Adım pintiye çıktı kızlar :( bi akıl verin

Birinden birini seçmeniz gerek, hayallerinizi seçmişsiniz.
Dışarda kahve içmeyle kıyaslanmayacak hayalleriniz var.

Ama vakit geçirilecek arkadaş değilsiniz ne yazık ki :)
Ben her şeyden kısan biriyle plan yapmam açıkçası.
Zaten çok az arkadaşım var. Galiba bu yüzden

Arkadaşınız ne düzeyde samimi sizinle bilmiyorum...Samimiyseniz espri yapmış gülün geçin çok takılmayın...Ben olsam gülerdim tabi samimi bir arkadaşımsa eğer...

Birinden birini seçmeniz gerek, hayallerinizi seçmişsiniz.
Dışarda kahve içmeyle kıyaslanmayacak hayalleriniz var.

Ama vakit geçirilecek arkadaş değilsiniz ne yazık ki :)
Ben her şeyden kısan biriyle plan yapmam açıkçası.
Zaten çok az arkadaşım var. Galiba bu yüzden :(

Pinti kotu bir kelime ama bence de oylesiniz.
Herkesin hayali baska; ben 5. Evime sahip olabilmek icin pintilik yaparim, siz dunyayi gezmek için. Amaclar vizyona gore degisiklik gösterir ama hepsinin sonucu aynıdır.
Sinemaya gitmeyelim evde izleyelim durumu bence de bildiğiniz pintilik. Ya da kimseye hediye almamak. Ama sonucta esinizle bunu yapip gerceklestirebiliyorsunuz ve boyle daha mutlusunuz. O yuzden cok muhim degil.
Fotograf altina oyle yorum yazan bir arkadasimi da engellerdim ve bir daha asla arkadaslik yapmazdım.

Disarida arkadaslarla toplanip cay icmek size ekstra geliyorsa evet cimri degil ama eli sıkısınız.Cay bu alt tarafi.Benbir nebze hak verdim arkadaslatiniza.Bende starbucks ta kahve icmem ,sevmem ama cogunlukgidelim demisse sesimi cikarmam.Benim arkadas grubumda olsaydiniz benzer fikir dusunebilirdim.Tabiki oyle densizce bir yorum yazmazdim.

Bir tek ortam bozuyor gibi durmaniza ve hediye almamaniza takildim. Dengeyi kurmaniz lazim yoksa yanliz kalablrsiniz herseyin yeri herseyin tadi baska. Etrafinizdaki guzellikleride tadmalisiniz yada bir gun evde hazirlamadan kahvaltiya gitmelisiniz yada ufakta olsa hediye alip gonul almalisiniz. Sadece hayallerim.sadece ben olmaz

İstanbul'da denize karşı kahvaltı yapmak Harika bir fikir ben de çok seviyorum onu :) hah işte böyle olursa olur diğer türlü lüks bir yerde branch falan müsriflik gibi geliyor
ayy Fenerbahce marinada bir kahvalti da abartilacak bir fiyat degil mesela. 25 26 liraydi. 95 tl.yi cok zengin olsam da vermem =)) evde de zaten her seyi hazirliyoruz 4 4luk.

Kızlar İşyerinde ve tüm çevremde adım pintiye çıktı çok rahatsız oluyorum. Ve gerçekten ben yanlış mı yapıyorum diye sorgulamaya başladım. Sizin önerilerinize ihtiyacım var. Öncelikle şöyle anlatim benim "ölmeden önce yapılacaklar listem" var. Bazı şeyleri yapmak için para gerekmese de bazılarını yapmak için paraya ihtiyacım var örneğin helikopterle İstanbul'u gezmek Paris'i görmek dalış yapmak gibi.... para biriktirdikçe birini yapıyorum. Normal öğretmen maaşı alıyorum. Kıyafete para harcamıyorum eskimedikçe bi kıyafeti atmıyorum her kıyafete ayrı ayakkabı falan moda takibi yapamıyorum başka hayallerim var diye. Ya da starbucksta kahve içmiyorum. Arkadaşlar kahvaltıya gidelim deyince hayır diyorum kahvaltıyı bende yapalım, dışarı çay içmeye gidelim ya da sinemaya gitmeyelim evde film gecesi yapalım vs. Bunları yapınca adım pintiye çıktı. Kimseye öyle hediye mediye de almam. Bu arada keşke yapmasam ama sosyal medyada da gerçekleştirdiğim hayallerimi paylaşıyorum. O zaman da laf sokuyolar. 1 ay önce Tayland'a gitmiştik eşimle fille safari yapmıştık az önce bitanesi yorum yapmış "ben de parayı mezarına mı götürecek diyordum meğer Tayland'a götürmüşsün hahaha" diye. Gıcık oldum ... biraz uzun oldu ama belki benim göremediğim bir yol görürsünüz diye size akıl danışmak istedim

o arkadaşına verecegın tek cevap şu olmalı,

borç istersem verme ,birde gülen surat:KK52:

Ayda bir kere dışarda kahvaltı yapmak ya da sinemaya gitmek sizi hayallerinizden uzaklaştırmaz, mesela ben sizin tam zıttınızım, her gün kahvaltıya gidelim deseler giderim yer içerim, 30 çift ayakkabı var dolapta hala da almak isterim , kıyafetin haddi hesabı yok, ev kredim var her ay ödediğim buna rağmen çok şükür maaşımdan artıyor bile , hatta az önce yaz tatili için Avrupa turuna baktım , bence aradaki dengeyi sağladığınızda her şey daha güzel olacak

Pinti/cimri olan birisi kendisi icinde çok para harcamaz bence. Ama bi kahve bi kahvaltı çok seyler degilki. Bu kadar kismamalisiniz.

Bi ara birine hediye almayı deneyin bence :)Çok güzel bi duygu. Ben cok mutlu oluyorum mesela onun icin aldığım birşeyi arkadaşıma verdigim zaman. Bu sana diye :)

Açık bufeye 95 tl tamam biraz uçuk olmuş ama sizin gibi bi arkadaşım olsun istemezdim açıkçası.

Sizin kadar böyle gündelik şeylerden var olduğu halde aşırı kısan birisi bana pek yaşıyor gibi gelmiyo. Bi karın tokluğuna nefes almak gibi bisey bu.

Hayaller çok güzel tabi keske herkes gerceklestirsin ama bence bi sonraki planı reddetmeyin. Hayal gerçekleştirmek kadar olmasa da mutlaka iyi gelecektir

Ayda bir kere dışarda kahvaltı yapmak ya da sinemaya gitmek sizi hayallerinizden uzaklaştırmaz, mesela ben sizin tam zıttınızım, her gün kahvaltıya gidelim deseler giderim yer içerim, 30 çift ayakkabı var dolapta hala da almak isterim , kıyafetin haddi hesabı yok, ev kredim var her ay ödediğim buna rağmen çok şükür maaşımdan artıyor bile , hatta az önce yaz tatili için Avrupa turuna baktım , bence aradaki dengeyi sağladığınızda her şey daha güzel olacak
Memur değilsiniz galiba :)

Back
X