aslında çok sevdgim şairin ismidir şuan evliğim zaten kızım olursa diye ona düşünmüştüm fakat daha çocugum yok birde kız olur mu oda belli degil arkadaslarım beni piraye diye cağırırlar hatta eşiminde ismini mi degiştirsek nazım diyePiraye tek olmaz bir de Nazım lazım
kalbimden en çok gecen isimdir o ama kızım olursa onun mu olsun diye düşünüyorum arkadaşlarım hep piraye der hatta eşim anahtarlığına piraye diye yazdırdı....Bencede piraye
teşekkür ederim en çok hangi isim oy alırsa onu alıcam...Öykü.
Kızım için düşündüğüm alternatif isimlerden biriydi, çok severim. =)
aslında çok sevdgim şairin ismidir şuan evliğim zaten kızım olursa diye ona düşünmüştüm fakat daha çocugum yok birde kız olur mu oda belli degil arkadaslarım beni piraye diye cağırırlar hatta eşiminde ismini mi degiştirsek nazım diye
babanızı canı gönülden tebrik ederim...eskidenmiş aile büyüklerinin ismi 30 senedir taşıdım artık istemiyorum..ve kararlıyım dava açmam gerekiyormuş ve birde tanık onlarda tamam birde nedeni o da tamamAdını cok merak ettim. Benimde alay konusu olan bir adım olacakken babamın sayesinde sadece göbek adı olarak kalmış.
evet bende tv de gördüm sanırım uzak köylerde olanlar oradan yapıcakmış sanırım ptesi avukat ile görüşücem netten araştırdım 2-3 ayda kesinleşiyormuş avukat tutarsam işlem hemen bitiyormuş...hayırlısı kızlar siz siz olun büyüklerin ve anlamsız isimler çocugunuza koyamayın ben çok çektim ve nefret ettim insanlar ile tanışırken....Madem Çevrenizde size Piraye diye sesleniyor o zaman Piraye yapın. Kanun değişti mi tam bilmiyorum, galiba artık nüfus Müdürlüğü ne bir dilekçe ile başvurup isim degisikliği yapılabilecekdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?