canım benim bir dükkanım var dükkan sahibim ve bana toptan mal getiren gerizekalılar diyeyim hepsi artık bıktım birde ananemin ismi beni hiç sevmez bende onu artık bıktım... öykü soyadıma uykun diye düşündüm artık kızım olursa belki onun olur ben cok begendim siz neden koymadınız ki...Eşimle karar kıldığımız isim başka, Öykü değil ama seviyorum bu ismi.
İş yerinizde kızla dalga geçenlerin yaş ve zeka ortalaması kaç? En son ilkokulda yapıyorduk böyle saçma şakaları. =)
Kusura bakma incitmek için değil ama bu isimlerin bazıları olmamış yani takıntı olabilir ama ben begüm ismini severim farklı olmasına gerek yok isminin diğerleri de sıradan kullanılan isim sen içinden geçeni seçinşallah yanlış yerde açmamışdır konumu kızlar eger açtıysam konum ilgili bölüme taşınsın şimdi kızlar ben adımı sevmiyorum çünkü alay konusu olan bir ismim var çocukluğumdan beri hep degiştirmek istemiştim ailem izin vermedi bugün konuştum tamam artık degiştir dediler ve dava açmam gerekiyormuş bu işide çözerim fakat isim konusunda kararsız kaldım lütfen bana yardım edin kızlar...teşekkürler
evet inşallah avukat ile görüşürsem çözücem bu işi artık kurtulmak istiyorum...O zaman piraye olmalı
Zira mahkemede ben böyle tanınırım da demeniz lazım
Arkadaşlar tanık olacak böyle yazılı bir şeyler varsa delil olacak vs vs
Eğer isminiz yosma vs gibi kötü anlama gelmiyorsa ben beğenmedim demek her zaman kabul görmeyebilir
Eşimin çok beğendiği başka bir isim vardı. Öykü 2. beğendiğiydi. Bense ikisi arasında kararsızdım. İki isim koymak istemediğim için de eşimin istediğini koymaya karar verdik. İkinci bir kızımız olursa, ona Öykü koyarız artık. =)canım benim bir dükkanım var dükkan sahibim ve bana toptan mal getiren gerizekalılar diyeyim hepsi artık bıktım birde ananemin ismi beni hiç sevmez bende onu artık bıktım... öykü soyadıma uykun diye düşündüm artık kızım olursa belki onun olur ben cok begendim siz neden koymadınız ki...
evet aynen 40 yaş üstü insanlar fıkra anlatıyorlar yoksa bu sen misin artık bıktım....40 yaş ve üzeri üç beş dengesiz.
bende seni sevdim fakat ismimi sevmiyorum canım yakız adında güzelmiş.. ben severim fadime isminide fadimeleri de
sağlıcakla gelsin bebiş darısı bizim başımıza ismide hayırlı olsun....Eşimin çok beğendiği başka bir isim vardı. Öykü 2. beğendiğiydi. Bense ikisi arasında kararsızdım. İki isim koymak istemediğim için de eşimin istediğini koymaya karar verdik. İkinci bir kızımız olursa, ona Öykü koyarız artık. =)
bende seni sevdim fakat ismimi sevmiyorum canım ya
Valla okadar değişik isimler duydumki fındık tuhaf bile gelmediGeçen o ses turkiyede bir kız vardı adı Fındık.. Ondan iyimis aslında fındık diye isimmi olur yaa
teşekkürler canım temelin fadimesien güzeli Öykü bence çok hoş bi isim.
gerçek adını merak ettim doğrusu
evet hangi isim canım
teşekkürler canım....seni mutluu edeni yap o vakitve herkes sana piraye diyormuş madem piraye olsun..
teşekkürler canımben begüm yada öykü dedim ama oyuumu begüm e verdim
yaşım 32 canım aslında fena olmaz tavsiyeniz bekliyorumOyum begümden yana. Yaşınız nedir? Ona göre bizde tavsiye verelim
o zaman ananeniz ismi güzel evet ucuz yırtmışsınız....Benim babaannem de dünürü nasıl seviyorsa anneannemin ismini koymuş bana :)
ya kendi ismini koysaydııucuz yırtmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?