- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
evet canım ablam bile hemen piraye dedi artık insanlar benimsemiş begüm ismi eşimin ismine yakın diye düşündüm özge ve öykü soyadımıza yakın diye düşündüm ama kalbimden gecen piraye... teşekkür ederim cevabın içinPiraye çok güzel isim. Madem çevreniz benimsemiş eşiniz benimsemiş, piraye diye değiştirin o zaman. Kızınız olursa başka isim koyarsınız :) Hem belki sadece oğlunuz olacak :)
şöyle söyleyeyim fıkralarda gecerHihi adını bende merak ettim esasen
Oyun Piraye
iş yerinde ki kızın adı kızla alay ediyorlar hikaye diye bir daha düşün canımÖykü.
Kızım için düşündüğüm alternatif isimlerden biriydi, çok severim. =)
O zaman bi tahmin Fadimeşöyle söyleyeyim fıkralarda geceroyun için teşekkürler....
şöyle söyleyeyim fıkralarda geceroyun için teşekkürler....
evet tebrikler kazandınız ve birde ananemin adı sülalede kimse koymamış annem koymuş birde işin bu yüzü var ananem beni sevmezO zaman bi tahmin Fadime
gerçek adımdam vazgectim hangi isim canımAy bende merak ettim gerçek adını
Eşimle karar kıldığımız isim başka, Öykü değil ama seviyorum bu ismi.iş yerinde ki kızın adı kızla alay ediyorlar hikaye diye bir daha düşün canım
evet hangi isim canımfadime mi :))
Begüm e kullandigimi yazmıştım ilk sayfadagerçek adımdam vazgectim hangi isim canım
Geçen o ses turkiyede bir kız vardı adı Fındık.. Ondan iyimis aslında fındık diye isimmi olur yaaevet tebrikler kazandınız ve birde ananemin adı sülalede kimse koymamış annem koymuş birde işin bu yüzü var ananem beni sevmez
kalbimden en çok gecen isimdir o ama kızım olursa onun mu olsun diye düşünüyorum arkadaşlarım hep piraye der hatta eşim anahtarlığına piraye diye yazdırdı....
40 yaş ve üzeri üç beş dengesiz.Eşimle karar kıldığımız isim başka, Öykü değil ama seviyorum bu ismi.
İş yerinizde kızla dalga geçenlerin yaş ve zeka ortalaması kaç? En son ilkokulda yapıyorduk böyle saçma şakaları. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?