- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yok ben kiyas kesinlikle yapamam hoşta değil. Sadece normal mi sağlıklı mı diye bakıyorum. Adı Eda kızımın. Belki sesler kalın geliyor olabilir. HaklısınızÇocuğunuzun adı uzun bir şeyse algılaması zor olabilir. Abdurrahman süleyman gibi uzun ve iki isimi birden aklında tutamaz çocuk haliyle. Daha tiz ve kısa sesleri daha kolay algpılarlar. Bir de çocuklarınızı internette yazanlara göre çevredeki diğer bebeklere göre kıyaslamaktan vazgeçin ya. Büyüyünce komşunun kızı oğlu şöyle sen böyle diye devam ediyor bilinçaltında bu kıyaslar. Kendi haline bırakın.
İşitme testi yapıldı. Çok şükür bir sorun yok.her cocuk farklıdır ...internette yazanları hepsi aynı ayda yapamayabiliyor.başka seslere tepki verebiliyorsa sorun yoktur inş..duyma tesi yapılmıştır bi sorun yok dendiyse stres yapmayın ..
Evet yapıldı. Şükür bir sorun yok dendi. Başka seslere tepki veriyor ya da seslerden korkuyır meselaIsitme testi yapildimi 3 gunluk bebekken
bizde beklentiler yüksek. bi dahaki jenerasyon takla atarak gelcek dünyaya.
korkma o zamani gelince bakar :)
Çok şükür göz teması var. Her şeyi takip ediyor. Beni görünce seviniyor öesela işten geldim delirdi sanki bana gelecek diye. Saçımı görüp ekleyip ağzına götürdü meselaBenim sıpa neredeyse 5 yaşında hala adını seslendiğimde dönüp bakmıyor
Daha çok küçük annesi göz temasınız var ise korkmayın , onu kontrol edin sadece göz teması var mı ?
:):) sanırım haklısınız çok şey bekliyorum180 gündür dünya da olan bir varlık için çok şey beklemiyor musunuz ,2 bilinmeyenli denklem mi çözecek tabi ki kendi kendine gurruk vurruk ses çıkaracak.
Haklısınız her bebek farklı işte. Etraf adına bakmıyor diye söyledikçe kendimi kötü hissettim birazda sanıeım hemen hastalık aradım. Zamanla her şeyi öğrenecekler inşallahBenimki 7 Aylık bunu hiç yapmıyor mesela. Başkasının kucağından bana yönelmiyor, gelmiyor. Ama alkış yapıyor seslenince bakıyor. Hatta tam 6 aylıkken başladı seslenince bakmaya öncesinde hiç yoktu. Yani her hareket farklı gelişiyor bence. Benimki bana yönelmez ama alkış yapar seslenince bakar sizinki başka şeyler yapar. Saklambaç oyunları oynayın onu çok yaparım . Cee-e oynarız. Zamanlar oluyor
Aminnn inşallah sağolunbir şeyi yoktur inşallahh merak etme annesi her çocuk farklı ,
saglıkla buyusun
Yok adı Eda. Fazla kısa hattaanlaşılması zor uzun bi ismimi var acaba
Yaaagerçekten çığır açacak durumdayız 6 aylık bebeğin ismine bakması sadece şu anlama gelır bır ses duyuyor ve garipsiyor bakıyor ne anlar ısımden ısımle algılama olayı 1.5 yaş cıvarı yavaş yavaş olur...
İnşallah.Doktorumuz normal olduğunu söylüyor şükür. İçimi rahatlasamm iyi olacak sanırım.Daha küçük zaten
Doktorunuz normal diyorsa
Seslere de bakıyor
İyidir inşallah
Ya annenize söyleyin lütfen tv açmasın. Şarkı dinleyebilir siz de söyleyin hatta ama izlemesin. Uzaktan şöyle.Evde televizyon hep kapalıdır. Fakat eğitici şarkı dinliyor bazen. Çalışmaya başladım annem bakıyor. Bugün geldim tv açıktı. Umarım böyle devam etmez.
Söyleyeceğim mutlaka zaten. İçim sıkıldı öyle görünce.Ya annenize söyleyin lütfen tv açmasın. Şarkı dinleyebilir siz de söyleyin hatta ama izlemesin. Uzaktan şöyle.
Kıh kıh bilmem ki:) eşimde geçen dedi acaba kötü mü söyledi diye. Güldüm sadece ama olur mu ki:)benım kızımın kulağına adını ezanla dedesi okudu yani kp
ama çokta begenmedim okumasını
neyse
kızım buyudu çok şükür ama dinle alakalı konularda çokta oralı değildir ,
kocama hep takılırım baban dogru düzgün okumadı bak çocogum dinle hiç ilgilenmiyor
derim , güler geçeriz sizinkide böyle birşey olmasın
Kıh kıh bilmem ki:) eşimde geçen dedi acaba kötü mü söyledi diye. Güldüm sadece ama olur mu ki:)
Hay Allah oomu çıktı şimdi de:) ) sizin ki bakıyordur artık zatenvalla bilmiyorum ama olur mu olur , siz bir daha okutun
benımki 10 yaşına geldi olmaz artık
Hay Allah oomu çıktı şimdi de:) ) sizin ki bakıyordur artık zaten
Evet haklısın 6 aylık küçük ama nette öyle yapması gerekenler yazıyor ki korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?