- Emoji Skoru
- 5.562
- Puanlar
- 158
Selam, biraz akıl almaya geldim
Çalıştığım yerin sevkiyatını yapan bir lojistik firması var, iki ortaklar. Biri aşırı konuşkan, sosyal, ortamı ısıtan tip çok çenesi düşük ve evli. Diğeri ise tam tersi; sakin, ağır, çok konuşmayan, biraz kendi halinde biri. biz firmayla yıllardır çalışıyoruz ama hep mail ve telefon üzerindeydi.
Daha sonra çenesi düşük olan bir kere bizi ziyarete geldi
Yılbaşında ise ikisi geldi.
ziyarete geldiklerinde diğer ortağı ilk kez gördüm ve enerjisi duruşu hoşuma gitti.
çok kibar konuşuyor ve yaşlarımız yakın, hayat tarzımız da.
Mesajlaşmalarımız genelde iş odaklı ama arada küçük şakalaşmalar oluyor. Konuşkan olan ortağı bazen “ikinizle ofisten cıkmama challenge yapalım” gibi laf atıyor ve bir noktada beni diğer adamla eşleştirir gibi bir dil kullanıyor. Ama bu gerçekten bir ima mi yoksa sadece muhabbet mi, emin değilim.
ben begendiğim kişiyi normal çalışan sanıyordm, şirketin büyük çoğunluğu onunmuş diğeri söyledi.
Ya da ben sigarayı bıraktım diyorum, ona bıraktırmaya çalışıyorum falan diye hep lafını açıyo.
Şimdi kafam karışık olan kısım şu:
böyle ağır erkekler net bir sinyal görmeden zaten adım atmaz mı?
Ya da ben isteğimi belli edeyim olursa olur olmazsa olmaz mı?
Zaten yılda bir yüz yüze gelmiyoruz
Siz olsanız küçük bir adım atar mıydınız?
Bir şey hissettim ve arkasından gidesim var
Adım atıp iyi ki diyen ya da pişman olan var mı
Gerçekten objektif dış göz lazım bana
Çalıştığım yerin sevkiyatını yapan bir lojistik firması var, iki ortaklar. Biri aşırı konuşkan, sosyal, ortamı ısıtan tip çok çenesi düşük ve evli. Diğeri ise tam tersi; sakin, ağır, çok konuşmayan, biraz kendi halinde biri. biz firmayla yıllardır çalışıyoruz ama hep mail ve telefon üzerindeydi.
Daha sonra çenesi düşük olan bir kere bizi ziyarete geldi
Yılbaşında ise ikisi geldi.
ziyarete geldiklerinde diğer ortağı ilk kez gördüm ve enerjisi duruşu hoşuma gitti.
çok kibar konuşuyor ve yaşlarımız yakın, hayat tarzımız da.
Mesajlaşmalarımız genelde iş odaklı ama arada küçük şakalaşmalar oluyor. Konuşkan olan ortağı bazen “ikinizle ofisten cıkmama challenge yapalım” gibi laf atıyor ve bir noktada beni diğer adamla eşleştirir gibi bir dil kullanıyor. Ama bu gerçekten bir ima mi yoksa sadece muhabbet mi, emin değilim.
ben begendiğim kişiyi normal çalışan sanıyordm, şirketin büyük çoğunluğu onunmuş diğeri söyledi.
Ya da ben sigarayı bıraktım diyorum, ona bıraktırmaya çalışıyorum falan diye hep lafını açıyo.
Şimdi kafam karışık olan kısım şu:
böyle ağır erkekler net bir sinyal görmeden zaten adım atmaz mı?
Ya da ben isteğimi belli edeyim olursa olur olmazsa olmaz mı?
Zaten yılda bir yüz yüze gelmiyoruz
Siz olsanız küçük bir adım atar mıydınız?
Bir şey hissettim ve arkasından gidesim var
Adım atıp iyi ki diyen ya da pişman olan var mı
Gerçekten objektif dış göz lazım bana
siz ne kadar cesur insanlarsınız ölürüm kaygıdan ben