Adımı değiştirmem olay oldu

Eşim falan alıstı. Zaten baba tarafıyla görüşmeyecegıım. Yenı tanıstıgım herkese bu ısmı söylıycem
E görüşmeyeceginiz insanlara isim değiştiriyorum diye ilan edip sonra laf ediyorlar diye dert etmeyin o zaman 🤷

Adım Remziye tarzı birşey. Bende ceren gibi bir isim istiyorum. Babam bize çok çektirdi. Şuan başka kadından çocuk yaptı falan. Bu ismi o koydu istemiyorum. Sülalemi de sevmiyorum.Dün dava açtım. Wp a attım. Çok mutluyum artık bu ismi taşımayacagım.Sülelaede bu isimden çok kişi var ayrıca. Şimdi akrabalar bi ton şey dedi. Babaannen naptı falan.E dedim kaç yaşındayım. Alışamadım bu isme diye.Bi ton laf duydum. Sinirim bozuldu. Bilerek wp a attım. Çünkü hep gülüyorlar degiştiremez diye
Ohh iyi yapmışsın , yeni adınla sağlıklı mutlu güzel başarılara imza atacağın bir hayatın olsun , o gülen akrabalarında ağzı açık kalakalsın öyle

Babanın ailesini hayatından çıkar, daha fazla psikolojini bozmalarına izin verme. Onlar için değil kendin için yaşa, ne derlerse desinler ya bu kadar takılma. Takıntı haline getirmişsin, psikolojik destek alıyor musun ?

hayırlı olsun ısmınız
bırsey ıspatlamak zorunda degılsınız kı belkı sınır etmek ıcın eskı ısmınızle ozellıkle seslenmeye devam edenler bıle olabılır sızın o akrabalar tuhaflar cunku aldırıs etmeyın kı eskı konunuzda da demıstım sılın engelleyın onları dıye sıldım engelledım demıstınız ama goruyoruz kı hala gorusuyorsunuz

sanırım adrenalın bagımlısı olmussunuz yazacaklarını oyle dıyeceklerını zaten bılıyordunuz bıle bıle ne bıleyım
neyse dedıgım gıbı ısmınız hayırlı olsun

Hayır ben bu kızcağıza üzülüyorum da ama tam olarak tanımı bu oluyor ağzınıza sağlık. Baba tarafından hayal kırıklığı yaşamış, ailede fitneden başka bir şey öğrenmemiş. Evlendi ikinci gün koca da saçma sapan hareketlere başladı.
Binlerce kez söyledik baba sülalesini tamamen silip atmasını hala devam atarlı giderli paylaşımlara. 🤷🏼‍♀️

Kocası da mı hayırsız çıktı? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Şovu kes butonu istiyorum. Gösterdim çünkü bana o isimle hitap etmesinler diyorsunuz da akrabalarınızın huyunu ben çözdüm siz çözemediniz. Yine eski isminizi kullanacaklar sonra siz yine konu açacaksınız ismimi benimsemiyorlar diye. Madem bu kadar umurunuzda değiller atmayın durum falan

Tek diyeceğim harikasın , senin hayatın ve senin kararın .
Saygı duymayanı da hiiiiiç görme .

Bir tane hayatımız var , yeni ismin sana mutlulukların hepsini getirsin .

Back
X