adini siz koyun

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
Konuya nasil basliyacagimi bilmiyorum.mesela bir erkek var bu erkege kiz hoslandigini soylemis erkek once olmaz demis ama daha sonra bana biraz zaman ver demis kiza kizda tamam demis ama kiz onu bir baskasiyla facebookta gecenin bir yarisi oyun oynadi diye verdigi kararin yanlis oldugunu vazgectigini erkege soylemis ve erkektrn etrafinda dolanmamasini bir sureligine rica etmis kiz.ama erkek kizin etrafinda ayrilmamis guya kiza hiiic bakmiyor ama yarim metre ilerisinde bekliyor.
Bu erkek ne yapmaya calisiyor sizce?
Acikcasi bu kisinin oncelikle bu kizla alakasi yokmus kiz acilinca kizi farketmeye baslayan biri.
Kiz herdefasinda hakki olmasada ondan rica etmis karsilasmayalim diye ama bu kisi herdefasin da dibinde.
Bu erkek kiza asik olmayami baslamistir kiz umrunda degilmidir.
Kiz mi abartiyordur.
Zahmet edip okuyan yazan herkese tesekkur ederim simdiden.

Bu kız, bu erkek gibi zamirler yerine ben ve o yazsan da bizde rahat rahat olusak olmaz mı gülüm. Oğlan kızı yeni farketmiş olabilir sonucta herkese potansiyel kız atkadas gözüyle bakmamasi normal. Ayrıca gece oyun oynadı diye bu kadar yanlış karar verdim vazgeçtim denmesi de gereksiz hic başlamasın iliskiye kesinlikle

adını siz koyun
Konuya nasil basliyacagimi bilmiyorum.mesela bir erkek var bu erkege kiz hoslandigini soylemis erkek once olmaz demis ama daha sonra bana biraz zaman ver demis kiza kizda tamam demis ama kiz onu bir baskasiyla facebookta gecenin bir yarisi oyun oynadi diye verdigi kararin yanlis oldugunu vazgectigini erkege soylemis ve erkektrn etrafinda dolanmamasini bir sureligine rica etmis kiz.ama erkek kizin etrafinda ayrilmamis guya kiza hiiic bakmiyor ama yarim metre ilerisinde bekliyor.
Acikcasi bu kisinin oncelikle bu kizla alakasi yokmus kiz acilinca kizi farketmeye baslayan biri.

Kız "kendisiyle hiç alakası olmayan, ancak açıldığında kendisini fark edebilen" birine açılarak hata etmiş... Kadın olsun erkek olsun duygularını açıklayacaksa karşı tarafından hislerinden emin olmalı...

Erkek önce "olmaz, sonra bana biraz zaman ver" diyerek hata etmiş, birine karşı ya bir şeyler hissediyorsundur ya da hissetmiyorsundur hele erkekler buna çok daha hızlı karar verebilirler...

Kız, karşı tarafta hiç ışık olmadığı halde açılacak kadar ileri gittiği bir erkekten "etrafında dolanmamasını rica etmekle" hata etmiş... Kız burada vazgeçtiğini ve onun etrafında olmasını istemediğini söyleyerek gecikmeli bir kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor, erkeğin dikkatini çekip yanında yakınında olmasını istiyor aslında... Şimdi "bu kız"a sorsanız "Öyle bir şey yok! Gerçekten istemiyorum" der muhtemelen ama böyle şeyler söylenmez ki... Etrafında olmasını istememek ne demek? Onu istemiyorsa kendisi görmezden gelir, bunu bizzat o kişiye söylemesi için onun tarafından taciz ediliyor olması lazım ki çocuk onunla başından beri ilgilenmemiş zaten...

Bu kız, delikanlının gece yarısı başka biz kızla facebookta oyun oynaması yüzünden vazgeçmesinin de hatalı olduğunu, abarttığını duymak istiyordur belki ama kendisine "bugün git yarın gel" diyen birinden zaten vazgeçmeli, ister kızlarla oyunlar oynuyor, isterse inzivaya çekilip rahip olsun çocuk...

Ayrıca bu kız çocuk "yaklaşma dediği halde" sürekli etrafında olmasından anlam çıkarıyor belli ki... Yani "Etrafımda dolanma" diyerek ulaşmaya çalıştığı gayenin yerini bulduğunu.. Aslında öyle bir şey yok... Kendine açılacak kadar yoğun duygular besleyen bir kızın vazgeçtiğini söylese bile sadece etrafında dolanmakla kalmaz bir erkek... Kız zaten adımını atmış, karşılık verir olur biter... Çocuk kızın zaafının farkında olduğu için kızın civarlarında da olabilir, kız ondan hoşlandığı için böyle düşünmek istiyor da olabilir ki kızın arkadaşları da bu konuda destekler onun hayalini, kızlar bayılırlar ortada fol ve yumurta yokken herkesi birbirine deli gibi aşık etmeye... Umarım burada da aynı şey yapılmaz da gerçekçi yorumlarla kız da gerçeğe döner...

Kısacası "adını siz koyun" demişsiniz, ben zaman kaybı koydum, hayırlı olsun...
:ssz:

Kiz herdefasinda hakki olmasada ondan rica etmis karsilasmayalim diye ama bu kisi herdefasin da dibinde.
Kiz mi abartiyordur.

c şıkkı: kız abartıyordur..

Kiz mi abartiyordur.
hoşlanmadan öte hırs yapmış. kız vazgeçince..
kaçan kovalanır olayı..

Kız sen oluyosun erkek te esas oğlan herhalde
Facete oyun oynadı diye soğuduysan ohoo hiç başlama
Aranızda hiç birşey yokken bile kıskançlık yapabiliyosun

Kısaca ' kız bu erkeğe hiç bulaşmasın, ne yaptığını da bu kadar takip etmesin, zamanla unutur '

bence oğlan kızı beklemeye almış, kız oğlana tamam mantıklı gelmiş ama daha mantıklı beklediği biri vardır ve bu kızı beklemeye almıştır. Diğer kızdanda fayda çıkmayınca bari bu olsun deyip etrafında dolanmaya başlamış, fayda çıkmaz uzak dur

kendisiyle hiç ilgilenmeyen, hatta kendisinin farkında bile olmayan bir çocuğa "lütfen etrafımda dolanma" ne demektir yahu.. gereksiz özgüven.. :51:

erkek cepte diye düşünmüş reddedilince de dank etmiş diyelim kız da hiç olmucak birine kafayı takmış vazgeçebiliyorsa geçsin gitsin boşuna bunun gibi bir erkekle oyalanmasın adını da feriha koydum hadi bakalım :1::1:

Adını kız çok aşık fakat erkek ortada takılıyor koydum.

Bu kız, bu erkek gibi zamirler yerine ben ve o yazsan da bizde rahat rahat olusak olmaz mı gülüm. Oğlan kızı yeni farketmiş olabilir sonucta herkese potansiyel kız atkadas gözüyle bakmamasi normal. Ayrıca gece oyun oynadı diye bu kadar yanlış karar verdim vazgeçtim denmesi de gereksiz hic başlamasın iliskiye kesinlikle

:60::60::60::60::60::60:

Erkek önce hayır demiş sonra zaman istemiş etrafındaki seçenekleri değerlendirip geri dönecek büyük ihtimalle
Keşke demek için geç olsa da keşke kız açılmasaymış karşısındaki insanın duygularını bilmeden
Ayrıca etrafımda dolaşma lafı da olmamış ya sanki erkek ısrar ediyormuş gibi
Eğer imkanı varsa kız karşılaşmasın erkekle daha iyi olur
O erkeğin kafasıda muhtemelen şu: kız bir kere açıldıya kendine kör kütük aşık sanıyor heralde ego tatmini yani

Kiz mi abartiyordur.

Kaç yaşındasınız? Yazım hatası değil anlatım hatası var. Kendınız için mi soruyorsunuz başkası için mi anlayamadım. Erkek kızı yedege atmış zaman ver diyerek. Zaman istiyorsa konuşalım görüşelim demesi gerekmiyor muydu? Ya da niye baştan yok diyor. Kız vazgeçincede erkek hırs yapmış olabilir. Ya da sırf gıcıklıgına, can acıtmak için etrafındadır unutmasın hep burdayım imajı vermek için. :49:

Erkek kız tarafından ne kadar çok beğenildiğini anlamış ve bu ona ego yapmıştır. Devamlı kızın yakınında durarak kıza acı vermektedir. Kızın açılması yanlış. Bence uzak durulmalı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız eğer gerçekten vazgeçtiyse hiiiç umursamasın..
çocukta zamanla vazgeçer zaten..
kaçan kovalanıyo işte...

cesur kizlar bazi erkeklerin gozunde bi anda buyurler senin ona acilman hpsuna gitmis olbilir ve belki sana alici gozuyle daha once bakmadigi ici farketmemistir yavas yavas hoslanmaya baslamistir. benim iliskimin baslangicina cok benziyo, erkek arkadasima ben soylemistim ilk ondan hoslandigimi ve o bisey soylememisti ama o olayin sonrasinda bulustugumjzda senin sevgini ilk gordugum an asik oldum sana demisti.o gun bugundur allaha sukur birlikteyiz nerdeyse 4 yildir.
ama iste suan senin o asil oglanin kafasi karisiktir, senden hoslanip hoslanmadigini kafasinda tartiyodur. ondan boyle dengesiz davranio. biraz daha gozle durumunu ama kendjnj bu zaman diliminde agirdan sat.

ama bu durumda erkegin karakteri cok onemli. duzgun oturmus bi kisiligi varsa ustte bahsettigim seyler gecerli olabilir. eger kisiligi oturmamissa buyuk ihtimal ego tatmini yapiyo

Back
X