Affet.....

:KK43: inanın hatırlamıyorum bile tam şu yüzden diyemicem benim ani bi tepkim oldu sanırım

Hep mı böyle tepkiler mı verirsiniz peki?
Ani sinirle olmuştur eminim ama birikim de olabilir diye düşündüm. Eğer genel olarak biriktiren bir yapınız varsa ve birden çok aşırı tepki veriyorsanız bu sorunu çözmeye çalışın.

Hep mı böyle tepkiler mı verirsiniz peki?
Ani sinirle olmuştur eminim ama birikim de olabilir diye düşündüm. Eğer genel olarak biriktiren bir yapınız varsa ve birden çok aşırı tepki veriyorsanız bu sorunu çözmeye çalışın.
Son zamanlarda yapiyorum.Mesela bi iki kere daha yaptim bebis kucaginda dolasiyo bende is yapiyodum ayak altindan dedm bi keresindede yine kac kere solicem cekil ayak altindan anlamiyo musun falan dedm zaten bunu da hatrlatti bugun kirici olmaktan vazgecmiyosun diye.son zamanlarda neden yapiyorum?Bilmiyorm..

Büyük konuşmayım ama degil eşime hiçbir canlı icin öyle diyemem ben. Allah korusun birsey olsa vicdan azabı ni ölene kadar yasardim. Şimdi git ve telefonla burda konu acacagina kocana sarıl.başına masaj yap. Koklaya koklaya uyuyun. Bi daha da degil sinirliyken ne olursa olsun deme öyle. Eşim bana bunu dese hem cok üzülür kirilirdim hemde uzun bi sure etkisinde kalırdım. Beni sevmediğini istemediğini düşünürdüm.

Son zamanlarda yapiyorum.Mesela bi iki kere daha yaptim bebis kucaginda dolasiyo bende is yapiyodum ayak altindan dedm bi keresindede yine kac kere solicem cekil ayak altindan anlamiyo musun falan dedm zaten bunu da hatrlatti bugun kirici olmaktan vazgecmiyosun diye.son zamanlarda neden yapiyorum?Bilmiyorm..

Öfke kontorlü sorunu gibi geldi bana..
bunların yanında sadece sözel değil kendi davranışlarınızda da kendinizi kontrol edemeden gereksiz tepkiler veriyor musunuz acaba?
Mesela ufak bir örnek veriyorum,bir iş yaparken bir kavanoz açmakla uğraşırken,açamadığınızda tepki veriyor musunuz? Veya buna benzer başka birşeye tepki verip sinirleniyor musunuz?

Büyük konuşmayım ama degil eşime hiçbir canlı icin öyle diyemem ben. Allah korusun birsey olsa vicdan azabı ni ölene kadar yasardim. Şimdi git ve telefonla burda konu acacagina kocana sarıl.başına masaj yap. Koklaya koklaya uyuyun. Bi daha da degil sinirliyken ne olursa olsun deme öyle. Eşim bana bunu dese hem cok üzülür kirilirdim hemde uzun bi sure etkisinde kalırdım. Beni sevmediğini istemediğini düşünürdüm.
Bende boyle diyordum dusunurdum burda bole bi konu acilsa ama dedim bi kere :/ yapicam birazdan

Öfke kontrolü var sanırım siz de durduk yerde ufak bir şeyde adama öl denilmez.
Artık bir söz söylerken 2 kere düşünün karşınızdaki kişi eşiniz yol arkadaşınız.

Öfke kontorlü sorunu gibi geldi bana..
bunların yanında sadece sözel değil kendi davranışlarınızda da kendinizi kontrol edemeden gereksiz tepkiler verebilir misiniz acaba?
Mesela ufak bir örnek veriyorum,bir iş yaparken bir kavanoz açmakla uğraşırken,açamadığınızda tepki veriyor musunuz? Veya buna benzer başka birşeye tepki verip sinirleniyor musunuz?
He oyle bisey yapmam bi isle eglenerek ugrasirim.Ama son zamanlarda birde kavanozu acamadm ya da yapmak istedigim bisey yapamadim o an isim coksa canim burnumdaysa aglayabiliyorum.Mesela bi kere banyo borusundan su fiskirmisti oturup aglarken esim geldi cok buyuk bisi oldu sandi noldu dedi banyo kotu oldu dedim hemen yapti birlikte topladik bu muydu hallederiz yaa dedi hallettik.Gercekten ev isinden bunaldigim ve artk bi yarim saat otururm dedigim bizamanda olmustu.

Back
X