- 10 Ekim 2014
- 32.928
- 148.464
- 798
- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
-
Hiç normal bi durum değil. Endişelerinizde haklısınız Allah yardımcınız olsun.Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Ne gibi?Benim de geldi su an
hani eşi normal demiş ya.Ne gibi?
Uclu takiliyorlar mi diye dusundunuzBenim de geldi su an
Ucu birlikteler yani. Grup takiliyorlar. Tobe tobe...Ne gibi?
yani herkesten her şey beklenir bilemiyorum.Uclu takiliyorlar mi diye dusundunuz
Zaten gunde kadar konusmak normal degil. Sevgililer gibi 14 kez falan. Yaptiklari aciklama da oyle: aile sorununu cozmek icinmis.yani herkesten her şey beklenir bilemiyorum.
ama kadının kocasının verdiği tepki aklıma bunu getirmedi değil hani.
kuzenim bile olsa önemli bir sorun olmadığı sürece telefonda sık sık konuşmama bozulur tepki gösterir benim esim
kaldı ki arkadaş yani
aynen öyle çok garip bir durum 1 kez bile değil.8 14 kez sevgili gibiZaten gunde kadar konusmak normal degil. Sevgililer gibi 14 kez falan. Yaptiklari aciklama da oyle: aile sorununu cozmek icinmis.
Kadinin kocasinin da ogrenince iskillenmemesi de normal degil. Demek ki herkes herseyi biliyor konu sahibi haric. Insani bir deaptal yerine koymuslar. Ha bir de konu sahibini kocasi eskisine gire ilgili davranmasi falan...parcalar birlesince insan kotu dusunuyor ister istemez.
Hala ne gibi diyorsunuz? Gercekten cok mu iyi niyetlsiiniz cok mu safsiniz cildiricam yaniNe gibi?
Akıl birdefa bilemedin iki üç defa alınır. En az 6 aylık neyin akılı? Ve sizde bunu burada soruyorsunuz ilginç. O ne biçim arkadaş insanı arkadaş edinmekten soğuturlarEvet
baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.
Kurcalamadanda duramiyorum hazmedemiyorumAyrılamayacaksan kurcalamayacaksın....
Yok öyle bisey oldugunu düsünmüyorum öyle biseyi asla yapmazHala ne gibi diyorsunuz? Gercekten cok mu iyi niyetlsiiniz cok mu safsiniz cildiricam yani
eski konularınıza baktım da,eşiniz sizi sevmediğini söylemiş defalarca hatta kendi ailesine de söylemiş sevmiyorum diye.yalvar yakar evliliğe devam ettirmişsiniz adamı.
Aşığım şöyle yanıyorum böyle ölüyorum karıma diyen erkekler bile aldatıyorken sizin kocanız koşa koşa yapar,ki yapmış da zaten.
Sevmiyorum diyen adama yalvara yalvara evlilige devam eden kadinin her yalana inanmaya hazir olmasina şaşirmamak lazim. Eski konusunu bilsem yorum bile yapmazdim, acik acik aldatildigini gorse de birakmaz adami boylesi.
Cok kolaydi bosanmak, dikkate almamak degil bu sadece ne yorum yapacgima bilmiyorum sizeİşine gelmeyen yorumları dikkae almıyor zaten.
Cok kolaydi bosanmak, dikkate almamak degil bu sadece ne yorum yapacgima bilmiyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?