- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Doğru söylüyorsun arkadaşım da ne biliyim neredeyse babası yaşındaymış yanii 2e çocuk hiç mi şüphe etmemiş çekinmemiş. Üzüldüm halineDaha çok genç.
ben cok sey istemedim. herkes gıbı sevdıgım adamın soyadını alayım sevdıgım adamın cocugunu doğurayım birlikte gulelım iistedım
çok haklısın kardesım. dedıklerın harfiyen doğru. nikah kıymak zor geliyor. sütten ağzı yaanmış öyle dıyor. ama benım sucum ne
sizden tek isstedıgım bana destek olun. ayrılıp gidecegım artık am bu süreçte yanımda olun benım
mrb arkadaşlar ben 22 yasındayım. dul biriyle evlendım 2 çocuğu vardı. benım acımdan hersey kabulumdu ama esım artık zıvanadan cıktı. halen ımam nıkahıyla yasıyoruz eşiyle mahkemesı bitmiş olmasına rağmen kıymıyor. çekersen bu çekmezsen sen bılırsın diyor. bu şekilde yasamakta ne kadar doğru. metres hayatı gibi.. ben 4 yıldır o kadar emek verdımkı karşılığında koca bi hiç... bunalımdayım korkuyorum kendımden. çocuklarıda ayrı bır dert. hersey üzerime geliyor hersey. siz olsaydınız napardınız empati kurun sonrasında akıl verın bana.
18 yasindayken, 38 yasindaki bir adamin yikilan hayatini onarmaya geldin, nikahsiz bir sekilde. Bu yaptigin hic akillica olmamis. Neyse zararin neresinden donersen kardir. Napabiliriz sana destek olmak icin ?
mrb arkadaşlar ben 22 yasındayım. dul biriyle evlendım 2 çocuğu vardı. benım acımdan hersey kabulumdu ama esım artık zıvanadan cıktı. halen ımam nıkahıyla yasıyoruz eşiyle mahkemesı bitmiş olmasına rağmen kıymıyor. çekersen bu çekmezsen sen bılırsın diyor. bu şekilde yasamakta ne kadar doğru. metres hayatı gibi.. ben 4 yıldır o kadar emek verdımkı karşılığında koca bi hiç... bunalımdayım korkuyorum kendımden. çocuklarıda ayrı bır dert. hersey üzerime geliyor hersey. siz olsaydınız napardınız empati kurun sonrasında akıl verın bana.
Hangi nedenle kabul etmiyor? Korkuyor mu, istemiyor mu?
Ya 22 yasında gencecik kızsın ne işin var bu anlayışız düşüncesiz dangozun yanında Allah askına, canına mı susadın?
akşam yemekte gene açtım konuyu daha doğrusu o açtı. s...çtrma nikahına düzelt şu suratını istedıgını yaparsan ıyısın yapmazsan kötusun falan dedı. kıymıyom a....mına koyum falan dedı... yanı bir kere daha öğretti bana ne buyuk bbır yanlış yaptığımı..
hem korkuyor hemde istemmıyor. nıkah kıydırıp kendını temızemı çekeceksin diyor. kirleten kendısı zaten.
hem korkuyor hemde istemmıyor. nıkah kıydırıp kendını temızemı çekeceksin diyor. kirleten kendısı zaten.
bana diyorkı ben öbürüne nafaka ödemeekten bıktım hala ödüyor çünkü. ama o kadının günahını benmı çekeecem.
Bi sn bi sn temize cekmek derken?
Evliliğini mi yıktın?
Ya ailen fln yok mu senin?
Eşşek gibi ödeyecek, iki tane cocuk yaparken aklı nerdeymiş?
temize çekmekten kastı adını dula çıkarıp temıze çıkarmak demek ıstıyor. üstüne basa basa kıymıyorummm diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?