Adımı değiştirmem olay oldu

Senin gerçek olduğuna dair inancımı yitirdim 🤦geçen ki konunda duygu demiştin..
Bin kere yüzbin kere babam evlendi ,başkasından çocuk yaptı.
Vallahi evlendikten sonra konular peş peşe geliyo.
Ayrıca remziye ismin de ne var.🤦🤦🤦🤦

Yapamazsın diyenleri niye umursadınız ki? Zaten görüşmeyecekmişsiniz?
konuşulsun diye paylaşıp, konuşulunca dertlenmişsiniz.
Başkalarının yaptıkları ile ilgilenmek yerine kendi eylemlerinize kafa patlatsanız derdiniz kalmaz

Remziye yi begenmiyor olabilir gayet normal Ayşe'yi sen begenirsin o beğenmez 🤦‍♀️ ne alaka

Yok öyle değil de isimleri net söylemiyor. Remziye gibi bir isimdi Duygu gibi Ceren gibi bir isim seçtim diye örnek veriyor.
Bunun haricinde ben de artık gerçekten bu kadar olmaz diyorum zaman zaman konularına.
Babamın ailesi bana Remziye demeye devam ediyor gibi en az 10 konu daha çıkacak demedi demeyin.

Büyük cesaret ya adını nasıl değiştirdin ?

Bu zamana kadar seni tanıyan Kişiler hep yine Remziye diyecek

Olsun sen mutluysan hayırlı olsun demek düşer herkese ;)

Yok öyle değil de isimleri net söylemiyor. Remziye gibi bir isimdi Duygu gibi Ceren gibi bir isim seçtim diye örnek veriyor.
Bunun haricinde ben de artık gerçekten bu kadar olmaz diyorum zaman zaman konularına.
Babamın ailesi bana Remziye demeye devam ediyor gibi en az 10 konu daha çıkacak demedi demeyin.
Isim konusunu çok sıkıntı etmiş olabilir ben de çift isimliyim 2.ismim olmasa baya dert ederdim sanirim😊

Evlenmeden önce bir sürü konu açtı zaten ailesi ile ilgili 🤦
Evlendi hala devam ediyor 🤦 yani babamin ailesine bu kadar kin beslesem sevmesem kesinlikle görüşmem.. amaç ne anlamadım

Isim konusunu çok sıkıntı etmiş olabilir ben de çift isimliyim 2.ismim olmasa baya dert ederdim sanirim😊
İsmiyle problemi olması değil ki mesele. Ona daha önce bu konuda herkes destek oldu. Ben de adımdan memnun olmasam değiştirirdim de sıkıntı şu ki babasının ailesinin densizlikleri, sorunlu oluşları ve ona laf sokmalarından şikayetçi sürekli. E böyle durum falan paylaşınca o da aynısını yapmış oluyor hem de onlara konuşmaları için malzeme veriyor. Defalarca engelle onları görüşme dedik kardeşim bana laf taşıyor dedi. Kardeşinin de görüşmemesi lazım böyle lüzumsuz tiplerle.

Evlenmeden önce bir sürü konu açtı zaten ailesi ile ilgili 🤦
Evlendi hala devam ediyor 🤦 yani babamin ailesine bu kadar kin beslesem sevmesem kesinlikle görüşmem.. amaç ne anlamadım
Kesinlikle katılıyorum ama o da seviyor o aileyle uğraşmayı. Silip atayım diyemiyor.

İsmiyle problemi olması değil ki mesele. Ona daha önce bu konuda herkes destek oldu. Ben de adımdan memnun olmasam değiştirirdim de sıkıntı şu ki babasının ailesinin densizlikleri, sorunlu oluşları ve ona laf sokmalarından şikayetçi sürekli. E böyle durum falan paylaşınca o da aynısını yapmış oluyor hem de onlara konuşmaları için malzeme veriyor. Defalarca engelle onları görüşme dedik kardeşim bana laf taşıyor dedi. Kardeşinin de görüşmemesi lazım böyle lüzumsuz tiplerle.

Kesinlikle katılıyorum ama o da seviyor o aileyle uğraşmayı. Silip atayım diyemiyor.
Hmm ben konunun detaylarini bilmiyordum.boyle bir durumda en iyisi irtibatı azaltmak yada kesmek haklisiniz

Ben çift isimliyim ismimin biri modern diğeri babaannemin ismi oldum olası hoşlanmadım bu durumdan ilk okulda falan çok dalga geçen oldu isim üstümde o kadar baskı oluşturdu ki okula giderken stres oluyordum ortaokula geçtim kendimi diğer adımla tanıtmaya başladım zaten kimliğimde yazıyor Allah annemden razı olsun yanına eklettirms.benim halamda bilmisin tekidir bu duruma bozuldu aile içinde yarısı bir ismi yarısı diğer ismi kullanır ben alıştım halam eşime sen ..... ısmini söylüyorsun diye trip bile atti bu arada isme bu kadar anlam yükleyen halam 3 kızının hiç birine bu ismi layık görmemiş kızlarının hepsi benden büyük yani babamdan önce o ismi koyabilirmiş uzun lafın kısası ismin insan üstünde nasıl baskı oluşturduğunu en iyi ben bilirim kararından mutluysan kimseyi takma hayırlı olsun simdiden
Halam falan kardesıme mesaj atıp, bu saatten sonra adını degıstırdım kendide lazım degıl demıs

onlarin tavri ne kadar sacmaysa sizin ki de o kadar sacma.. degistirirsiniz, duyarlar 'Aaa yapmis' derler, kendinizi kanitlamis olursunuz. wp a atmaya vs ne gerek var.. insanlara kendi ellerinle malzeme verip sonra da konusuyorlar vs diye dramatize etmeyin. kendi hayatinizla ilgili bir karar almissiniz bravo.. daha ozguvenli durun..

Back
X