Adriana Lima konuştu: Çok aptalca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet miranda'da güzel,hatta Adriana'ya benzetiyorum ben.

bu kadar da hain olmayın ya eklediği fotoyu nerden bulmuş belli hahaha

kızların avuntusu makyajsız fotolar ee boy pos nere gitcek o da mı boya
ne yazıkki lanet olası kadın buralarda da güzel boşuna aramayın

Off sen yine mi basladin ya? Hic ugrasamayacagim.
sen beni takip etmekten vazgecsene senin yazdığını sonra gördüm yaa adriana ya bile çamur attın ya baya kıskancsın
sokakta adriana dolu demenden belli hadi canım hadi adriana benim kız kardeşim falan değil ona çamur atma takip edip mesajlarımı peşime düşme
burdan bulmuşun fotoyu birde hahaha ne makyajsız yazınca avuntu mu oluyor anlamadım

Aa dudaklarının estetikli olduğunu bilmiyordum olsun yakışmış ben yaptırsam hebele hübele arap bacı karakteri gibi olurdum Adriana' ya yakışmış , ben de ne kadar beğenirmişim bu kadını valla bu konu sayesinde keşfettm

Neresi çirkin pardonda ? Ayrıca burada kadın spor yapmış,terlemiş,kızarmış.Hala da çok güzel ve doğal görünüyor.Bizim bazı kızlarımız gibi bir kilo makyajla gitmiyor spora ...

Benim güzellik anlayisima ters. Ben saf ve masum guzellik seviyorum. Ilk sayfalarda begendigim kisiyo de paylasmistim zaten.
Zevkler ve renkler tartisilmaz

Benim güzellik anlayisima ters. Ben saf ve masum guzellik seviyorum. Ilk sayfalarda begendigim kisiyo de paylasmistim zaten.
Zevkler ve renkler tartisilmaz
Ben de onu demiştim zaten .Bir kişiye ıyy çirkin demek ayrı şey benim güzellik anlayışıma uymuyor ayrı şey...

Neresi çirkin pardonda ? Ayrıca burada kadın spor yapmış,terlemiş,kızarmış.Hala da çok güzel ve doğal görünüyor.Bizim bazı kızlarımız gibi bir kilo makyajla gitmiyor spora ...
sokakta varmış bundan milyonlarca bu kadar da olmaz ah kıskançlık

kız megan kısacık boylu bide ağzı yüzü estetik dolu onu ben kategoriye koymuyorum sen ondan daha güzelsinnn
Bence o kadın direkt çirkin ya. Hele yeni hali çok iğrenç. Tüm yüzü gerim gerim gerilmiş. Yüzü çok sahte, estetiğin suyunu çıkarmış. Vücudunun da bir olayı yok bence. Sadece zayıf ve fit, sokakta görsen vücudunu beğenirsin belki ama Hollywood standartlarında çık sıradan bence vücudu. Ki benim güzellik standartlarım düşüktür, herkesi beğenirim. :)
Yeni halleri bu bak. Yüzü iskeletora benzemiş dolgudan.

sokakta varmış bundan milyonlarca bu kadar da olmaz ah kıskançlık
Kıskançlık demeyelim biz gene de :))
Şu sokakta muhabbetine ben de ayar oluyorum.Çıkıyorum sokağa yok arkadaş ,Allah Allah diyorum sonra acaba ben çok farklı bir yerde mi yaşıyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…