Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

Bunkar 6 aydir gorusuyorlarsa... sabah evden cikarken baslayip aksam eve girene kadarsa bu akil alma isi degil. Ve bence hala da devam ediyorlar. Bu is oyle bir gunde sen yakaladin diye bitmez. Baska bir hattan tekrar gorusuyorlardir. Belki de esin ise gidiyorum diye ciktiginda disarida bile bulusuyorlardir. 6 aydir sizin evlilik problemlerinizi cozememisler mi? Bunlar acik ve net sevgililer.

Üzülerek söylüyorum ki o kişi sizin en yakın arkadaşınızsa ve eşinizle gerçekten iyi niyetli konuşuyorsa bunu size şimdiye 100 kere söylerdi. Birincisi yanlış anlaşılmaktan korktuğundan ikincisi kadınlar bu tarz şeyleri birbirinden asla saklamaz. Eşinizden ve arkadaşınızdan mesajlaşma geçmişlerini görmek istediğinizi söylediniz mi ? Gösterdiler mi yoksa ikisi de sildik konuşmaları mı dedi ? Eğer öyleyse geçmiş olsun ikisine de asla güvenmeyin.

Yaz
yazisma hic olmamis güya

Yani seninle arasını düzeltmek için elalemin kadınıyla günde 10 kere konuşma yalanına inanmamışsındır umarım

Bir de artık asla emin olamazsınız
Belki siz ortalığı ayağı kaldırmayın diye ses çıkarmıyorlar
1 ay sonra başka telefon hattıyla görüşmeyeceğini ne bileceksiniz
Belki başka evde buluşuyorlar

Tabiki inkar edicekler bizim eşler niye konuşmuyo arkadaşlarımızla çünkü gerek yok art niyet fazlasıyla ara normal bi durum değil size yardım eden kişi yanınızda olur eşinizle arkanızdan gizli gizli konuşmazz

Ben de yazdım aynısını.
2. çocuğu da kocayı eve bağlamak için yaptı.
Ama hiçbirini kabul etmiyor.
Sevilmediğini, istenmediğini, aldatıldığını ısrarla reddediyor.

Eşinin telefonunu müsait bir zamanda o uyurken al
Silinen fotografları geri getirme uygulamasını indir geri yüklenen fotografları biraz kurcala tahminimce bu kadar konuşan insanlar birbirlerine özel fotoğraflar da atıyorlardır

Konuşmanın içeriğini bilmeniz önemli değil, Nisan ayınsan beri yoğun olarak görüşmüşler, kimi zamam sabah evden çıktığında ve eve girmeden önce ilk aradığı o yazmışsınız. Yani ne dertleşmesi, ne arkadaşlığı. Ben eşimle evlenmeden önce sevgiliyken o kadar konuşmadım. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz, gayet aldatılmışsınız. Kimse inanmazsa inanmasın, mantık dışı şeylere inanmanızı bekliyorlar. Açıkhava tımarhanesi mi orası ya hu:)
Boşanacağınız olsaydı zaten boşanırdınız. Emin değilsiniz anlaşılan.

Cok kolaydi bosanmak, dikkate almamak degil bu sadece ne yorum yapacgima bilmiyorum size

O halde devam et. Aldatan koca ile evlilik devam etmesi daha kolay ise..

Nolcak canim. Keyfini çikarsin adam. Migdesi biraz daha genislesin. En yakina arkadasin karisi ile fingirdessin. Olacak o kadar canim. Yani evlilik bu, fedakarlik yapmak lazim. Neticede kürkçü dükkanina gelmiyor mu adam? Eh o kiz ile konussa, bulussa nolcak. Yine kürkçü dükkanina geliyor iste.

Böyle bir yorum iyimi sizce?

Neden sizinle barıştı hemen açıklayayım. Arkadaşın eşinden boşanmak istemedi. Boşansa, sizin eşinizle evlenemezdi kadın zaten. Doğal olarak eşiniz size döndü. O boşanmıyor bana ne oluyor demiştir muhtemelen.

Kiminle aram kötüyse onunla iletişim kanalları bulmanın yolunu arardım ben olsam ama bence eşimizin yaptıgı dogru değil, o bayanın da eşine bunu sorun normal karsılamaz bence

Canım ben bu işte hiç iyi seyler dusunemedım.Neden bılıomusun.Sizin aranızda sogukluk varsa o kadınla nıye konuşuo.Madem arkdasından akıl alıo adam nıye soguk davranıyo?Kafamda deli sorular.İşkıllendım vallaha

Vay arkadaş yaa ne arkadaşlar ne kocalar var
Evimize insandami alamiycaz artık kocaları zaten hiç saymıyorum
Kocani süründur o kadınlada bidaha görüşme hiç inandırıcı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…