Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

O anda tutamadim kendimi, simdi keske Susup bekleseydim diyorum.
Ikimizde 29 yasindayiz, 2 oglumuz var biri 3 digeri 1 yasinda.

Yok onada dökümleri gösterdim. Biliyor o kadar cok konustuklarini.
Eylülde biz 1 hafta kadar ayri kaldik yani ayrilma karari almistik ama tekrar baristik.
Benim aklima girmeyen bu. Neden orda tekrar baristi? Ayrilsaydik baya rahat iliskilerini sürdübeilirlerdi, kadin hayatina normal bi sekilde rezil olmasin diye esimde bekar olarak? Anlamiyorum evet kafayi yiyorum, simdi nasil ortaya cikarcam? Aslinda bende biliyorum yalan oldugunu ama ispatim yok iste onlarda asla dogruyu söylemicekler.

Barıştı diye kendine ordan bi umut ışığı bulmaya çalışma...Barıştı çünkü yemeğinin yapılması çamaşırının yıkanması gerekiyordu, düzenini neden bozsun? o kadın zaten evli kadın ona bakmayacaktı...

Onunla eğleniyor sana hhizmetini gördürüyor....Eşiyle tekrar konuş, görmüyor musun aldatıldığımızı desene şu adama da...

Kadının kocasına söyle o da arkadaşça konuştuklarında kanat getirirse barışırsın ki getirmez günde bir kere bile imkansız üzgünüm aldatılmışsınız

Ne dedi kocasi normal mi karsiladi?

Alışkanlık demek, sizin aklınızla dalga geciyor eşiniz resmen.

Kadının eşi nasıl normal karşılıyor onu da anlamadım. Bir değişik durum.

Ama aldatıldığınız çok açık değil mi?

Bence konu sahibi bizim aklımızla dalga geçiyor, konu fake, evde canı sıkılıp aklınca ekşın arayan bir tip. Hiç kimse 6 ay boyunca günde 8-14 kez konuşan bir kocaya bu kadar kolay inanmaz, keza karşı taraftaki uyduruk bey içinde geçerli.

Hergün 8-14 kere ne konuşulabilirki
Psikologmu bu kadın
Onlar bile o kadar konuşmazlar

O arkadaşınla tüm baglarinizi kesin net.
bana kalirsada bişeyler olmuş ama eşiniz pişman gibi..yinede izlemeye devam edin allah yardimciniz olsun

Arkadaşımın eşi,isterse yemin ettirsin..
Telefonu kapattıktan sonra hemen arkadaşımı arar anlatırdım. Eğer amaç arayı bulmaksa,tek taraflı konuşmazdım.
“kocana belli etme ama,böyle böyle” derdim.
o kadar çok konuşmuşlar da,arkadaşınız size hiç mi bahsetmedi?

yahu bende ara bulmak için arkadaşımın eşiyle kaç kez konuştum. Adam 2 güzel söz dediyse üstüne 10 koydum.
tabi bizde ki maksat arayı bulmaktı..

Resmen yakalandıkları için kıvırmışlar. Ben kocamla konuşmuyorum günde 8 kere. Foyaları ortaya çıkınca ağız birliği yapmışlar. Bi uyanık onlar zaten. Nefret ediyorum böyle ''insan''lardan. Bence hiçte masum değiller. Hem eşim yardım ediyodu, hayatıyla ilgileniyodu filan demişsiniz. Kadın hisseder. Geçenlerde bende eşimle bi akrabama gitmiştim akşam oturmasına. Kadın zaten bi kaç kez eşin seni ne kadar güzel seviyo, seninle ne güzel ilgileniyo çok beğendim tavırlarını filan demişti. Kötü düşünmedim, düşünmek istemedim. Sigara içmeye çıktılar balkona, eşim, kadın ve kocası. 10 15 dk oldu gelen giden yok. Bende nerde kaldınız diye yanlarına gittim. Bi baktım kadının kocası arabaya gitmiş bişey almaya. Kadın eşimle başbaşa. Ne oldu bilmem, kadının rengi attı, mahçup oldu sanki. Ordan çıkar çıkmaz eşimi fena haşladım. Bi dahada gitmem asla..

Iyi olun diye tavsiyeler verdigi icin mi esiniz size soguk davraniyormuş ??? Ne kadar aptalca bir yalan... lutfen inanmayin.

Iste buna kizdim hemde ciddi ciddi yani. Ne olursa olsun okadar konusmalari normal degil onu gectim. Asil kizdigim konu sizi üzmeleri ve Kendilerinin konudan cekip sizin bununla basa cikmaya calistirdiklari icin. Care ariyorsunuz hic tanimadiginiz insanlardan. Ayiptie ya en yakinlariniz sizin iyiliginizi isteyenler size iyi niyet altinda kötü bir sürec yasatmalari. Bunlari esi biliyormu arkadasinizin okadar cok görüstüklerini. Ne amacla konustularsa konustular size dürüst olmali her ikiside. Yardim icin ise hangi konuda yardim istedi o ne dedi esiniz ne yapti bunlari aydinltmalilar sizi rahat ettirmeliler. Farkli bir konusma ise bunuda söylemeliler.

Ben böyle durumlara anlam veremiyorum ya kusura bakmayın ama bi erkek akıl almak icin baska bi kadınla esini cekistiremez ne yani arkadaşım soyle yap boyle yap diye yonlendirince onun akliylami sana davranacak cok sacma arkadaşının eşide baya rahatmış yani ben olsam arardım kizi ağzıma geleni sayardım iftira atmis gibi hissetme kendini o yazışmaları oluşan allah bilir hosuna gitmeyen kac cümleyle karşılaşırsın bence esinde yaptığının yanlis olduğunun farkındaki oyle bi davranış sergilemiş sonunda

Sen biliyorsun herkes biliyor. Neyin ispatını bekliyorsun? Yatakta yakalamayı mı? O zor biraz.
Boşanmamak için bahane arıyorsun madem en azından bu konuyu kapat. Aşıkları rahat bırak. Yaşlanınca sana geri döner belki.
He Almanya'da yaşayıp da katlanmak tuhaf ama olsun.
Senin hayatın senin kararın.

Hergun aramasi normal degilllll bunu aklina koy

bence de inanmamakta haklısın,kesin bir halt dönmüş ortada.O insanlarla görüşmeyi kes,arkadaşım dediğin yılan ısrar ederse kocasına söylemekle tehdit et.Kocanı da biraz gözetle bakalım.İnanmadım sana gözlem yapıcam kafamda değerlendirip öyle karar vericem filan de diken üstünde kalsın biraz şeytan azapta gerek.Pişman olmuş belli gözlem yap bakalım.Çok suyunu çıkarma aşıır agresif olursan kaçmayacağı varsa da kaçırırsın elinden ama hemen de yumuşama

Bütün bu süreci siz ve eşiniz üstlenmişsiniz, kadının keyfi yerinde anladığım kadarı ile. Bence ona da bu konudan bahsedin, elinizde dökümlerin olduğundan, bu konuları bildiğinizden. Biraz da o tutuşsun. Hatta eşinin bu arkadaşlıklarından haberi olup olmadığın da ima edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…