Adımı değiştirmem olay oldu

Şovu kes butonu istiyorum. Gösterdim çünkü bana o isimle hitap etmesinler diyorsunuz da akrabalarınızın huyunu ben çözdüm siz çözemediniz. Yine eski isminizi kullanacaklar sonra siz yine konu açacaksınız ismimi benimsemiyorlar diye. Madem bu kadar umurunuzda değiller atmayın durum falan
Ben yapamazsın dıyenlere attım aslında.Hep dalga gecıp gulduler.ben onlarla zaten normal gorusmuyorum kı

hayırlı olsun ısmınız
bırsey ıspatlamak zorunda degılsınız kı belkı sınır etmek ıcın eskı ısmınızle ozellıkle seslenmeye devam edenler bıle olabılır sızın o akrabalar tuhaflar cunku aldırıs etmeyın kı eskı konunuzda da demıstım sılın engelleyın onları dıye sıldım engelledım demıstınız ama goruyoruz kı hala gorusuyorsunuz

sanırım adrenalın bagımlısı olmussunuz yazacaklarını oyle dıyeceklerını zaten bılıyordunuz bıle bıle ne bıleyım
neyse dedıgım gıbı ısmınız hayırlı olsun
sosyal medyada engelledım. Wpda varlar bı

medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama whatsappta paylaşmak showa gitmiş biraz. duyurmadan sessiz sedasız yapsaydınız da başınızı ağrıtmasaydınız olmaz mıydı?
Yapamazsın dıyenlere İnat attım. Hep gülüyorlardı sınsi sınsi.şok oldular. Cunku babamdan korkutma yapamam sandılar

Babanın ailesini hayatından çıkar, daha fazla psikolojini bozmalarına izin verme. Onlar için değil kendin için yaşa, ne derlerse desinler ya bu kadar takılma. Takıntı haline getirmişsin, psikolojik destek alıyor musun ?
Numaramı degıstırcem bıraz zman gecsınde

Yapamazsın dıyorlar dı ondan attım
Tamam attiysaniz da konusurlar ama gayet normal. Remziye demeye de devam edeceklerdir muhtemelen,koskoca babaanne yani en az 60 yasinda kadin kalkip size cerencigim demez bu saatten sonra.

Adım Remziye tarzı birşey. Bende ceren gibi bir isim istiyorum. Babam bize çok çektirdi. Şuan başka kadından çocuk yaptı falan. Bu ismi o koydu istemiyorum. Sülalemi de sevmiyorum.Dün dava açtım. Wp a attım. Çok mutluyum artık bu ismi taşımayacagım.Sülelaede bu isimden çok kişi var ayrıca. Şimdi akrabalar bi ton şey dedi. Babaannen naptı falan.E dedim kaç yaşındayım. Alışamadım bu isme diye.Bi ton laf duydum. Sinirim bozuldu. Bilerek wp a attım. Çünkü hep gülüyorlar degiştiremez diye
Büyük ihtimalle siz bu durumu kafaya taktığınız için üzerinize gelip dalga geçiyorlar. Değişik bir milletiz. Olaya daha duygularınızı katmadan bakmanız işinize yarar diye düşünüyorum yani size laf söyleyenlere bakıyormuş gibi değil de dalga geçip espiri yapan bir aileye akrabalara bakıyormuş gibi düşünün. Hayırlı olsun bu arada

Halama dedım cok ıstıyosan cocuguna koy dedım. Moral bozdu sürekli
Ben çift isimliyim ismimin biri modern diğeri babaannemin ismi oldum olası hoşlanmadım bu durumdan ilk okulda falan çok dalga geçen oldu isim üstümde o kadar baskı oluşturdu ki okula giderken stres oluyordum ortaokula geçtim kendimi diğer adımla tanıtmaya başladım zaten kimliğimde yazıyor Allah annemden razı olsun yanına eklettirms.benim halamda bilmisin tekidir bu duruma bozuldu aile içinde yarısı bir ismi yarısı diğer ismi kullanır ben alıştım halam eşime sen ..... ısmini söylüyorsun diye trip bile atti bu arada isme bu kadar anlam yükleyen halam 3 kızının hiç birine bu ismi layık görmemiş kızlarının hepsi benden büyük yani babamdan önce o ismi koyabilirmiş uzun lafın kısası ismin insan üstünde nasıl baskı oluşturduğunu en iyi ben bilirim kararından mutluysan kimseyi takma hayırlı olsun simdiden

Ya ben seni hatırlıyorum yıllar önceden... Sevgilinle, ailenle olan diyalogları vs..
Bir salıver şu insanları. Dert etme dediklerini.
Kendini de kanıtlayacağım diye afişe edip durma şu akrabalarına.
Yeni bir yuva kurdun.
Kurduğun yuvada da kimsenin lafına sözüne bakma. Üç maymunu oyna huzuru yakala. Huzuru bulmak için insanları bi salmak gerekiyor.

Adım Remziye tarzı birşey. Bende ceren gibi bir isim istiyorum. Babam bize çok çektirdi. Şuan başka kadından çocuk yaptı falan. Bu ismi o koydu istemiyorum. Sülalemi de sevmiyorum.Dün dava açtım. Wp a attım. Çok mutluyum artık bu ismi taşımayacagım.Sülelaede bu isimden çok kişi var ayrıca. Şimdi akrabalar bi ton şey dedi. Babaannen naptı falan.E dedim kaç yaşındayım. Alışamadım bu isme diye.Bi ton laf duydum. Sinirim bozuldu. Bilerek wp a attım. Çünkü hep gülüyorlar degiştiremez diye
Aman boşver he de geç :)

Back
X