affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

Doğru söylüyorsun arkadaşım da ne biliyim neredeyse babası yaşındaymış yanii 2e çocuk hiç mi şüphe etmemiş çekinmemiş. Üzüldüm haline Daha çok genç.

malesef . Kendi aklinca onu kurtarabilecegini dusunmustur. Birde ailesinden sevgi gormediyse adamin iki lafina kanmis olabilir, beni cok seviyor beni seven biri var artik diye bunu buyuk bir sey sanmis olabilir.

Allah kurtarsin insh.. en kisa zamanda, daha cok genc cunku.

ben cok sey istemedim. herkes gıbı sevdıgım adamın soyadını alayım sevdıgım adamın cocugunu doğurayım birlikte gulelım iistedım

O soyadı icin önce nikah istemeliydin tatlım. .. bnm anlamadığım 18 yasindaymissin adam 38. Yani 20 yasinda evlense snn kadar çocuğu olabilirmis. Baban yasinda adama nasıl kactin allah aşkına birde coluklu cocuklu... (evlilikte yas farkına karsi deilim yanlis anlasilmasin ep yasinda biri 45 yasibda biriyle olabilir bazi seyleri aşmıştır ama 18 yasinsa biri 40 yasinda biriyle olmamali bu resmen istismar...)

çok haklısın kardesım. dedıklerın harfiyen doğru. nikah kıymak zor geliyor. sütten ağzı yaanmış öyle dıyor. ama benım sucum ne

Senin aslinda bir sucun yok...
tek sucun belkide , susmak..
o sana oyle diyince sende kabul etmedigini sert bir dille soyl3.
suten agzi yanmis olabilir , ozaman hic evlenmeye kalkmicakti senle.
senin bir sucun yok cunku.

sizden tek isstedıgım bana destek olun. ayrılıp gidecegım artık am bu süreçte yanımda olun benım

Canım
Bence hiç düşünmeden ve zaman kaybetmeden belki düzelir mi demeden çık git ailenin yanına.
Tamam belki ailenin yanında da mükemmel bir hayat seni beklemıyor. Ama böyle hergünü saygısızlık içeren bir yaşantıdan iyidir. Hem eşin olacak şahısa da bir ders vermiş olursun baksana adam kendisini vazgeçilmez sanıyo.
Çekersen böyle diiyebiliyo. Senin onun için yaptığın fedakarlıkları görmüyo. Kendi 40 yaşında senin gençliğine sahip ama şiddeti ve hakareti seçiyo.

Bence git ailenin yanına zaman geçtikçe yaşın ilerledikçe kendine olan güvenini de kaybedeceksin. Şuan yapmalısın şimdi yada asla diye bi söz var.

NEden katlanıyorsun bunca şeye seni insan yerine bile koymuyor. Kadın sığınma evleri vakıflar dernekler onlara başvurabilirsin bunların hiçbirini yapamıyorsan sana şiddet uyguladığında hastaneden doktor raporu almakta mı aklına gelmiyor ? Seni çok iyi sindirmiş üstelik kullanıyor resmen seni. Manevi tazminat davası bile açabilirsin bundan haberin var mı? Yuva yıkmak kolay değilmiş kim kandırıyor seni böyle saçmalıklarla sen yaşadığın cehennem hayatını nasıl yuva olarak görebilirsin? Avukat tutacak param yok diye de düşünme devlet sana avukat ta verir savcılığa vereceğin bir dilekçeye bakar herşey. SAkın sessiz sedasız çekip gitme başvurabileceğin her hukuki yola başvur sana yaşattığı şeylerin cezasını çekmeli yanına kar kalmamalı. Birazcık cesaret et hayatının kontrolünü eline al kimse senden kıymetli değil hele ki o kocam dediğin insani değerlerden yoksun varlık kim oluyor? GÖzünü aç biraz seni dövdüğü an polise şikayet et gerisi çorap söküğü gibi gelecektir ezdirme kendini kimseye mecbur değilsin o adama kaçmaya nasıl cesaret ettiysen şimdi de yapabilirsin daha çok gençsin kocaman bir hayat var önünde

cocugum yoksa arkama bile bakmadan kacardim.....

Hangi nedenle kabul etmiyor? Korkuyor mu, istemiyor mu?

Ya 22 yasında gencecik kızsın ne işin var bu anlayışız düşüncesiz dangozun yanında Allah askına, canına mı susadın?

akşam yemekte gene açtım konuyu daha doğrusu o açtı. s...çtrma nikahına düzelt şu suratını istedıgını yaparsan ıyısın yapmazsan kötusun falan dedı. kıymıyom a....mına koyum falan dedı... yanı bir kere daha öğretti bana ne buyuk bbır yanlış yaptığımı..

Hangi nedenle kabul etmiyor? Korkuyor mu, istemiyor mu?

Ya 22 yasında gencecik kızsın ne işin var bu anlayışız düşüncesiz dangozun yanında Allah askına, canına mı susadın?

hem korkuyor hemde istemmıyor. nıkah kıydırıp kendını temızemı çekeceksin diyor. kirleten kendısı zaten.

bana diyorkı ben öbürüne nafaka ödemeekten bıktım hala ödüyor çünkü. ama o kadının günahını benmı çekeecem.

Ne saygısız bir adam bu böyle! Biran önce bitir ilişkini arkadaşım..

hem korkuyor hemde istemmıyor. nıkah kıydırıp kendını temızemı çekeceksin diyor. kirleten kendısı zaten.

Bi sn bi sn temize cekmek derken?

Evliliğini mi yıktın?

Ya ailen fln yok mu senin?

bana diyorkı ben öbürüne nafaka ödemeekten bıktım hala ödüyor çünkü. ama o kadının günahını benmı çekeecem.

Eşşek gibi ödeyecek, iki tane cocuk yaparken aklı nerdeymiş?

temize çekmekten kastı adını dula çıkarıp temıze çıkarmak demek ıstıyor. üstüne basa basa kıymıyorummm diyor.

O zman gözünün önüne bakacaksın elif, bas kıcına tekmeyi. Gelmiş 40 yasına ölmeye bi bası kalmış, nikahı bir lütuf gibi gencecik kıza sunuyor.

Ay cok sinirlendim akşam akşam, ailen nerde?

Canım daha çok gençsin,önünde uzun bir hayat var,ve bu hayatı şekillendirmek için de zaman kaybetmemelisin,zira zaman aleyhine işliyor.Senin atacağın ilk ve en önemli adım kararlı olmak ve sağlam durmak,ne olursa olsun,ne yaparsa yapsın (hatta bu saatten sonra nikah dahi yapsa) durma kaç...bak ben 30 yaşımda evlendim,33 yaşımda anne oldum,ne kadar yolun başında olduğunu anla diye söylüyorum.Seninle aynı durumda çok yakın bir tanıdığım var.20 yılını verdi böyle ir adama,10-15 yıl sonra resmi nikahını kıydı ama ne fayda,kaç kere terketti,geri döndü,kabus gibi bir hayat yaşıyor şu an.40 yaşına geldi böyle yaşaya yaşaya,senin gibi gencecikti kaçtığında,gözünü seveyim kararlı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…