- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Remziye yi begenmiyor olabilir gayet normal Ayşe'yi sen begenirsin o beğenmezSenin gerçek olduğuna dair inancımı yitirdimgeçen ki konunda duygu demiştin..
Bin kere yüzbin kere babam evlendi ,başkasından çocuk yaptı.
Vallahi evlendikten sonra konular peş peşe geliyo.
Ayrıca remziye ismin de ne var.
Ahahahhajaha çok iyi yaFirdevs Yöreoğlu, Doruk'a Feridun diyordu..Sana da Remziye demeye devam edecek babaannen
Yok öyle değil de isimleri net söylemiyor. Remziye gibi bir isimdi Duygu gibi Ceren gibi bir isim seçtim diye örnek veriyor.Senin gerçek olduğuna dair inancımı yitirdimgeçen ki konunda duygu demiştin..
Bin kere yüzbin kere babam evlendi ,başkasından çocuk yaptı.
Vallahi evlendikten sonra konular peş peşe geliyo.
Ayrıca remziye ismin de ne var.
Isim konusunu çok sıkıntı etmiş olabilir ben de çift isimliyim 2.ismim olmasa baya dert ederdim sanirimYok öyle değil de isimleri net söylemiyor. Remziye gibi bir isimdi Duygu gibi Ceren gibi bir isim seçtim diye örnek veriyor.
Bunun haricinde ben de artık gerçekten bu kadar olmaz diyorum zaman zaman konularına.
Babamın ailesi bana Remziye demeye devam ediyor gibi en az 10 konu daha çıkacak demedi demeyin.
Evlenmeden önce bir sürü konu açtı zaten ailesi ile ilgiliYok öyle değil de isimleri net söylemiyor. Remziye gibi bir isimdi Duygu gibi Ceren gibi bir isim seçtim diye örnek veriyor.
Bunun haricinde ben de artık gerçekten bu kadar olmaz diyorum zaman zaman konularına.
Babamın ailesi bana Remziye demeye devam ediyor gibi en az 10 konu daha çıkacak demedi demeyin.
İsmiyle problemi olması değil ki mesele. Ona daha önce bu konuda herkes destek oldu. Ben de adımdan memnun olmasam değiştirirdim de sıkıntı şu ki babasının ailesinin densizlikleri, sorunlu oluşları ve ona laf sokmalarından şikayetçi sürekli. E böyle durum falan paylaşınca o da aynısını yapmış oluyor hem de onlara konuşmaları için malzeme veriyor. Defalarca engelle onları görüşme dedik kardeşim bana laf taşıyor dedi. Kardeşinin de görüşmemesi lazım böyle lüzumsuz tiplerle.Isim konusunu çok sıkıntı etmiş olabilir ben de çift isimliyim 2.ismim olmasa baya dert ederdim sanirim
Kesinlikle katılıyorum ama o da seviyor o aileyle uğraşmayı. Silip atayım diyemiyor.Evlenmeden önce bir sürü konu açtı zaten ailesi ile ilgili
Evlendi hala devam ediyoryani babamin ailesine bu kadar kin beslesem sevmesem kesinlikle görüşmem.. amaç ne anlamadım
Hmm ben konunun detaylarini bilmiyordum.boyle bir durumda en iyisi irtibatı azaltmak yada kesmek haklisinizİsmiyle problemi olması değil ki mesele. Ona daha önce bu konuda herkes destek oldu. Ben de adımdan memnun olmasam değiştirirdim de sıkıntı şu ki babasının ailesinin densizlikleri, sorunlu oluşları ve ona laf sokmalarından şikayetçi sürekli. E böyle durum falan paylaşınca o da aynısını yapmış oluyor hem de onlara konuşmaları için malzeme veriyor. Defalarca engelle onları görüşme dedik kardeşim bana laf taşıyor dedi. Kardeşinin de görüşmemesi lazım böyle lüzumsuz tiplerle.
Kesinlikle katılıyorum ama o da seviyor o aileyle uğraşmayı. Silip atayım diyemiyor.
Halam falan kardesıme mesaj atıp, bu saatten sonra adını degıstırdım kendide lazım degıl demısBen çift isimliyim ismimin biri modern diğeri babaannemin ismi oldum olası hoşlanmadım bu durumdan ilk okulda falan çok dalga geçen oldu isim üstümde o kadar baskı oluşturdu ki okula giderken stres oluyordum ortaokula geçtim kendimi diğer adımla tanıtmaya başladım zaten kimliğimde yazıyor Allah annemden razı olsun yanına eklettirms.benim halamda bilmisin tekidir bu duruma bozuldu aile içinde yarısı bir ismi yarısı diğer ismi kullanır ben alıştım halam eşime sen ..... ısmini söylüyorsun diye trip bile atti bu arada isme bu kadar anlam yükleyen halam 3 kızının hiç birine bu ismi layık görmemiş kızlarının hepsi benden büyük yani babamdan önce o ismi koyabilirmiş uzun lafın kısası ismin insan üstünde nasıl baskı oluşturduğunu en iyi ben bilirim kararından mutluysan kimseyi takma hayırlı olsun simdiden
Çok merakliysa kendi kızına koysun o ismiHalam falan kardesıme mesaj atıp, bu saatten sonra adını degıstırdım kendide lazım degıl demıs
Yani? Zaten gorusmeyecektin ya hani. ?Halam falan kardesıme mesaj atıp, bu saatten sonra adını degıstırdım kendide lazım degıl demıs
Ya hahahahahahahaha koptum yemin ederimFirdevs Yöreoğlu, Doruk'a Feridun diyordu..Sana da Remziye demeye devam edecek babaannen
Tam degisince zamanla ogrenirlerdi ilan etmek biraz saçma bilseler ne olacak once kendin bil kendin için yaşa.Çünkü hep dalga gecıyolardı degıstiremezsın dıye. Bilsinler ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?