affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

evet burda yazdık ettık ama sonucta bu fikirleri uygulayıp uygulamaması onun kararı biz ona şunu yaparsan sonuc bu olur diye abla gibi yol gösterdik.dogru bu yanlıs bu dedik uygulaması ona kalmış artık bence konu sahibi şuanda bu konuşmalar sayesinde hata yaptıgının yaptıgı yasadıgı durumun ona zarar verdiğini ve vereceğini daha iyi anladı.bu yüzden kendisini kötü hissediyor bu gayetde normal bişey kaçar gibi gitmesi.aslında ben nasıl bir hata yaptım keşke hiç yapmasaydım gibi bir pişmanlık cümlesi olarak yorumlamak istiyorum ben.çünkü yaşı küçük cahilliğine denk gelmiş mantıgı kullanmayıp duygularına göre yaşamış.ama artık bazı şeylerin bilincine varmıs olmalıki konu acıp sormuş demekki artık hata yapmak istemiyorum napmalıyım yol gösterin dercesine yardım istemiş cesaretlenmek istemiş belkide.gerçekten üzüldüm ben ama nolursa olsun bu konu nikahsız birlikteliği düşünüp normal görenlere ders olmalı diye düşünüyorum.konu sahibi inşallah bundan sonraki hayatında böyle bir hata yapmazsın hatalar herkes için herkesin farklı farklı hataları vardır mutlaka seninkiside bu olmuş.inşallah o adamdan ayrılır kendi yuvanı kurar mutlu olursun senin hatanın bedeli cok agır olmus siddet hakaret güzelim gençlik yıllarının çilelerle geçmesi.millet senin yaşında ailesine naz yapıp onu istemem bu olsn diye şımarıklık yaparken sen aileni üzdügün için bu sıkıntıları yaşamak zorunda kalmışsın gec kalmıs sayılmazsın yınede tabi burdaki yorumları dikkate alıp ailenin yanına dönersen.

sanırım kocandır döverde, söverde napcan otur çek diyeceğimizi bekledin.

kaç tane yorum yazıldı hala destek diyorsun

akıl var mantık var. ne diyim ben bilmiyorum ki

kkda nickini unuttum bir bayan vardı. nişanlısıydı adam şiddet uyguluyordu. herkes evlenme at nişanı dedi.
kadın gitti yine evlendi adamla. sonra gelip bir de konu açtı hayatım tehlikede diye
zevk mi alıyorsunuz dayak yemekten ben anlamıyorum
kendi ananıza babanıza rest çekip gidiyorsunuz elin adamı tatlı geliyor

Son düzenleme:
Iliski durumunda EVLI yaziyor hala. Duvara kafa atasim geldi.Ne zaman bitecek bu zihniyet? Unutanlar ve yeniden izlemek isteyenler icin tekrar yayinliyorum :
IMAM NIKAHI GECERSIZDIR

Yazık olmuş.. inşallah aklını başına alırsın ve en kısa sürede o adamdan
Olabildiğince uzaklaşirsin

değerli arkadaşlarım bana gerçekten yardımcı olddunuz teşekkür ederım hepinize. sağlam psikolejıye sahıp olsaydım burda bu adamın yanında olmazdım. iyiki varsınız gerçekten ama..

sağlam psikolojiye sahip olman için bu adamdan ayrılman lazım, nasıl göremiyorsun bunu...

Ben anlamiyorum nedir derdiniz kardesim hic mi akil yok. Psikolojin bozuk bile olsa bir yuvayi dagitmissin sen, artii cocuklari ayri dert dihorsun o cocuklar senden sonra olmamis senden once varmis. Imam nikahi adi altinda tutuyor seni bunu gormek icin fazla bi akila ihtiyac yok

22 yaşında daha gençliğinin baharına henüz girmişsin, ama 4 yıldır bu adamlar birliktesin. ah be canım ah be tatlım neden ki, zorun ne , neyden kaçtın da bu adamdan kopamadın bilemiyorum. Hayata tekrar sil baştan başlamak için çok ama çok güzel bi yaştasın, eğer doğru adımı atarsan çok güzel şeyler yaşayabilir, o uçurumdan kurtulabilirsin. o adam müsvettesinden hayır yok sana

Adam seni dövüyor.
Adam seni imam nikahı ile yaşatıyor.
Adam senden asla çocuk sahibi olmak istemediğini söylüyor.
Adam sana kendine ve çocuklarına bi güzel baktırıyor.
Biraz sesini çıkartıp hakkını aramaya kalktığında yine susturuyor seni şiddetle.
Sen ne yapıyorsun,
Ailem arkamda ama gitmem diyorsun.
Psikolojim bozuk o yüzdem bu adamın yanındayım diyorsun vs.vs.

Ben de zannetmiyorum senin kolay kolay o adamdan kopacağını.
gerçekten hastalıklı bir ruh hali.
Zaman zaman burada açılan pek çok konuda benzerini gördük.
Biz kaç kurtul dedikçe o adamlar bi kıymetlere biniyor ki
şaşıp kalıyoruz.

22 yaşındasın ve hayatını bozuk para gibi harcamışsın daha da harcayacaksın gibi.
Ama kalben gerçekten kendini bu çirkin yaşantıdan kurtarmak istesen kurtulursun.
Ailesi arkasında olmayanlar bile ne belalardan kurtuluyorken ,seni inandırıcı bulamıyorum malesef.
Çok toysun belli,hala o adamın düzelip te sana nikah kıyacağı avuntusuna sarılıyorsun belki de.
Ama adam kendini o kadar açık ifade etmiş ki ,sana hayal edecek bir umut bile vermemiş.
Olmayan umutlara sarılma,silkelen bi kendine gel,git ailenin yanına,geçmişine de sünger çek.
Nikahsız yaşamışsın zaten kaç senedir.En azından bundan sonra ayrılmış ve geçmişine sünger çekmiş bi kadın olarak hayatına devam edesin.

kimse kızmasın bana lütfen. gerçekten ıyı degılım. evet kararımı verdım gıdıyorum burdan.. inşallah kolay attlatırım

En doğru karar ve kendini buhranlara sokacak bir şey yok, hata yaptım ve bitti diyeceksin. 22 yaş nasıl güzel bir yaştır, kıymetini bil hayatın, yakala bir yerinden bas ayaklarının üzerine, hasta ruhlu tiplerden uzak dur hayatın boyunca. Yaşamak, evlilik, sevmek böyle ızdıraplı bir şey değil umarım akıllanır,ziyan etmezsin kendini

konu sahibi ne yaptı acaba :44:
dert oldu bu konu bana resmen

Bence hiç birşey yapmadı yapmış olsaydı yazardı zaten ayrılcağını düşünmüyorum ben

sevmek nedir yaa insan iyiyse sevdirir kendini bu kadar kötü biş insandan ancak nefret edilir sevsede bunca laftan sonra nefrete dönmemesi beni hayrete düşürüyor onca derdin içinde ehliyet diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…