Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

Hergun 8-14 kere arayip sizi ve evliliginizi mi konuşmuşlar buna cocuk bile inanmaz, siz de inanmiyorsunuz aslinda ama inanmak istiyorsunuz.
Diyelim ki eşim evliligimizle ilgili konuştu yahu elin karisinin ne haddineymiş benim evliligimle ilgili detaylari bilecek, yorum yapacak kim o kadin? Psikolog mu, aile terapisti mi?
Arkadasim bile olsa bir erkek bana hergun 10 kere arayip eşini anlatmaya kalksa bana anlatma derim yani.

Normalde karşi tarafla konuşmamayi tavsiye ederim ama konudaki kadin yakin arkadasinizmiş ben olsam onu da rezil ederim cok fena, terbiyesiz.

Hiç normal bi durum değil. Endişelerinizde haklısınız Allah yardımcınız olsun.

Uclu takiliyorlar mi diye dusundunuz
yani herkesten her şey beklenir bilemiyorum.
ama kadının kocasının verdiği tepki aklıma bunu getirmedi değil hani.
kuzenim bile olsa önemli bir sorun olmadığı sürece telefonda sık sık konuşmama bozulur tepki gösterir benim esim
kaldı ki arkadaş yani

Zaten gunde kadar konusmak normal degil. Sevgililer gibi 14 kez falan. Yaptiklari aciklama da oyle: aile sorununu cozmek icinmis.
Kadinin kocasinin da ogrenince iskillenmemesi de normal degil. Demek ki herkes herseyi biliyor konu sahibi haric. Insani bir de aptal yerine koymuslar. Ha bir de konu sahibini kocasi eskisine gore ilgili davranmasi falan...parcalar birlesince insan kotu dusunuyor ister istemez.

aynen öyle çok garip bir durum 1 kez bile değil.8 14 kez sevgili gibi
ve sorun cozmekmis adi da
allah konu sahibinin yardımcısı olsun

eski konularınıza baktım da,eşiniz sizi sevmediğini söylemiş defalarca hatta kendi ailesine de söylemiş sevmiyorum diye.yalvar yakar evliliğe devam ettirmişsiniz adamı.

Aşığım şöyle yanıyorum böyle ölüyorum karıma diyen erkekler bile aldatıyorken sizin kocanız koşa koşa yapar,ki yapmış da zaten.

Akıl birdefa bilemedin iki üç defa alınır. En az 6 aylık neyin akılı? Ve sizde bunu burada soruyorsunuz ilginç. O ne biçim arkadaş insanı arkadaş edinmekten soğuturlar

Sevmiyorum diyen adama yalvara yalvara evlilige devam eden kadinin her yalana inanmaya hazir olmasina şaşirmamak lazim. Eski konusunu bilsem yorum bile yapmazdim, acik acik aldatildigini gorse de birakmaz adami boylesi.

Sevmiyorum diyen adama yalvara yalvara evlilige devam eden kadinin her yalana inanmaya hazir olmasina şaşirmamak lazim. Eski konusunu bilsem yorum bile yapmazdim, acik acik aldatildigini gorse de birakmaz adami boylesi.

İşine gelmeyen yorumları dikkae almıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…