adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257
canım benim bir dükkanım var dükkan sahibim ve bana toptan mal getiren gerizekalılar diyeyim hepsi artık bıktım birde ananemin ismi beni hiç sevmez bende onu artık bıktım... öykü soyadıma uykun diye düşündüm artık kızım olursa belki onun olur ben cok begendim siz neden koymadınız ki...

Kusura bakma incitmek için değil ama bu isimlerin bazıları olmamış yani takıntı olabilir ama ben begüm ismini severim farklı olmasına gerek yok isminin diğerleri de sıradan kullanılan isim sen içinden geçeni seç

evet inşallah avukat ile görüşürsem çözücem bu işi artık kurtulmak istiyorum...

Eşimin çok beğendiği başka bir isim vardı. Öykü 2. beğendiğiydi. Bense ikisi arasında kararsızdım. İki isim koymak istemediğim için de eşimin istediğini koymaya karar verdik. İkinci bir kızımız olursa, ona Öykü koyarız artık. =)

sağlıcakla gelsin bebiş darısı bizim başımıza ismide hayırlı olsun....

Geçen o ses turkiyede bir kız vardı adı Fındık.. Ondan iyimis aslında fındık diye isimmi olur yaa
Valla okadar değişik isimler duydumki fındık tuhaf bile gelmedi
Mesela örnek: portakal, günaydın,susam, kaymak, parlak,satılmış,mermiye,kadın, bu isimlerin hepsi tanidiklar vasıtası ile duydum bazılarını da birebir tanıdım

Ben eğer kızım olsaydı adını Zeynep Eyşan koyacaktım..
Çok beğeniyorum ve iki isim seviyorum...

Seçeneklerinden de Özge ve Öykü'yü beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…