Adım pintiye çıktı kızlar :( bi akıl verin

Pembepusula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
698
889
33
Kızlar İşyerinde ve tüm çevremde adım pintiye çıktı çok rahatsız oluyorum. Ve gerçekten ben yanlış mı yapıyorum diye sorgulamaya başladım. Sizin önerilerinize ihtiyacım var. Öncelikle şöyle anlatim benim "ölmeden önce yapılacaklar listem" var. Bazı şeyleri yapmak için para gerekmese de bazılarını yapmak için paraya ihtiyacım var örneğin helikopterle İstanbul'u gezmek Paris'i görmek dalış yapmak gibi.... para biriktirdikçe birini yapıyorum. Normal öğretmen maaşı alıyorum. Kıyafete para harcamıyorum eskimedikçe bi kıyafeti atmıyorum her kıyafete ayrı ayakkabı falan moda takibi yapamıyorum başka hayallerim var diye. Ya da starbucksta kahve içmiyorum. Arkadaşlar kahvaltıya gidelim deyince hayır diyorum kahvaltıyı bende yapalım, dışarı çay içmeye gidelim ya da sinemaya gitmeyelim evde film gecesi yapalım vs. Bunları yapınca adım pintiye çıktı. Kimseye öyle hediye mediye de almam. Bu arada keşke yapmasam ama sosyal medyada da gerçekleştirdiğim hayallerimi paylaşıyorum. O zaman da laf sokuyolar. 1 ay önce Tayland'a gitmiştik eşimle fille safari yapmıştık az önce bitanesi yorum yapmış "ben de parayı mezarına mı götürecek diyordum meğer Tayland'a götürmüşsün hahaha" diye. Gıcık oldum ... biraz uzun oldu ama belki benim göremediğim bir yol görürsünüz diye size akıl danışmak istedim

Kızlar İşyerinde ve tüm çevremde adım pintiye çıktı çok rahatsız oluyorum. Ve gerçekten ben yanlış mı yapıyorum diye sorgulamaya başladım. Sizin önerilerinize ihtiyacım var. Öncelikle şöyle anlatim benim "ölmeden önce yapılacaklar listem" var. Bazı şeyleri yapmak için para gerekmese de bazılarını yapmak için paraya ihtiyacım var örneğin helikopterle İstanbul'u gezmek Paris'i görmek dalış yapmak gibi.... para biriktirdikçe birini yapıyorum. Normal öğretmen maaşı alıyorum. Kıyafete para harcamıyorum eskimedikçe bi kıyafeti atmıyorum her kıyafete ayrı ayakkabı falan moda takibi yapamıyorum başka hayallerim var diye. Ya da starbucksta kahve içmiyorum. Arkadaşlar kahvaltıya gidelim deyince hayır diyorum kahvaltıyı bende yapalım, dışarı çay içmeye gidelim ya da sinemaya gitmeyelim evde film gecesi yapalım vs. Bunları yapınca adım pintiye çıktı. Kimseye öyle hediye mediye de almam. Bu arada keşke yapmasam ama sosyal medyada da gerçekleştirdiğim hayallerimi paylaşıyorum. O zaman da laf sokuyolar. 1 ay önce Tayland'a gitmiştik eşimle fille safari yapmıştık az önce bitanesi yorum yapmış "ben de parayı mezarına mı götürecek diyordum meğer Tayland'a götürmüşsün hahaha" diye. Gıcık oldum ... biraz uzun oldu ama belki benim göremediğim bir yol görürsünüz diye size akıl danışmak istedim
arada sırada arkadaşlarınızlada vakit geçirebilirsiniz fakat yaptığınız listeyi gerçekleştirebiliyor olmanız çok hoş keyfiniz yerinde , kazancınız bereketli olsun ki o liste bitsin , sevgiler:KK200:

Aman diyecek bir sey yok bosver sen hayallerine bak sen onune dunyayi sersen daha yok mu derler :) verme cekil esin var gez toz daha guzeli yok ben de oyleyim para buldukca gezerim instagramda gezilerimiz yogun bir sayfam var 40o 700 begeni alirken benim esim dostum gonderme mesajlar yazar ayni anda :) meselaaa facete soyle derler " ayy bir fotonuzlada oynamayin " zira ben favori uygulamalarla duzenlerim ki oyle olmasa begenilmez... ama etrafimizdaki kiskanclar kadar fesati yoktur oh konussunlar catlasinlar :) biz de taylanda cok gitmek istiyoruz turla gidebilir miyiz yoksa kendimiz mi gitmeliyiz bize ne onerirsiniz ?

İyi de bu pintilik değil ki. Gidip birilerinin üstüne yıkılmıyosunuz. Para sizin paranız istediğiniz gibi harcarsınız. Densizlik etmişler. Üstelik de gayet güzel yaşıyosunuz boş şeylerle uğraşmıyosunuz. Millete de dert olmuş işte hatta belki kıskanıyolardır bile sizi..

Of millet çok konuşuyor, öylelerini direk engelle. Paranda gözleri var ve kıskançlar belliki. Biri bana öyle yorum yapsın anında engeller hakareti basardım gelemem öyle şeylere . Nefret ediyorum böyle pis insanlardan.
Hayatınızı istediğiniz gibi yaşayın.

ben fikrinizi çok beğendim,benim de çok detaylı olmasa da var öyle hedeflerim.

ama sinemaya gitmeyelim evde film gecesi yapalım falan diyen bi arkadaşım olsa heralde birincide kabul ederim ikincide kabul ederim üçüncüsü gelmiyosan gelme derim. bu yazdıklarınız biraz plan bozmak gibi duruyor. belki ondan rahatsız olmuşlardır. siz gitmeyin madem,arada bir katılın.

Onun dışında instagramda böyle yorum yapmak net gereksizlik.

Pinti değilsiniz ama dengede tutmanız lazım. Hayallerinizi gerçekleştirin tabi ama sosyal çevrenizle de bağınızı koparmayın. Evet kahvalti evde yaoilabilir ama mesela Arkadaşlarla sinemaya gitmenin keyfi de bambaşkadır. Tayland daha çok uzun yıllar orada duracak muhtemelen ama böyle devam ederseniz günün birinde siz sinemaya gitmek isteseniz bile gelecek arkadaşınız olmayabilir.

Nasıl mutluysan öyle yap kimseyi ilgilendirmez ki... Herkes dışarda kahvaltı etmek zorunda değil bence hayallerinizi gerceklestirmeniz paha bicilmez

Ayda bir kere arkadaşlarınızla dışarda yemek yediğiniz zaman fakirleşmezsiniz, hayallerinizden geri de kalmazsınız. Sevdiklerinize eğer hayalleriniz için oturup 1 kahve içmiyorsanız bana göre hem pinti hem bencilsiniz. Ulu orta yorum yapılması çok yanlış o ayrı.

Aman diyecek bir sey yok bosver sen hayallerine bak sen onune dunyayi sersen daha yok mu derler :) verme cekil esin var gez toz daha guzeli yok ben de oyleyim para buldukca gezerim instagramda gezilerimiz yogun bir sayfam var 40o 700 begeni alirken benim esim dostum gonderme mesajlar yazar ayni anda :) meselaaa facete soyle derler " ayy bir fotonuzlada oynamayin " zira ben favori uygulamalarla duzenlerim ki oyle olmasa begenilmez... ama etrafimizdaki kiskanclar kadar fesati yoktur oh konussunlar catlasinlar :) biz de taylanda cok gitmek istiyoruz turla gidebilir miyiz yoksa kendimiz mi gitmeliyiz bize ne onerirsiniz ?
Teşekkür ederim. Ben de bazen fesatlıktan diye düşünüyorum ama son günlerde bende mi hata var dedim. Tayland'a turla gittik. Fakat kendileri gezen türk turistlerle de karşılaştım. Kesin gidin :)

Eee yani haklı sebepleriniz var ve bunlar çok güzel AMA ayda yılda birde olsa arkadaşlarınızla, eş dostunuzla bir kahve, bir yemek, bir sinema vs yapmıyorsanız derler. Onlara ısmarlamak değilde anladığım kadarıyla siz hiçbir aktiviteye katılmıyorsunuz. Tutumlu olmak başka hiç yapmamak başka bence.
Tabi o sosyal medya mesajları vs çok ayıp etmişler.
Hayat sizin böyle zevk alıyorsanız arkadaşlarınızın bu söylemlerine kulak asmiyacaksınız. Ama fikir soruyorsanız evet bence bu kadarı pintiliğe girebilir.

Of millet çok konuşuyor, öylelerini direk engelle. Paranda gözleri var ve kıskançlar belliki. Biri bana öyle yorum yapsın anında engeller hakareti basardım gelemem öyle şeylere . Nefret ediyorum böyle pis insanlardan.
Hayatınızı istediğiniz gibi yaşayın.
Engelleyemiyorum. İş yerinden ve benim üst makamlarımdan biri. Ama dediğiniz gibi kıskançlık var

Ayda bir kere arkadaşlarınızla dışarda yemek yediğiniz zaman fakirleşmezsiniz, hayallerinizden geri de kalmazsınız. Sevdiklerinize eğer hayalleriniz için oturup 1 kahve içmiyorsanız bana göre hem pinti hem bencilsiniz. Ulu orta yorum yapılması çok yanlış o ayrı.
Bencil mi :( valla kendimi sorguluyorum ama bencil olduğumu düşünmememiştim

Back
X