- Konu Sahibi montesorri
-
adını siz koyun
Konuya nasil basliyacagimi bilmiyorum.mesela bir erkek var bu erkege kiz hoslandigini soylemis erkek once olmaz demis ama daha sonra bana biraz zaman ver demis kiza kizda tamam demis ama kiz onu bir baskasiyla facebookta gecenin bir yarisi oyun oynadi diye verdigi kararin yanlis oldugunu vazgectigini erkege soylemis ve erkektrn etrafinda dolanmamasini bir sureligine rica etmis kiz.ama erkek kizin etrafinda ayrilmamis guya kiza hiiic bakmiyor ama yarim metre ilerisinde bekliyor.
Bu erkek ne yapmaya calisiyor sizce?
Acikcasi bu kisinin oncelikle bu kizla alakasi yokmus kiz acilinca kizi farketmeye baslayan biri.
Konuya nasil basliyacagimi bilmiyorum.mesela bir erkek var bu erkege kiz hoslandigini soylemis erkek once olmaz demis ama daha sonra bana biraz zaman ver demis kiza kizda tamam demis ama kiz onu bir baskasiyla facebookta gecenin bir yarisi oyun oynadi diye verdigi kararin yanlis oldugunu vazgectigini erkege soylemis ve erkektrn etrafinda dolanmamasini bir sureligine rica etmis kiz.ama erkek kizin etrafinda ayrilmamis guya kiza hiiic bakmiyor ama yarim metre ilerisinde bekliyor.
Acikcasi bu kisinin oncelikle bu kizla alakasi yokmus kiz acilinca kizi farketmeye baslayan biri.
Kiz herdefasinda hakki olmasada ondan rica etmis karsilasmayalim diye ama bu kisi herdefasin da dibinde.
Bu erkek kiza asik olmayami baslamistir kiz umrunda degilmidir.
Kiz mi abartiyordur.
Zahmet edip okuyan yazan herkese tesekkur ederim simdiden.
hoşlanmadan öte hırs yapmış. kız vazgeçince..Konuya nasil basliyacagimi bilmiyorum.mesela bir erkek var bu erkege kiz hoslandigini soylemis erkek once olmaz demis ama daha sonra bana biraz zaman ver demis kiza kizda tamam demis ama kiz onu bir baskasiyla facebookta gecenin bir yarisi oyun oynadi diye verdigi kararin yanlis oldugunu vazgectigini erkege soylemis ve erkektrn etrafinda dolanmamasini bir sureligine rica etmis kiz.ama erkek kizin etrafinda ayrilmamis guya kiza hiiic bakmiyor ama yarim metre ilerisinde bekliyor.
Kiz herdefasinda hakki olmasada ondan rica etmis karsilasmayalim diye ama bu kisi herdefasin da dibinde.
Kiz mi abartiyordur.
Bu kız, bu erkek gibi zamirler yerine ben ve o yazsan da bizde rahat rahat olusak olmaz mı gülüm. Oğlan kızı yeni farketmiş olabilir sonucta herkese potansiyel kız atkadas gözüyle bakmamasi normal. Ayrıca gece oyun oynadı diye bu kadar yanlış karar verdim vazgeçtim denmesi de gereksiz hic başlamasın iliskiye kesinlikle
Kiz mi abartiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?