Adına bakmıyor.

Yok ben kiyas kesinlikle yapamam hoşta değil. Sadece normal mi sağlıklı mı diye bakıyorum. Adı Eda kızımın. Belki sesler kalın geliyor olabilir. Haklısınız

Benim sıpa neredeyse 5 yaşında hala adını seslendiğimde dönüp bakmıyor

Daha çok küçük annesi göz temasınız var ise korkmayın , onu kontrol edin sadece göz teması var mı ?
Çok şükür göz teması var. Her şeyi takip ediyor. Beni görünce seviniyor öesela işten geldim delirdi sanki bana gelecek diye. Saçımı görüp ekleyip ağzına götürdü mesela

Haklısınız her bebek farklı işte. Etraf adına bakmıyor diye söyledikçe kendimi kötü hissettim birazda sanıeım hemen hastalık aradım. Zamanla her şeyi öğrenecekler inşallah

Evde televizyon hep kapalıdır. Fakat eğitici şarkı dinliyor bazen. Çalışmaya başladım annem bakıyor. Bugün geldim tv açıktı. Umarım böyle devam etmez.
Ya annenize söyleyin lütfen tv açmasın. Şarkı dinleyebilir siz de söyleyin hatta ama izlemesin. Uzaktan şöyle.

benım kızımın kulağına adını ezanla dedesi okudu yani kp
ama çokta begenmedim okumasını
neyse
kızım buyudu çok şükür ama dinle alakalı konularda çokta oralı değildir ,
kocama hep takılırım baban dogru düzgün okumadı bak çocogum dinle hiç ilgilenmiyor

derim , güler geçeriz sizinkide böyle birşey olmasın

Kıh kıh bilmem ki:) eşimde geçen dedi acaba kötü mü söyledi diye. Güldüm sadece ama olur mu ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…