Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

Önceki konunuzu hatırlıyorum, siz olduğunuzu bilmiyordum. Diyelim ki arkadaşınız eşinize ilişkinizde size yardımcı olmak için konuşmuşlar. Siz iki ay önce ilgisizliğinden konu açmışsınız, tam tersi olmaz mıydı ilgili sevgili bir eş olması gerekmez miydi? Bildiğiniz ilişki yaşıyorlar, sizden esirgediği ilgiyi, zamanı ona veriyor. Neden inkar ediyorlar suçlu olmamak için, eşinizin boşanmak istediği zamanlar belki bir araya gelmeyi düşünüyorlardı. Mantıklı düşünürseniz taşlar yerine oturuyor.
Ben değil 8-14 kez eşim bir kadınla her gün telefonda konuşsa yada mesajlaşsa aldatıyor diye düşünürüm.

Evlisiniz artik ne yardimi sevgili olsaniz neyse bence pek arkasini bırakmayın
Birde çocuklarınızın üzerine yemin ne dir ya çocuk yemin konusu olabilir mi sokakta mi buldunuz cocuklarinizi hadi birsey olsa bu cocuga yemin hafif bir konumu

Net yalan soyluyor

Yorumları tam okuyamadım soran oldu mu bilmiyorum ama o arkadaşa bunun hesabını sormadınız mı? Ne amaçla eşinizle konuştuğunu falan . Çok sinir oldum adınıza en azından o arkadaşınızla hesaplaşıp farkına vardığınızı ve onun kendi eşine de söylemekle tehdit etseniz.. O kadar rahat olmasın o ahlaksız kadın sizin içiniz bu kadar sıkıntılıyken..

Neden boşanmak istemiyorsunuz?Burda bu kadar hemcinsiniz yalan söylüyor olamaz.Benim bir sevgilim vardı sakalsız erkek sevdiğimden her buluşmaya sakalsız gelirdi sonra sakallı gelince anladım ki başka bir k....şara gönül vermiş.Sonra kız bunu kullandı bende dedim ilk tanıştığın kıza telefonunu baktıracak kadar g....zekalı mısın o da dedi sende kadın olsaydın da baksaydın.Yine genelleme yapmayayım da erkeklerin bazıları için sümüklü mendilini vermeye bile değmez.

Sordum tabi inkar ediyor benn fesatmisim ve igrenc düsüncelimisim esine herseyi anlattim oda esime güveniyorum dedi o günden beri zaten görüsmüyoruz

Ben esime kizamiyorum demedim ki acaba bi ihtimal dogruluk varmi bana anlattiklarinda aslinda bende biliyorum yalan oldugunu
Almanya’dasın, en azından çocuklarının geleceği için endişe etmene gerek yok, devlet sana iş de bulur. 29 yaşındasın, gençsin, eşin sana seni sevmediğini söylemiş, çocuklarına ve sana ilgi göstermemiş, ayrılmayı düşünmüş, en yakın arkadaşınla aldatmış. Hala neyi düşünüyorsun, kafanda neyi oturtamıyorsun, kendine hiç mi değer vermiyorsun, özsaygın mı düşük, sayfalarca yazılmış, burada sadece vakit geçirmek için mi takılıyorsun anlamıyorum. Bu adam eninde sonunda seni terk edecek. Bari gençliğine yazık etme ama gerçekleri kabullenemiyorsunuz. Böyle bir şüpheyle yaşamaktansa o adamı çoktan kapıya koymuştum, bir de Almanya garantim olacak üstelik. Burada insanlar gidecek hiçbir yerleri olmamasına rağmen mücadele ediyorlar. Size de tavsiye ederim.

Yahu düpedüz aldatmış adam sizi en yakın arkadaşınızla . Arkadaşınız ilişki uzmanı , yaşam koçu falan değilse neyin aklını vermiş saatlerce eşinize telde . İlişkisi hakkında çaba sarfeden adam milletten akıl almaz sorunu sizle çözmeye çalışır . Siz eşinizle sorun yaşadığınızda onun kocasını mı arıyorsunuz günde 8-10 kere .
Yapmayınız , yemeyiniz efenim bu laf salatalarını . Yorumlardan anladığım kadarıyla Almanyadaymışsınız sanırım . Gelecek kaygınızda olmaz evlatlarınızla gül gibi geçinip gidersiniz . Affetmeye çalışmak yerine kapının önüne koyun şu haysiyetsizi artık

Eşinizin olmasa bile karşı tarafın tutumu hiç hoş deil ne olursa olsun kardeşi mi akrabası mii.. erkeklerin ilgisinden hoşlanan kizlar misali

Hayir oda bilmiyodu, yemin ettigi icin güya kimseye söyleyememis.

Niye yemin ettirmiş peki? Aman aramizda gecen yardimlasmayi U Uzgunpapatya90 duymasın! Neden??? Böyle bir cabasinin oldugunu neden gizleme geregı duysun ki bi insan. Mantiken eger aralarinda boyle bir konusma gectiyse, arkadasinizin yer yer size kocanizin sizi sevdiginin, onemsediginin sinyallerini vermis olmasi lazim. "Ya öyle deme esin seni önemsiyor" gibi gibi....var miydi arkadaşının boyle sözleri, arabulucu tavirlari?

Aklınızı kurcalayan nedir?
Eşim beni aldatıyor mu? Evet.
Eşim beni sevmiyor mu? Evet.
En yakın arkadaşım beni kerizledi mi? Evet.
Her şey kabak gibi ortada 30 sayfadır Kadınlar Kulübü’nün hemfikir olduğu nadir konulardan olmayı başarmışsınız. Hazmedemiyorsanız soda için artık ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…