affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

dusuncemde ne kötülük var cinsel hirs değil cinsel munasebet dedim, bir kadinin bir adamla ayni yatagi paylasmaya alismasi zordur o bakimdan.
ama karsinda bi adam yok.bunun farkindaysan o munasebet kesilir
hirs diye eski karısının ve kizinin mutlu olmaması icin
hayatini yakiyorsun demek istedim
Ayrica kimseyi kinamayin. Erkek arkadasiyla kim naparsa yapar kimseyi ilgilendirmez.
zaten sizin ki tam bi evlilik değil degil mi

Hala yanlarina donebilecegin bir ailen varken bu firsati kacirma.
Allah korusun ama birgun onlarin da gocup gidecegini biliyorsun deil mi ?Sonsuza dek yasamayacaklarini ?
Yasin ilerledikce yeni bi hayat kurma,evlenebilme,cocuk sahibi olabilme ihtimalin de azalacak.
Ve sen olgunlasacaksin.bugun belki goremiyosun karsinda nasil bir hayvan oldugunu ama o gun anlayacaksin.
Sonra bir omur kafani duvarlara vurursun.
Elbette biz bilemeyiz ama buyuk ihtimalle sen daha 30lu yaslarindayken o adam ölüp gidecek.o zaman birseyler icin gec kalmis olacaksin.ve yapayalniz coluk cocuksuz bes parasiz kalacaksin.(nikahli olmadigin icin adamin biseyi varsa da kendi cocuklarina kalir)
Ya simdi cikip gidersin o evden, ya da bu saydiklarimi bir bir yasarken "beni uyarmislardi yillar once,dinlemedim" diyip bizi hatirlarsin.

kusura bakmada kimse samimiyetine inanmıyor bence artık insanlar akıl verdikçe sen hala bana şöyle böyle yapıyor diyorsun yarın çekip gidicem ailemin yanına demek yerine yahu kızım aklınımı yedin çocuğun yok şükret git ailenle gencecik kızsın daha ne bekliyorsun baban yaşında adamdan gençleri görünce ben napıyorum bu adamla demiyormusun Allah aşkına

Son düzenleme:

ama en azından namuslu gecınmıyorum başkaları gıbı kendımı temızde göstermiyorum.kınamak degıl örnek verdım

arkadaşlar hepiniz haklısınız benım ıcın en doğru olanı söyledınız evet kararımı verdım cekıp gidecegım bu adamın yanından. tek istegım bana psikolejık destek..

Yine diyorum evine dönmeyecek...

O kocasına hasta derecede bağımlı..Her küfürü ve dayağı ona lütuf gibi geliyor..

İmkanları varken öyle bir adamdan ayrılmayan kadın sizce bir konu başlıgı açıp biz ona hak verince ayrılacak mı ?

Kocası sömürüyor teselli etmesi bize düşüyor..

Burası onun ah canım vah canım yeri..Aynı konu başlıgını aynı yakınmayı defalarca yapmış üstelik evden kaçıp gitmesine ragmen ailesi gel kızım arkandayız demişler şimdi soruyorum size bu canına susamışlık değilde nedir ?

Adamdan bal mı damlıyor da bırakıp gidemiyor ?

ama en azından namuslu gecınmıyorum başkaları gıbı kendımı temızde göstermiyorum.kınamak degıl örnek verdım

Ben en iyisi kari-koca arasina girmeyeyim
kimseye namussuz denmedi, namuslu geçiniyor da denmedi, en azindan BEN demedim
hakkinizda hayirlisi ne diyelim...

arkadaşlar hepiniz haklısınız benım ıcın en doğru olanı söyledınız evet kararımı verdım cekıp gidecegım bu adamın yanından. tek istegım bana psikolejık destek..
Ayrıca ne desteği bekliyosun?
kac sayfa yazi yazdik? Hala her mesaja asabi agresif cevaplar veriyorsun
Kocanin huyuna suyuna git mi deseydik, nasil bir destek bekliyorsun inan anlamadım.

Konuyu cok guzel ozetlemissiniz "canina susamislik "

biraz sert çıktım akşam ona. oda dedıkı senın gıbı köpeğe nikahmı kıyacam..

Oha oha. :26: Bu dediklerinden sonra bu adamdan hala nikah dileniyorsan k*pek olmayi kabul ediyorsun demektir. Bak bir cocugun olursa daha zor ayrilirsin. 18 yas koca bulma yasi degil okuma yasi. Sen bir hata yapmissin ikinci hatayi yapma. Olurda bir cocugun olursa zor ayrilirsin.

Son düzenleme:
evet aılem destek ama utanıyorum yuzlerıne bakmaya. Onca sey yaptım hala arkamdalar..

ailenden utanman eve donemeyecegin anlamına gelmiyor,
gidersin, mahcup mahcup oturursun. o sure zarfında bir işe girersin. hem onlara destek olursun hem de kendi hayatını kurmaya baslarsın. belki daha sonra ayrı eve cıkarsın.

bu adamın kufuru, dayagı, nikah kıymaması, hakaretleri... ayrılman icin pek cok sebep varmıs zaten. ama buna ragmen kalmıssın,
ya saglıklı dusunemedigin icin hala oradasın ya da hastalıklı bir sevgi bu ve cocugunuz olacagı hayalini kuruyorsun...
ama adam cocuk konusunda da net sana karsı. ustelik bebegini kaybetmene neden olmus, ona nasıl sevgi besleyebilirsin ki
hala donebilecegin bir ailen/evin varken valizini topla git, kurtul o hayattan

Bence bu konuda da boşa kürek çekiyoruz diğer birçok konuda olduğu gibi. Tek isteği dert yanmak arkadaşın, biz de sövücez adama egosu yükselecek sonra yine nikahı bekleyiş...

Çok bekleyeceksin gibi konu sahibi üzgünüm...

Ne istediği belli arkadasım sadece ama sadece NİKAH..! Gururu ve onuru nikahtan daha değersiz.

Böyle bir adamdan bir çocuk dunyaya getirip kendini yaktığı yetmediği gibi birde sabiyi yakabilecek kadar bencil ve düşüncesizce haraket ediyor..

Yahu insanda akıl denilen yeti neden var ? Analiz etsin,tartsın,biçsin,ölçsün diye..

Bu ne yapıyor ? Dayak yedikçe NİKAAAAAAAAAAAAH diye tuttuyor :)) Hey yarabbim..

gece 3 4 demez sinirlensn kalkar patlatır.. çocuğu desen ayrı pislik. küfür yalaan hepsi var...

böyle manyak bi adamdan sen nikahmı istiyon sen arkana bile bakmadan kaç git yazık yazık cahilsin ömürmü geçer bu beyinsiz adamla nikahı dert etme bence yedign dayakları söyledigi agır lafları dert et ve bırak git senin kestin tırnagı birdaha bulabilecekmi bakalım ewlat kolay yetişmio ailen arkandaymış bırak gt işe gir çalış kimseye muhtaç olma

Konu yavaş yavaş "sen benim kocama öyle diyemezsin taaam mı" ya gidiyor ama hayırlısı bakalım.

değerli arkadaşlarım bana gerçekten yardımcı olddunuz teşekkür ederım hepinize. sağlam psikolejıye sahıp olsaydım burda bu adamın yanında olmazdım. iyiki varsınız gerçekten ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…