pek saklayamayan bir insanım. Eğer hoşlanıyorsam hoşlandığımı belli ederdim,ilk mesajı atmak gibi. Ona rağmen adım gelmezse istemiyordur zaten, gelirse de güzel olur :)
Bazı hanımlar kendi tecrübelerine dayanarak kadın asla adım atmamalı diyor, onları da anlayabiliyorum ama böyle şeylerde taktik düşünüp vaktimi boşa harcamayı da sevmiyorum, neyse o olsun.
Bend e biraz bu kafadayım ama nasıl bir sinyal vermeliyim hiç bilmiyorum:) aksine ben duygularını göstermeye korkan biriyim

İş çıkışı bir kahve içelim mi deyin bence,ık mık ederse anlarsınız zaten hemen tamam derse vardır bir şeyler.
İşyerlerimiz arasınd mesafe cok da direkt böyle mi gireyim :silah: siz ne kadar cesur insanlarsınız ölürüm kaygıdan ben

İşyerlerimiz arasınd mesafe cok da direkt böyle mi gireyim :silah: siz ne kadar cesur insanlarsınız ölürüm kaygıdan ben
Bırak mesafeyi de o düşünsün , cesaretle çok alakası yok aslında en fazla ne olabilir ki yani, hayır der siz de önünüzdeki maçlara bakarsınız.

Hep çenesi düşük olanla mesaj atılmış. Senin hoşlandığın ile hiç mesaj durumu oldu mu sıradan da olsa? Bence adam hoşlansa illa ki ufak da olsa belli ederdi yada minicik de olsa adım atardı, bişey yazardı ne bileyim imalı.
Adım atmak istiyorsan da işle alakalı gir konuya. O da meylederse zaten kendiliğinden ilerler

Bırak mesafeyi de o düşünsün , cesaretle çok alakası yok aslında en fazla ne olabilir ki yani, hayır der siz de önünüzdeki maçlara bakarsınız.
Öyle adım atıp istediğini alan cok kişi var ama ben reddedilmekten acaip korkuyorum bir yandan da o niye beğenip yazmıyor diye düşünüyorum

Hep çenesi düşük olanla mesaj atılmış. Senin hoşlandığın ile hiç mesaj durumu oldu mu sıradan da olsa? Bence adam hoşlansa illa ki ufak da olsa belli ederdi yada minicik de olsa adım atardı, bişey yazardı ne bileyim imalı.
Adım atmak istiyorsan da işle alakalı gir konuya. O da meylederse zaten kendiliğinden ilerler
İş için mesajlasıp arasıyoruz her zaman ama resmiyetin dışına cıkmıyo çok arada esprili emojili konuşuyor o kadar

Kaç yaşlarındasınız?
Ben 20’li yaşlarımın başında yapmıştım ama bir iş arkadaşlığımız yoktu karşı tarafla. Yani reddedilirsem bir daha görüşmeyecektik zaten. İyi ki dediğim bir şey değil ama keşke yapmasaydım da demiyorum😅 Birkaç kez görüştük ama sonu bir yere varmadı benimkinin.
Şakalaşma bu sizin beğendiğiniz adamla mı oluyor yoksa ağzı gevşek ortak mı onu o durumda bırakıyor? Bence en önemli nokta bu. Bazen böyle işgüzar tipler insanları istemedikleri durumlarda bırakabiliyor.

Kaç yaşlarındasınız?
Ben 20’li yaşlarımın başında yapmıştım ama bir iş arkadaşlığımız yoktu karşı tarafla. Yani reddedilirsem bir daha görüşmeyecektik zaten. İyi ki dediğim bir şey değil ama keşke yapmasaydım da demiyorum😅 Birkaç kez görüştük ama sonu bir yere varmadı benimkinin.
Şakalaşma bu sizin beğendiğiniz adamla mı oluyor yoksa ağzı gevşek ortak mı onu o durumda bırakıyor? Bence en önemli nokta bu. Bazen böyle işgüzar tipler insanları istemedikleri durumlarda bırakabiliyor.
Gevşek olan yapıyor heppp bir de işten cıkma planım var 2 aya ondan saldırıyorm ahaha

Öyle adım atıp istediğini alan cok kişi var ama ben reddedilmekten acaip korkuyorum bir yandan da o niye beğenip yazmıyor diye düşünüyorum
Korkma en azından belirsizlikten kurtulmuş olacaksın öyle düşün, evlenme teklifi etmeyeceksin ki bir kahve içelim mi diyeceksin ucu açık.

Gevşek olan yapıyor heppp bir de işten cıkma planım var 2 aya ondan saldırıyorm ahaha
Ya valla 2 aya işten ayrılma planınız varsa deneyebilirsiniz. Aklınızda kalacağına denedim olmadı dersiniz.
Ben 10 dakika sohbet ettiğim birine yürümüştüm bahsettiğim hikayede😅 o zaman bir arkadaşıma ne kadar etkilendiğimi anlatırken bana belki de insanların hayatı boyunca aradığı bir şeyi kaçırıyorsun demişti. Ben de arkadaşımın yanından ayrıldıktan sonra onu görmeye gitmiştim ama dediğim gibi ben çok gençtim. Şimdi sahip olduğum birçok duyguya ve tecrübeye sahip değildim.

Back
X