adinin önemi yok sen ona anne diyeceksin

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
opuyorumnanaktancok hosuma gitti ve sizlerle paylasmak istedim canlarimopuyorumnanaktan
a.s.umarim sizde begenirsiniza.s.
:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu nasip etsin insallah:Saruboceq:

ALINTIDIR​

canım gerçekten harika... işallah bende yakında bu duyguyu tadıcam ve minicik bir melek kollarımda olacak.. Allah bu büyük görevde hiçbirimizin yüzünü kara çıkartmasın....

senağlama çok hoşuma gidiyor bu yazı.ben daha öncede okumuştum, yine böyle gözlerim dolmuştu, allah hepimize hayırlı uğurlu evlat nasip etsin. :Saruboceq:

canım gerçekten harika... işallah bende yakında bu duyguyu tadıcam ve minicik bir melek kollarımda olacak.. Allah bu büyük görevde hiçbirimizin yüzünü kara çıkartmasın....

:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktancanım benim çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık ewet annelerimiz bir melekŞeniz

cok guzel canim,duygulandirdin beni,3.kez bu guzel duyguyu tadicam ALLAHIMIN izni ile,,,ve dilerimki,tum istiyen herkese RABBIM bu duyguyu tatdirsin:Saruboceq:dunyanin en guzel ve en zor isi annelik,ALLAHIM elatlarimizi korusun,,:Saruboceq:,paylastigin icin tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan

ahhh ahh çok güzel yaa çok duygulandım:(
Rabbim anneliği tattırsın cümlemize o güzel duyguyu yaşatsın ....aminn....

:gitme:canım yaa çok güzel :emir_bebek:
ne kutsal ne büyük görev allahıma şükürler olsun bizide bu göreve layık gördü :Saruboceq:
isteyen herkese nasip olur inş :CüvCüv:
canım benim çok tşk ederim beni çok duygulandırdın :1hug:a.s.

Tüylerim diken diken oldu diye tabir var ya aynen öyle oldum
Allah kimseye bebek aratmasın yarabbim isteyen herkeze İzniyle birlikte nasip etsin bu güzelliği yaşamayı.:sinifsinif:

Back
X