- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
- Konu Sahibi Pembepusula
Kızlar İşyerinde ve tüm çevremde adım pintiye çıktı çok rahatsız oluyorum. Ve gerçekten ben yanlış mı yapıyorum diye sorgulamaya başladım. Sizin önerilerinize ihtiyacım var. Öncelikle şöyle anlatim benim "ölmeden önce yapılacaklar listem" var. Bazı şeyleri yapmak için para gerekmese de bazılarını yapmak için paraya ihtiyacım var örneğin helikopterle İstanbul'u gezmek Paris'i görmek dalış yapmak gibi.... para biriktirdikçe birini yapıyorum. Normal öğretmen maaşı alıyorum. Kıyafete para harcamıyorum eskimedikçe bi kıyafeti atmıyorum her kıyafete ayrı ayakkabı falan moda takibi yapamıyorum başka hayallerim var diye. Ya da starbucksta kahve içmiyorum. Arkadaşlar kahvaltıya gidelim deyince hayır diyorum kahvaltıyı bende yapalım, dışarı çay içmeye gidelim ya da sinemaya gitmeyelim evde film gecesi yapalım vs. Bunları yapınca adım pintiye çıktı. Kimseye öyle hediye mediye de almam. Bu arada keşke yapmasam ama sosyal medyada da gerçekleştirdiğim hayallerimi paylaşıyorum. O zaman da laf sokuyolar. 1 ay önce Tayland'a gitmiştik eşimle fille safari yapmıştık az önce bitanesi yorum yapmış "ben de parayı mezarına mı götürecek diyordum meğer Tayland'a götürmüşsün hahaha" diye. Gıcık oldum ... biraz uzun oldu ama belki benim göremediğim bir yol görürsünüz diye size akıl danışmak istedim