- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Minimini22
-
Kesinlikle, sonrası da belli.Nebileyim boyle aglama meraklisi bir kere denk gelmişti o zaman kucuktum ben de inanip duygulanmiştim bi de. Meger amac baskaymiş geç olmadan anlamistim neyseki.
Genelde insanlar flort ettikleri ve yeni yeni buluşmaya basladiklari insanlara aglamak istemezler bu biraz kendini acindirma oluyor bir amaci oluyormuş gibi geliyor bana. Bir amaci yoksa da saçma yaptigi
Hahah sogumustum zaten yeni bi soğuma geldi
Kesinlikle, sonrası da belli.
"Üzerim ben seni, seninle alakası yok. Herkese karşı böyleyim, Bilmediğin şeyler var..." deresif üzgün erkek lafları, hiç şaşmaz.
Ağlayacak işte. Omzunu yastık olarak kullanacak. Kollarında teselli bulacak. :)Merhaba sürekli aynı ortamda olduğumuz biri var arkadaştık bir sure
İki kere dışarda görüştük
En son görüşmemiz de biraz yakınlaştık sonra sadece merhabalastik kahve içmeye çağırdı denk gelmedi diyelim bugün tekrar denk geldik şakalaştı sarıldı haftaya bir gün içelim dertleşelim ağlamak istiyorum yanında dedi bir erkek bu cümleyi neden kullanır?
Haklısınız olumlu konuşmuştum reddediyorum hemen görüşmeyiAğlayacak işte. Omzunu yastık olarak kullanacak. Kollarında teselli bulacak. :)
Yara bandının kaderi yara iyileştiğinde cırrrt soyulup atılmaktır. Kendinize bunu yaptırmayın.
Bana ağlayacak değil gülecek adam lazım de. Ağlama duvarı değilim ben de. Onlarla gez toz seviş sarış gel benim yanımda ağla, oh anasını iyiymiş de.Haklısınız olumlu konuşmuştum reddediyorum hemen görüşmeyi
Haklısın olumlu konuştum kızıyorum yorumlardan sonraBana ağlayacak değil gülecek adam lazım de. Ağlama duvarı değilim ben de. Onlarla gez toz seviş sarış gel benim yanımda ağla, oh anasını iyiymiş de.
Baska bir ask acısı var ,canı sıkıldıkça yalnız kaldıkça sizi kullanmak istiyorMerhaba sürekli aynı ortamda olduğumuz biri var arkadaştık bir sure
En son görüşmemiz de biraz yakınlaştık sonra sadece merhabalastik kahve içmeye çağırdı denk gelmedi diyelim bugün tekrar denk geldik şakalaştı sarıldı haftaya bir gün içelim dertleşelim ağlamak istiyorum yanında dedi bir erkek bu cümleyi neden kullanır?
Bana gelsene sarılır film izleriz deseydi daha iyiydihaftaya bir gün içelim dertleşelim ağlamak istiyorum yanında dedi
ağlamak istiyorum yanında dertleşelim demesi hiç hayra alamet değilMerhaba sürekli aynı ortamda olduğumuz biri var arkadaştık bir sure
Seninle sadece cinsel birliktelik düşünüyorMerhaba sürekli aynı ortamda olduğumuz biri var arkadaştık bir sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?