- 19 Kasım 2013
- 18.771
- 33.864
- 798
- Konu Sahibi serotininevi
Gördüyse gördü,olan olmuş artık. Ne diyeceksiniz sen yanlış görmüşsün tuvalet temiz mi diyeceksiniz. Kocaman adam öğrenememiş se tuvalet nasıl kullanılır,siz ne yapabilirsiniz ki artık bu saatten sonra.Sizin gibi değil ama. Başka yerlerde yiyor. Yemesi değil aslında sorun, tuvaleti pis mi gördü acaba. O an gözümün önüne geldikçe sinirim bozuluyor. Ben de kimsede böyle bir şey görmek istemem tabi. Böyle bir şey gördüyse diye rahatsız oluyorum.
Ayrıca tuvalette ne oluyor babanız girince,ortalığa mı işiyor? Ne bileyim kaka yapıp sifon mu çekmiyor? En fazla ne olmus olabilir ki anneniz anlattığınız tarzda biriyse babanızın arkasından girip temizliyordur diye düşünüyorum.
Ben kimsenin evinde mecbur kalmadıysam tuvalete girmem,yolda su bile içmiyorum bazen sağda solda tuvalet kullanmamak için.(benzinlik,avm vs) Hiç hoşlanmıyorum başkasının kullandığı tuvalete girme fikrinden mesela. Ama ne diyebilirim ki tuvalete pis denk gelsem bir evde,sonuçta o tuvalette yemek yapıp yedirmeyecekler bana,ne bileyim çayı kahveyi orada hazırlamayacaklar. Bu kadar takarsak kafamıza kapı dışarı çıkamayız.
İnsanların temizlik anlayışları da farklı,kimi her yere ayri bez kullanır,diğeri bir bezle bütün evin tozunu alır. Elini yıkamaz tuvaletten çıkınca, avm tuvaletlerinde görmüşsünüzdür girip elini suya sabuna sürmeden çıkan pasaklı hemcinslerimizi. Baksan ne bakımlı,hoş kadın dersin ama temizlikten bir haber. O elleriyle heryere dokunur(iç tuvalet kapısı,dış tuvalet kapısı vs) elini yıkamaya üşenir. Sonra arkasından o kapıya dokunmak istemezsin.peçete ile tutar çıkınca ellerine kolonya dökersin ,iğrendiğin için. Dolayısıyla ortak alanla bir pasaklı ile karşılaşmayacağımızın garantisi yok. Evde de hoşuna girmeyen,senin temizlik anlayışına uymayan birşeyler görmüşsündür birşey yemek içmek istemezsin. Bu da gayet normal,ısrar etmemek gerekir bence.
Siz de takılmayın ne gördüyse gördü. Belki birşey görmedi sizin takıntılı olduğunuzu bildiği için inadına yapıyor. Bilemezsiniz yani. Takılmayın boşverin. Nezaketen sorar geçersiniz,istemiyorsa istemesin.