- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatalar ne olursa olsun, ne kadar büyük olursa olsun , karşınızda ki annenizse veya babanızsa affeder misiniz? yorumlarınız çok önemli benim için arkadaşlar. her türlü hatayı düşünüp cevaplarsanızı sevinirim :) sevgiler
üfffffffffff cok zor bir durum olsa gerekcevap verirken,bir annenin ailesine yaşatabileceği en büyük utancı , en büyük kötülüğü düşünerek cevap verir misiniz?gene de affeder misiniz ?
birazdan bu senin mi başına geldi diye sorular gelecek ,gelmeden cevap yazayım ben.daha önce de açmıştım bu konuyu.arkadaşımın,benim de annem diyebileceğim kadar yakın arkadaşımın annesinin başına geldi.sadece affeder misiniz bunu merak ediyorum.arkadaşımın ve kardeşinin ve benim haberi var bu olaydan.anne, bizim bildiğimizin farkında değil.baba belki biliyor belki susuyor.çok karışık yani kızlar .sadece ben sizin fikrinizi merak ediyorum.
gerekçesi olsa bile bir insanın bunu ayrılmadan yapması doğal mı.ben bile bu kadar zor durumdayken,arkadaşım çok çok zor durumda ve de kardeşi.napacaklarını da bilmiyorlar.ailesi uzakta.fakat arkadaşımın evine geldiğinde ben de telefon görüşmelerine,msn kayıtlarına şahit oldum.kız gidip babaıyla konuşmak istiyor fakat bunun bir şeyi değiştirmeyeceğini biliyor.napacak bilemiyorum.kardeşini yanına almak istiyor,kardeşi de sorunlu yani,lise de bir senesi var bitmesine.ve çocuğun psikolojisi bozuldu bu olaydan.bir sene kaldı çocuk lisede.yanına alsa arkadaşım,eşi de destekliyor .eşi çok iyi allahtan.ama kız korkuyor kardeşşiyle baş edemez diye.çünkü eşi dışarıya gidiyor arada iş için.böyle olay kızlar.çıkmazdayız.ben de yanlış yönelendirmek istemiyorum.
annem benim herşeyim ne yaparsa yapsın affederim
evet,anne babayı aldatıyor.ama ben bu kadar açık söylemek istemedim.çünkü insanlar sadece ihanette mi aynı tepkiyi verir merak ediyorum.ya da sadece annenin ihanetinde mi insan bu kadar utanç yaşar?