- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
-
O anda tutamadim kendimi, simdi keske Susup bekleseydim diyorum.Evet silmiştir hepsini, keşke biraz daha bekleseydiniz , aşkımlı hayatımlı bir yazışmayı yakalayıp bassaydınız tekmeyi...şimdi nasıl affedeceksiniz ki , yüz göz de olundu ? Yaşlarınız kaç , çocuk kaç tane , küçükler mi ? Mesleğiniz var mı ?
Yok onada dökümleri gösterdim. Biliyor o kadar cok konustuklarini.Kocasına anlatıyorsun, kocası da asla şüphe etmediğini, güvendiğini söylüyor pesss...Her sabah evden cıktıgı andan eve girene dek konustuklarını soylemişsindir umarım...Ne kocaymış yaa...Her sey ortada ama adam şüphe etmiyormuş karısından...Hayırdır yani...Dökümleri dakkaları anlattın mı yoksa üstünkörü mü bahsettin kocasına anlamadım ki??
Ahhh benim elime geçse var yaaa...Kocam nerde çalışıyorda gider müdürüyle patronuyla konusurdum her dakka telde oldugunu, işten bile attırırdım kendi işi.değilse...O kadının kocasına da 14 kere ne konusuyorlar sence derdim, kapısına gider karıkocanın suratına dökümleri fırlatırdım...Whats app web ten vs takip etmeden hemen soylemişsin, ne konustuklarını da öğrenecektin kaydedecektin gizli.programlardan...
Şimdi de aksama kadar oturup kafayı yiyorsun...
Kadın da kocanla konusmaya devam ediyor evliliği de devam ediyor....
Ahhh benim elime geçecekti ki..
Alışkanlık olmuş öyle mi...Sürüm sürüm süründürmeden bırakmazdım yeminle
Yok onada dökümleri gösterdim. Biliyor o kadar cok konustuklarini.
Eylülde biz 1 hafta kadar ayri kaldik yani ayrilma karari almistik ama tekrar baristik.
Benim aklima girmeyen bu. Neden orda tekrar baristi? Ayrilsaydik baya rahat iliskilerini sürdübeilirlerdi, kadin hayatina normal bi sekilde rezil olmasin diye esimde bekar olarak? Anlamiyorum evet kafayi yiyorum, simdi nasil ortaya cikarcam? Aslinda bende biliyorum yalan oldugunu ama ispatim yok iste onlarda asla dogruyu söylemicekler.
Ne dedi kocasi normal mi karsiladi?Yok onada dökümleri gösterdim. Biliyor o kadar cok konustuklarini.
Eylülde biz 1 hafta kadar ayri kaldik yani ayrilma karari almistik ama tekrar baristik.
Benim aklima girmeyen bu. Neden orda tekrar baristi? Ayrilsaydik baya rahat iliskilerini sürdübeilirlerdi, kadin hayatina normal bi sekilde rezil olmasin diye esimde bekar olarak? Anlamiyorum evet kafayi yiyorum, simdi nasil ortaya cikarcam? Aslinda bende biliyorum yalan oldugunu ama ispatim yok iste onlarda asla dogruyu söylemicekler.
Alışkanlık demek, sizin aklınızla dalga geciyor eşiniz resmen.
Kadının eşi nasıl normal karşılıyor onu da anlamadım. Bir değişik durum.
Ama aldatıldığınız çok açık değil mi?
Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Ben böyle durumlara anlam veremiyorum ya kusura bakmayın ama bi erkek akıl almak icin baska bi kadınla esini cekistiremez ne yani arkadaşım soyle yap boyle yap diye yonlendirince onun akliylami sana davranacak cok sacma arkadaşının eşide baya rahatmış yani ben olsam arardım kizi ağzıma geleni sayardım iftira atmis gibi hissetme kendini o yazışmaları oluşan allah bilir hosuna gitmeyen kac cümleyle karşılaşırsın bence esinde yaptığının yanlis olduğunun farkındaki oyle bi davranış sergilemiş sonundaSelam,
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Sen biliyorsun herkes biliyor. Neyin ispatını bekliyorsun? Yatakta yakalamayı mı? O zor biraz.Yok onada dökümleri gösterdim. Biliyor o kadar cok konustuklarini.
Hergun aramasi normal degilllll bunu aklina koySelam,
bence de inanmamakta haklısın,kesin bir halt dönmüş ortada.O insanlarla görüşmeyi kes,arkadaşım dediğin yılan ısrar ederse kocasına söylemekle tehdit et.Kocanı da biraz gözetle bakalım.İnanmadım sana gözlem yapıcam kafamda değerlendirip öyle karar vericem filan de diken üstünde kalsın biraz şeytan azapta gerek.Pişman olmuş belli gözlem yap bakalım.Çok suyunu çıkarma aşıır agresif olursan kaçmayacağı varsa da kaçırırsın elinden ama hemen de yumuşamaSelam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?