Adriana Lima konuştu: Çok aptalca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar spora vs olabilir
Kıskançlık demeyelim biz gene de :))
Şu sokakta muhabbetine ben de ayar oluyorum.Çıkıyorum sokağa yok arkadaş ,Allah Allah diyorum sonra acaba ben çok farklı bir yerde mi yaşıyorum ?
ne diyeyim ki güzele çirkin denmez kadın afet yüzü bence çok özel ve karakteristik . gözleri burnu yüzü maşallah yani sokakta bunlardan varsa burası ya rusya ukrayna vs biryer heralde

az araştırmacı ol kız zart diye adriana makyajsız yazıp bir fotosunu alıp soluğu burda alma muhalefet olcam diye komiksin ya

Eveeet yine basladin artik sabaha kadar susmazsin hatta önceden yaptigin gibi özelden de saldırıya gecersin iyisi mi engelleyeyim de gormeyeyim artik seni...

Niye geriliyorsunuz yav biri çirkin der beğenmez öbürü beğenir bize ne faydası var şu tanımadığımız şahsiyetlerin, kendimize gelelim.

Adriana'nın dudaklarda estetik yok arkadaşlar.Küçükken 7-8 yaşlarında fotosu vardı hatta orada daha da büyük.
Bazı fotoğraflarda gülmüş,gülünce dudakları inceliyor ve dişleri öne çıkıyor,o da sanki estetik yaptırmış gibi gözüküyor.

bence o makyajdan ya çünkü alttaki foto daha eski
Yok ya makyajla o kadar fark etmez ki. zaten silikon dudak kendini belli ediyor hemen böyle ördek dudağı gibi duklar yukarı ve dışarı çıkı oluyor. :) Ama çok az var. :) Her hali güzel bence kadının. :)

Yok yaq makyajla o kadar fark etmez ki. zaten silikon dudak kendini belli ediyor hemen böyle ördek dudağı gibi duklar yukarı ve dışarı çıkı oluyor. :) Ama çok az var. :) Her hali güzel bence kadının. :)
aslında gerek yokmuş irina shayk da çok fazla var sanırım o kötü duruyor

sanki babamızın oğlu,pardon kızı. :)

bir takım için şunun yapılmasını anlayamadım bir de böyle tanımadığın etmediğin erkek veya kadınlar için
saçma yani

bu arada ben de beğenmiyorum. ADRİANA ÇİRKİN. Adrianadan kat be kat güzel kadınlar var, öyle top model vs olmayabilirler, ünlü olmayabilirler bu kadar ama daha güzeller, hadi bakalım taşlayın

aynen. bakın aynı anda çekilmiş 2 resim. birinde gülmüş.

Ne zaman fikirlere saygı duymayı öğreneceksiniz büyüyün efendim büyüyün böyle kalmayın..Ben diyorum bana göre ablak surat demek ki benim görüşüm bu neden dokundu size anlamadım..Ayrıca çirkin değil ama çok güzel de bulmuyorum kendisini anlatmak istediğim tamamen bu anladığınızı düşünüyorum

Bana bunlarla gelin estetikli veya değil kadın güzel mi güzel ben ona bakarım..Estetik vücutta bir istektir ve yaptırılır..
Ama bir kadın makyajsız güzelse o her zaman güzeldir..Benim görüşüm bu bence adriana bir megan fox olamaz.

hı kıyaslıyorum bir sorun mu var ? Bence daha güzel.Sizin için olmayabilir benim güzellik anlayışıma bu sıfat daha uygun.
hıııııı ne ya ay hiç uğraşamıcam senle
biraz daha ara belki adriana lima dünyanın en çirkin kadını yaz google a bulursun da avunursun. hadi bye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…