Adıvar'ın El Emeği Göz Nuru Örgüleri

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul

Abimin biricik kızı,benim biricik yiğenim Burcu için yaptığım bir örnektir..Tamamen netten bulduğum bir örnek olup,videolu anlatamıni seyrederek ördüm bitirdim..

Son düzenleme:

Bunuda azıcık yakından çekilmiş hali,gece çektiğim için belki çok net çıkmamış olabilir,idare edin artık:1rolleyes:

Son düzenleme:
:ecrin_bebek: Yine Burcu'm biricik yiğenim için ördüğüm süveter örneği..:asigim:

Son düzenleme:

Yakadan başlanıyor ve omuzlardan arttırılarak yapılıyor..Hiç dikiş yok bu hırkada,hepsi birden örüldüğü için!!

Son düzenleme:
bunuda kendim için ördüm ama 1 kere giymek nasip oldu,gardrobumda bekliyor bakalım..tam baharlık bir kazak oldu

beyaz yelek ve pembe süveterin örneklerini yazar mısın ikisinide çok beğendim

canım şimdi tahmini rakamlar vermeyeyim sana
akşam sayılarını yazayım evde yarında burdan net sayıları ile alırsın tamammı canım yanlış bir şeyler anlatmış olmam hem

buda biraz daha yakından çektim
resimler gece çekildiği için kötü çıkmış olabilir
idare edin artık örgücü bayanlar

canlarım ben bu örenği bu internetten seyrettiğim videoyuyu izleyerek yaptım,sizlere de yolluyorum pembe renkten şahane duruyor..
[youtube]YKhZqOBujMI&feature=related[/youtube]

Son düzenleme:

oldukça yapılışı kolay ve zevkli,hiç sıkılmadan ördüm.nette görmüştüm ve hemen yapmaya karar verdim.kenarları ayrı ölüyor örümcek şeklinde ortasıda bir gidiyor.şimdi bunun aynısını yemek masası için şömantablosunu örüyorum.

Bunuda yakın çektim akşam çektiğim için biraz kötü çıkmış olabilir ama idare edin artık

Son düzenleme:

dün akşam bitirdim ve hemen sizlerle paylaşmak için resimledim umarım beğenirsinizi..:asigim:

bu ip yaklaşık 1 buçuk yıldır duruyordu ve ne örsem diyede çok düşündüm,sonrasında oval yaka bir süveter örmeye karar verdim...
nihayette dün akşam bitirdim ve hemen resimlerinide çektim,şimdi de sizlerin beğenisine sunuyorum..

evet arkadaşlar birazdan ekleyeceğim kazakları geçen sene ilk örgü öğrenmeye başladığım sırada başladım ve alnımın akı ile çıktım,tamam kabul ediyorum baya bir acemilik yaptım ama en azından bitirdim

evde annemin verdiği bir ipti krem rengi üzerine,sarı simleri olan bir ip..bende böyle bir süveter çıkarttım ortaya

bu da boğazlı kolsuz kazak örmede ilk denemem..sonrasında kardeşlerimde çok beğendi bir tane pembe ve mavi renginden kardeşlerimede aynı kazaktan örmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…