Adını koyamadigim iliski

Kesinlikle, sonrası da belli.

"Üzerim ben seni, seninle alakası yok. Herkese karşı böyleyim, Bilmediğin şeyler var..." deresif üzgün erkek lafları, hiç şaşmaz.

Ağlayacak işte. Omzunu yastık olarak kullanacak. Kollarında teselli bulacak. :)

Yara bandının kaderi yara iyileştiğinde cırrrt soyulup atılmaktır. Kendinize bunu yaptırmayın.

E sorun kendisine. Ay valla kadın-erkek ilişkilerinde bir gizemi çözmeye çalışır gibi davranışlarda, söylenenlerde çeşit çeşit şeyler aranması da insana bay getiriyor.

"Bi samimileşmeye başladık biz, benim de kafam karıştı. Sen ne istiyorsun? Öyle takılalım anı yaşayalım kafasında mısın?" diye sorun, nolcak ağzınıza iki çarpacak değil ya.

Aglamak istemek nedir ya Kadin dese adama birgun seninle icip aglamak istiyorum diye deli manyak der kaçarlar. Kendileri deyince kedi yavrusu sevimliliginde hissediyorlar galiba . Burda cok konu okudum boyle tenhada bulusalim, parkta yiyiselim, icip icip seviselim ama bir halt olamayiz ben aglarim modu

Haklısınız olumlu konuşmuştum reddediyorum hemen görüşmeyi
Bana ağlayacak değil gülecek adam lazım de. Ağlama duvarı değilim ben de. Onlarla gez toz seviş sarış gel benim yanımda ağla, oh anasını iyiymiş de.

Baska bir ask acısı var ,canı sıkıldıkça yalnız kaldıkça sizi kullanmak istiyor

ağlamak istiyorum yanında dertleşelim demesi hiç hayra alamet değil

Seninle sadece cinsel birliktelik düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…