Eşimle birlikte yaklaşık bir senedir Hollanda’da yaşıyoruz. Daha önceki konularımı bilenler vardır. Taşınınca kv kendi ayrı evi olmasına rağmen bizim eve çökmüştü ve kira vermemek için direniyor, kapısına avukat filan göndermiştim ve aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var.
Geçen haftalarda eşimin kuzeni, Fransız eşiyle birlikte Fransa’dan bizi ziyarete geldiler ve malum Hollanda’da legal olan bazı şeylerden denemek istediler. Neyse hepbirlikte aldık yedik vs. Sonra eşimin kuzeni çektiğimiz selfieyi bu yediğimiz şeyin adını hashtag yaparak instagrama koymuş. Kv bunu görünce büyük olay çıkardı. Bizim gelin uyuşturucu bağımlısı diğerlerini de ayartmış diye ortalığı ayağa kaldırdı. Dört kişi olmamıza rağmen olay bana patladı tabiikide.Eşimin amcasını aramış bizim gelin sizin çocukları da ayartmış kusura bakmayın filan demiş. Ailemi aramış annemin yüreğine indirecekti az daha. Eşime demiş ki ondan uzak dur sana zarar verebilir asldksldf, çalıştığı yere haber ver filan dedi yanımda konuşurken duydum. Eşim hala düzgün düzgün anlatmaya çalışıyor.
Daha önceki konularımı hatırlarsanız aramızda bitmek bilmeyen bir savaş var ve asıl derdinin başka olduğundan eminim. Ben şimdi bu kadını yolayım mı yoksa sabaha mı bırakayım. Bir de koskoca kadın sihirli mantarın ingilizcesini ve ne olduğunu nerden biliyor o da ayrı bir konu. Tahminim eşimin abisinin de bu işte parmağı var o söylemese 60 yaşında bir insanın bunu bileceğini sanmıyorum.
Kuzenini aradık paylaşımı kaldırsın diye ama çoktan ekran görüntüsü alınıp bütün dünyaya göndermişti tabii fotoğrafı. Şu an eşimin tarafına göre acil Amateme yatmam gerekiyor.
Ya bu kadınla olan savaşı kaybettiğimi kabul edeceğim ve evimizden olacağız ya da sonuna kadar inatlaşacağım ve başıma böyle saçma sapan şeyler gelmeye devam edecek. Aramızdaki savaş baya strateji oyununa döndü çünkü ve sıkılmaya başladım.