Adliyede çalışanlar

urazsel

Hayallerin kadar güzelsin (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
127
81
38
Merhaba hanımlar. yakında adliye alımları için ilan çıkacak. bunun için araştırma yapıyorum biraz. orda çalışan bi kaç kişiyle konuştum herkeste yorum aynı çok zor iş başvurma iş yükü çok maaş az sürekli azarlanıyoruz vs. puanım 83 klavye de biliyorum adliyeye girme ihtimalim var gibi. ama pişman olmaktan korkuyorum.aranızda adliyede memur olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Kesinlikle arkadasa katılıyorum kim memnunki yada begenmiyolarsa biraksinlar ama yemezz :) cok rahat cakismaknicin bikiyoruz ki secilmeyip secmeliyiz ki buda kpss de vok yuksek puanlar alirsqk mumkun olur oda kadri acarsa istedigimiz yer.. bende 83.4 aldim kesinlikle adliyeye de basvuru yapacam klavyemdebiyidir ama iste torpilsiz isler yürümüyor adalet Bakanlığı'nda !! Artik allaha siginip yapacaz basvuruyu.. kismette varsa olur amanbence biz bu puanla 2. 3. Atamada gideriz diye ddüşünüyorum yanılıyor muyum yoksa

Kesinlikle arkadasa katılıyorum kim memnunki yada begenmiyolarsa biraksinlar ama yemezz :) cok rahat cakismaknicin bikiyoruz ki secilmeyip secmeliyiz ki buda kpss de vok yuksek puanlar alirsqk mumkun olur oda kadri acarsa istedigimiz yer.. bende 83.4 aldim kesinlikle adliyeye de basvuru yapacam klavyemdebiyidir ama iste torpilsiz isler yürümüyor adalet Bakanlığı'nda !! Artik allaha siginip yapacaz basvuruyu.. kismette varsa olur amanbence biz bu puanla 2. 3. Atamada gideriz diye ddüşünüyorum yanılıyor muyum yoksa

bnde 83 küsür aldım. benim umudum da 3. veya 4. atamada atanmak :) bu bnm 5. girişim. 10 yıldır atanamadınız yazıyor :)))
canıma yetti gari :)

Yani sekerim her is kendine gore zor. Girdigin hicbir is kolay olmayacak ki, ekmek kazanmak zor. Daha iyisini bulacaksan eyvallah derim ama elindeki buysa bence kacirma.

Bıraksınlar ama yemez çok çirkin bir üslup .Bu ülkede kim istediği işi yapabiliyor ki .İnsanların önüne alternatifler dizildi de şımarıklık mı yapılıyor ?

Merhaba hanımlar. yakında adliye alımları için ilan çıkacak. bunun için araştırma yapıyorum biraz. orda çalışan bi kaç kişiyle konuştum herkeste yorum aynı çok zor iş başvurma iş yükü çok maaş az sürekli azarlanıyoruz vs. puanım 83 klavye de biliyorum adliyeye girme ihtimalim var gibi. ama pişman olmaktan korkuyorum.aranızda adliyede memur olan varsa yardımcı olabilir mi ?

İş yükü hangi ilin adliyesinde olduğunuza göre değişir. Büyük şehirlerde dosya sayısı fazla olduğundan gün içinde çok rahat etmezsiniz. Ama aşırı yoğun ya da yapılamayacak kadar zor bir iş değil. Maaş da çok düşük değil esasen, gerçi sizin maaş beklentiniz nedir bilemiyorum.
Kim azarlıyormuş bir de, merak ettim. İşini düzgün yapanı kimse azarlamaz merak etmeetmeyin. Salt bunlarsa sebep, hiç takmayın, başvurun bence.

kötü yorum yapanların çalıştığı adiyelerde sıkıntı olabilir ama ben 5 yıldır adliyede çalışıyorum tamam zorlukları var ama Elhamdülillah yani evde boş boş oturacağıma çalışayım masa başa iş ayrıca sürekli azar işitmek insanın kendisiyle alakalı bu zamana kadar yaptığım işten dolayı azar işitmedim
adalet bakanlığı sınav yapacağı zaman o kadar çok başvuru yapan oluyor ki artık favori meslek zabıt katipliği veya mübaşirlik ama insan işte kazanıp çalışmaya başladıktan sonra elindekinin kıymetini bilmeyip yine şikayet ediyorlar

Bıraksınlar ama yemez çok çirkin bir üslup .Bu ülkede kim istediği işi yapabiliyor ki .İnsanların önüne alternatifler dizildi de şımarıklık mı yapılıyor ?
Canim senim keyfi tercih yapipta yok aciktan alimda istifa eder yok osymnaliminda istifa ederim baska kuruma gecerim diyenlerden hanerin yok sanirim.. o bahsettigin zorunlu calisanlardan benimde haberim var ayni turkiye de yasiyoruz.. ama sabah git aksam evune gel onbesinde tak diye paran yatsin amir sert diye wikayet et yok is yogun diye sikayet et.. begenmiyosa evet biraksin.. evet yine siyluyorum yemez .. ogretmen olup insaatta calisan var bu memlkette.. o isi bulunca sevincten sabaha kadar uyumayacak kadar muhtac piril piril universite mezunlari var.. mirin kirinnetmeden calisacak insanlar lazim bu ulkeye.. o islerini sikayet eden yogun yaaa zorr yaaa amirim sert yaaa diyenler kusura bakmasin ama simarikliktan baska bise yaomiyor

Maalesef torpilsiz iş yürümüyor. atanma işi de verilen kadro sayısına bağlı bu sene bazı kurumlara hiç kadro verilmeyecekmiş. bütçede ksıtlama yapılmış vs vs. bize kasım atamasında 19 kadro verildi. ben merkezi atamada şansımn olduğunu pek düşünmüyorum ama senin olur inşallah canım :)

kim işinden memnun ki???

herkesin ne dediğine bakma. gelsinler de asgari ücretle, uzun mesai saatiyle özel sektörde çalışsınlar. en azından mesaileri az, özele nazaran maaşları yüksek. şansını dene derim..

hakkında hayırlısı...

çok haklısınız özeli düşününce tabi ki çok daha avantajlı o_O teşekkür ederim cevabınız için

devlet memuru olupda memnun olan cok nadir insanalr var ne yazıkki.
mesaileri belli. hafta sonları yok...

bence şansınızı deneyin..kimseye kulak asmayın. bizim insanların abartma sanatı cok yüksektir :KK59:

İş yükü hangi ilin adliyesinde olduğunuza göre değişir. Büyük şehirlerde dosya sayısı fazla olduğundan gün içinde çok rahat etmezsiniz. Ama aşırı yoğun ya da yapılamayacak kadar zor bir iş değil. Maaş da çok düşük değil esasen, gerçi sizin maaş beklentiniz nedir bilemiyorum.
Kim azarlıyormuş bir de, merak ettim. İşini düzgün yapanı kimse azarlamaz merak etmeetmeyin. Salt bunlarsa sebep, hiç takmayın, başvurun bence.
Çok bi maaş beklentim yok açıkcası verilene şükrederim. aslında küçük bi şehir sayılır ama herkes o kadar şikayetçi ki gözüm korktu :) haklısnız burda daha çok ikna oldum başvurcam .cevabınız içn teşekkür ederim :)

Azarlama olayına gelince de savcısı hakimi kalem müdürü mevki olarak üstün herkesten azar yediklerini insan yerine konulmadıklarını falan söylediler. gözüm korktu :110:

Back
X