o kadar spora vs olabilirBence o kadın direkt çirkin ya. Hele yeni hali çok iğrenç. Tüm yüzü gerim gerim gerilmiş. Yüzü çok sahte, estetiğin suyunu çıkarmış. Vücudunun da bir olayı yok bence. Sadece zayıf ve fit, sokakta görsen vücudunu beğenirsin belki ama Hollywood standartlarında çık sıradan bence vücudu. Ki benim güzellik standartlarım düşüktür, herkesi beğenirim. :)
Yeni halleri bu bak. Yüzü iskeletora benzemiş dolgudan.
ne diyeyim ki güzele çirkin denmez kadın afet yüzü bence çok özel ve karakteristik . gözleri burnu yüzü maşallah yaniKıskançlık demeyelim biz gene de :))
Şu sokakta muhabbetine ben de ayar oluyorum.Çıkıyorum sokağa yok arkadaş ,Allah Allah diyorum sonra acaba ben çok farklı bir yerde mi yaşıyorum ?
az araştırmacı ol kız zart diye adriana makyajsız yazıp bir fotosunu alıp soluğu burda alma muhalefet olcam diye komiksin ya
yerim tipe bak bebekçok eski resmi. dudaklar aynı.Eki Görüntüle 1326595
Yok ya var oky. Burnunda da var diyorlar ama çok çok hafif daraltmış, yani hali hazırda çok güzel bir burnu varmış zaten.dudakta yok ya.
hahaha ay ben seni görünmez yaptım zatenEveeet yine basladin artik sabaha kadar susmazsin hatta önceden yaptigin gibi özelden de saldırıya gecersin iyisi mi engelleyeyim de gormeyeyim artik seni...
bence o makyajdan ya çünkü alttaki foto daha eskiYok ya var oky. Burnunda da var diyorlar ama çok çok hafif daraltmış, yani hali hazırda çok güzel bir burnu varmış zaten.
Bak bu dudaklarının önceki sonraki fotoları.
böyle gözlerim olsa makyaj dahi yapmam gerçi bu halimdede yapmıyorm
sporda
sanki babamızın oğlu,pardon kızı. :)Niye geriliyorsunuz yav biri çirkin der beğenmez öbürü beğenir bize ne faydası var şu tanımadığımız şahsiyetlerin, kendimize gelelim.
Yok ya makyajla o kadar fark etmez ki. zaten silikon dudak kendini belli ediyor hemen böyle ördek dudağı gibi duklar yukarı ve dışarı çıkı oluyor. :) Ama çok az var. :) Her hali güzel bence kadının. :)bence o makyajdan ya çünkü alttaki foto daha eski
aslında gerek yokmuş irina shayk da çok fazla var sanırım o kötü duruyorYok yaq makyajla o kadar fark etmez ki. zaten silikon dudak kendini belli ediyor hemen böyle ördek dudağı gibi duklar yukarı ve dışarı çıkı oluyor. :) Ama çok az var. :) Her hali güzel bence kadının. :)
sanki babamızın oğlu,pardon kızı. :)
aynen. bakın aynı anda çekilmiş 2 resim. birinde gülmüş.Adriana'nın dudaklarda estetik yok arkadaşlar.Küçükken 7-8 yaşlarında fotosu vardı hatta orada daha da büyük.
Bazı fotoğraflarda gülmüş,gülünce dudakları inceliyor ve dişleri öne çıkıyor,o da sanki estetik yaptırmış gibi gözüküyor.
bu tipsiz kadın ile adriana'yı mı kıyaslıyorsunuz ya yuh yaaa
Hemen Adriana çok çirkin denmiş,ben görüşlere saygı duyarım ama kadın güzel kardeşim işte.Şunu desen anlarım benim güzellik anlayışıma uymuyor ,hee okey o zaman.Ama gelipte kadına çok çirkin ablak suratlı demekte , höhöhöh yani.
Ben de sarışın mavi göz ikilisini sevmem ama gelipte şimdi Doutzen Kroes'e çirkin demem asla yani,çok güzel çünkü.
Acun avcunu yalasın bu arada,dünya güzeli kadın ona mı kaldı?
hıııııı ne yahı kıyaslıyorum bir sorun mu var ? Bence daha güzel.Sizin için olmayabilir benim güzellik anlayışıma bu sıfat daha uygun.
biraz daha ara belki adriana lima dünyanın en çirkin kadını yaz google a bulursun da avunursun. hadi bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?