Adına bakmıyor.

bizde beklentiler yüksek. bi dahaki jenerasyon takla atarak gelcek dünyaya.

korkma o zamani gelince bakar :)

Benim sıpa neredeyse 5 yaşında hala adını seslendiğimde dönüp bakmıyor

Daha çok küçük annesi göz temasınız var ise korkmayın , onu kontrol edin sadece göz teması var mı ?

Farklı ettiğimden beri Eda Eda diye dolaşıyorum. Bakalım inşallah bir an önce öğrenir kızım. Tabi farklılık normal.

Haklısınız teşekürt ederime Ben hemen bakmayınca korktum. Yanlış tabi.

her cocuk farklıdır ...internette yazanları hepsi aynı ayda yapamayabiliyor.başka seslere tepki verebiliyorsa sorun yoktur inş..duyma tesi yapılmıştır bi sorun yok dendiyse stres yapmayın ..

180 gündür dünya da olan bir varlık için çok şey beklemiyor musunuz ,2 bilinmeyenli denklem mi çözecek tabi ki kendi kendine gurruk vurruk ses çıkaracak.

Evet yöneliyor. Beni görünce mutlu oluyor.
Benimki 7 Aylık bunu hiç yapmıyor mesela. Başkasının kucağından bana yönelmiyor, gelmiyor. Ama alkış yapıyor seslenince bakıyor. Hatta tam 6 aylıkken başladı seslenince bakmaya öncesinde hiç yoktu. Yani her hareket farklı gelişiyor bence. Benimki bana yönelmez ama alkış yapar seslenince bakar sizinki başka şeyler yapar. Saklambaç oyunları oynayın onu çok yaparım . Cee-e oynarız. Zamanlar oluyor

Aynı her bebek her çocugun farklı aslında ama işte anne her şey çok iyi olsun istiyor. Bende öyleyim. Bir de geçen sene milli eğitim özel eğitim kursu aldiris ave zorunlu oldu bende hamilelik dönemine denk gelince kendimi kötü hissettim ve hala etkisi var sanırım

Teşekkür ederim cevap için. Böyle yapayım bakalım bir çok şeyi yapıyor şükür. Mesela öz önce işten geldim. Beni görünce mutlu oldu ve gelmek istedi bana. Çok şükür. Bqzı şeyler için daha küçük sanırıs. :)

Evde televizyon hep kapalıdır. Fakat eğitici şarkı dinliyor bazen. Çalışmaya başladım annem bakıyor. Bugün geldim tv açıktı. Umarım böyle devam etmez.

Aslında sürekli oyun oynarız kızımla. Ama bu tospiği bende yapuyırum iyi oldu duyduğum. Dikkat edeyim artık. Bu oyun güzel olabilir en iyisi öyle yapayım. Belki öğrenir öyle olunca. Allah bağışlasın inşallah.

gerçekten çığır açacak durumdayız 6 aylık bebeğin ismine bakması sadece şu anlama gelır bır ses duyuyor ve garipsiyor bakıyor ne anlar ısımden ısımle algılama olayı 1.5 yaş cıvarı yavaş yavaş olur...

Teşekkür edweim cevap için. Meb geçen sene özel eğitim sertifikası aldırdı. Hamilelik dönemime geldi. Çok etkiledi bu durum beni. Ondan da sanırım eksik hastalık vs arıyorum. Ama haklısınız kiyas kesinlikle yanlış ve bunu yapmayı doğru bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…