- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
-
Net yalan soyluyorSelam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
O zaman az ötede kurcala bacım burada eşine kızamayıp üyelere atarlananlara tahammül edemiyoruzK
Kurcalamadanda duramiyorum hazmedemiyorum
Sordum tabi inkar ediyor benn fesatmisim ve igrenc düsüncelimisim esine herseyi anlattim oda esime güveniyorum dedi o günden beri zaten görüsmüyoruzYorumları tam okuyamadım soran oldu mu bilmiyorum ama o arkadaşa bunun hesabını sormadınız mı? Ne amaçla eşinizle konuştuğunu falan . Çok sinir oldum adınıza en azından o arkadaşınızla hesaplaşıp farkına vardığınızı ve onun kendi eşine de söylemekle tehdit etseniz.. O kadar rahat olmasın o ahlaksız kadın sizin içiniz bu kadar sıkıntılıyken..
Ben esime kizamiyorum demedim ki acaba bi ihtimal dogruluk varmi bana anlattiklarinda aslinda bende biliyorum yalan oldugunuO zaman az ötede kurcala bacım burada eşine kızamayıp üyelere atarlananlara tahammül edemiyoruz
?Yukarıdaki mesajlara da baktın mı?
Ya o veya konusmaktan yazismaya vakit bulamamislardirOrtada delil bırakmamak içindir
Almanya’dasın, en azından çocuklarının geleceği için endişe etmene gerek yok, devlet sana iş de bulur. 29 yaşındasın, gençsin, eşin sana seni sevmediğini söylemiş, çocuklarına ve sana ilgi göstermemiş, ayrılmayı düşünmüş, en yakın arkadaşınla aldatmış. Hala neyi düşünüyorsun, kafanda neyi oturtamıyorsun, kendine hiç mi değer vermiyorsun, özsaygın mı düşük, sayfalarca yazılmış, burada sadece vakit geçirmek için mi takılıyorsun anlamıyorum. Bu adam eninde sonunda seni terk edecek. Bari gençliğine yazık etme ama gerçekleri kabullenemiyorsunuz. Böyle bir şüpheyle yaşamaktansa o adamı çoktan kapıya koymuştum, bir de Almanya garantim olacak üstelik. Burada insanlar gidecek hiçbir yerleri olmamasına rağmen mücadele ediyorlar. Size de tavsiye ederim.Ben esime kizamiyorum demedim ki acaba bi ihtimal dogruluk varmi bana anlattiklarinda aslinda bende biliyorum yalan oldugunu
Çoğu eski konularına bakarak kocanın seni sevmediği konusunda hemfikir.
Kârı koca genişler demekkiAdam neden sizin gibi pısmış ki? O da mı muhtaç?
Eşinizin olmasa bile karşı tarafın tutumu hiç hoş deil ne olursa olsun kardeşi mi akrabası mii.. erkeklerin ilgisinden hoşlanan kizlar misaliSelam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Hayir oda bilmiyodu, yemin ettigi icin güya kimseye söyleyememis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?