Adımı değiştirmem olay oldu

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Adım Remziye tarzı birşey. Bende ceren gibi bir isim istiyorum. Babam bize çok çektirdi. Şuan başka kadından çocuk yaptı falan. Bu ismi o koydu istemiyorum. Sülalemi de sevmiyorum.Dün dava açtım. Wp a attım. Çok mutluyum artık bu ismi taşımayacagım.Sülelaede bu isimden çok kişi var ayrıca. Şimdi akrabalar bi ton şey dedi. Babaannen naptı falan.E dedim kaç yaşındayım. Alışamadım bu isme diye.Bi ton laf duydum. Sinirim bozuldu. Bilerek wp a attım. Çünkü hep gülüyorlar degiştiremez diye

Adım Remziye tarzı birşey. Bende ceren gibi bir isim istiyorum. Babam bize çok çektirdi. Şuan başka kadından çocuk yaptı falan. Bu ismi o koydu istemiyorum. Sülalemi de sevmiyorum.Dün dava açtım. Wp a attım. Çok mutluyum artık bu ismi taşımayacagım.Sülelaede bu isimden çok kişi var ayrıca. Şimdi akrabalar bi ton şey dedi. Babaannen naptı falan.E dedim kaç yaşındayım. Alışamadım bu isme diye.Bi ton laf duydum. Sinirim bozuldu. Bilerek wp a attım. Çünkü hep gülüyorlar degiştiremez diye
Bende değiştirdim herkesin sonradan haberi oldu kimseye sormadım bile bidaha bu konuyla ilgili bişey paylaşmayın bence

Kendinizi niye onlara kanıtlama çabasına girdiniz? Değiştirdiğinizi durum yapıp paylaşmayın, hatta madem bu kadar rahatsızsınız durumlardan engelleyin. Yok paylaşıyorsanız da ne derlerse desinler, duymayın. Kendi sinirinizi kendiniz bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz maalesef.

olay olsun istiyorsunuz gibi sanki..

yani zaten evleneyim akrabalarla gorusmeyecegim diyordunuz,
isim degistirip ilk is yine gidip onlara haber vermissiniz.

ayrica kac yillik babaanneniz elbette size ceren demeyecek bugunden sonra, o yine remziye diyecek, ama bu olay olmamali.
Neticede siz bu degisikligi yeni hayatiniz icin yaptiniz,
eski akrabalarinizi da anca dugunde bayramda goreceksiniz, ne diye dediklerini dert ediniyorsunuz ki,
hatta ne diye onlara hala haber veriyorsunuz.

Tebrik ederim sizi. Kimseye kulak asmayın, yeni isminizi de güle güle kullanın. :)

Tam bir dramaqueensin 😒
Hayır ben bu kızcağıza üzülüyorum da ama tam olarak tanımı bu oluyor ağzınıza sağlık. Baba tarafından hayal kırıklığı yaşamış, ailede fitneden başka bir şey öğrenmemiş. Evlendi ikinci gün koca da saçma sapan hareketlere başladı.
Binlerce kez söyledik baba sülalesini tamamen silip atmasını hala devam atarlı giderli paylaşımlara. 🤷🏼‍♀️

Durum babamlık veya babaannemlikten ziyade, benim kendi ismimden hoşlanmamamdır şeklinde izah ederek ortamı ve gelecek tepkileri yumuşatabilirsiniz...
Söyledım aslında.yok o isimde senı özlemez falan dedi.alısamadım bu isme sevemedim dedım basta

olay olsun istiyorsunuz gibi sanki..

yani zaten evleneyim akrabalarla gorusmeyecegim diyordunuz,
isim degistirip ilk is yine gidip onlara haber vermissiniz.

ayrica kac yillik babaanneniz elbette size ceren demeyecek bugunden sonra, o yine remziye diyecek, ama bu olay olmamali.
Neticede siz bu degisikligi yeni hayatiniz icin yaptiniz,
eski akrabalarinizi da anca dugunde bayramda goreceksiniz, ne diye dediklerini dert ediniyorsunuz ki,
hatta ne diye onlara hala haber veriyorsunuz.
Çünkü hep dalga gecıyolardı degıstiremezsın dıye. Bilsinler ıstedım

Değiştikten sonrası söylerdiniz.

Ayrıca belli bir yaştan sonra aile içinde yeni isme alışmakta kolay olmuyor.

Değiştirdim bitti gibi düşünmeyin.
Eşim falan alıstı. Zaten baba tarafıyla görüşmeyecegıım. Yenı tanıstıgım herkese bu ısmı söylıycem

Back
X