değerli arkadaşlarım bana gerçekten yardımcı olddunuz teşekkür ederım hepinize. sağlam psikolejıye sahıp olsaydım burda bu adamın yanında olmazdım. iyiki varsınız gerçekten ama..
bu bdv deki konular yuzunden ben piskoljik destek alicam yakinda.
çok sevindim. dön ailenin sıcak yuvasına. doğru karar..kimse kızmasın bana lütfen. gerçekten ıyı degılım. evet kararımı verdım gıdıyorum burdan.. inşallah kolay attlatırım
kimse kızmasın bana lütfen. gerçekten ıyı degılım. evet kararımı verdım gıdıyorum burdan.. inşallah kolay attlatırım
Bence hiç birşey yapmadı yapmış olsaydı yazardı zaten ayrılcağını düşünmüyorum ben
memlekettimdeym
boşuna demiyorlar resmi nikah kadınları korumak içindir diye sendeki örnekte de gördüğümüz gibi adam hevesini almış işine gelirse diyor yapılacak bir şey yok artık sizinle evlenmicek belli[/QUzaten evlenecek olsa deger verse hemen nikahı kıyardı kadının istemesine gerek yokki demekkli baska planları var bi insan isine gelirse kelimesini ancak sevgilisine metresine vs bunlara söyler sahiplendigi karısına söylemez demekki karısı olarak görmüyor kızcagızı görsede resmi nikah yapardı böyle büyük yanlısı nasıl yapmıski hem cocuklu hem kel hem fodul birde orttada sevgi göremiyorum bu konusmalar gecen iki kişi arasında . adam adam olsa hemen nikah kıyar yani yeni biri buuldugunda hop kacacak adam böyle adamla dk durulmaz birde essek gibi 2 cocuga bak sen yazık yaaaaa
sevmek nedir yaa insan iyiyse sevdirir kendini bu kadar kötü biş insandan ancak nefret edilir sevsede bunca laftan sonra nefrete dönmemesi beni hayrete düşürüyor onca derdin içinde ehliyet diyorArkadasim,
Gencligine yazik ediyorsun. Tamam sevmissin bir hata yapmissin ama bu duruma katlanmaya devam etmek ikinci kez hata yapman demek. Bunca zaman nikah kiymayan adam hele ki bu konu icin direnen adam nikah falan kiymaz ki sen bunca sey yasadiktan sonra bir nikahla herseyi silip mutlu mesut yasayabilecekmisin? Daha cok gencsin ailen destek olmuyorsa bile calisip kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin. Yerinde olsam bir dakika daha kahrini cekmem o adamin ve hayatima yeni bir sayfa acardim. Bence sende nikah kiydirtmak icin verdigin cabayi kendine yeni bir hayat kurmak icin ver.
bence gülücük atman lazım kazasız belasız kurtuldun diye hayatına sdıfırdan basla ve asla yaptıgın hatayı düsünme mutlu olman dilegiylememlekettimdeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?