• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affetmek zorundaydım....

herkes aynı seylerı soyledı ılk 1 yıl.gecsın gıtsın artık çok yoruldum......

ama sizin bu algınız da yanlış. yani 1 yıl geçer geçmez problemler sorunlar sıkıntılar da uçup gitmeyecek ki! sihirli değneğimiz yok sonuçta . hala içindeyse eşinin yaptığı yanlış onunla bunu konuş.içine atma. ne söylemek istiyorsan söyle. birikince daha kötü olur. ve siz daha 4 aylık evliyken öyle bi işe kalkışması ya da aklından geçirmesi bile çok ilginç. severek evlenmediniz mi?

ama sizin bu algınız da yanlış. yani 1 yıl geçer geçmez problemler sorunlar sıkıntılar da uçup gitmeyecek ki! sihirli değneğimiz yok sonuçta . hala içindeyse eşinin yaptığı yanlış onunla bunu konuş.içine atma. ne söylemek istiyorsan söyle. birikince daha kötü olur. ve siz daha 4 aylık evliyken öyle bi işe kalkışması ya da aklından geçirmesi bile çok ilginç. severek evlenmediniz mi?

ÇOK HEMDE SEVEREK EVLENDIK TABI PSIKOLOGUMUZA GORE BUNUN SEVGIYLE ILGISI YOK MEVZULAR ÇOK DERİN :( KOLAY DEGIL BOYLE SEYLER BIZIM KADAR SEVEN ÇILGIN AŞIK OLMASIN :) CNM AHH AHH..:nazar:

yok bırdaha karsılasmadım gırısımde falanda bulunmadı kontrol hep vardı bende onceden de hangı kadında yok kı_?

doğru diyorsun koltrol hangi kadında yokki... :51:

facebook adresinde arkadaşlarını tanımam mesela, fakat incelerim geçen yolda bi kızı gördük kızın adını soyadını söylüyorum... normalde tanımadığım bi kız, geçen yurtdısından bi kız arkadasları gelmis okul arkadaslarıymıs, yaşadığı şehri biliyorum kızın ama kızı tanımıyorum yine, aa dedim şu kaşları ince olan renkli gözlü kız mı :51: eşim şok :52:

doğru diyorsun koltrol hangi kadında yokki... :51:

Facebook adresinde arkadaşlarını tanımam mesela, fakat incelerim geçen yolda bi kızı gördük kızın adını soyadını söylüyorum... Normalde tanımadığım bi kız, geçen yurtdısından bi kız arkadasları gelmis okul arkadaslarıymıs, yaşadığı şehri biliyorum kızın ama kızı tanımıyorum yine, aa dedim şu kaşları ince olan renkli gözlü kız mı :51: Eşim şok :52:

hahayy :)) elif şafagın bır sozu var ne kadar az bılmek ıstersen bılmek ıstedıklerını, o kadar az incinir kalbın :(( ye yazık ki boyle ıns çok mutlu olursun bu tatlı takipler

selam kızlar foruma yenı katıldım. Malum sorunlar belli evlılığımızın 9.ayındayız hem çok gzl hem çok uzucu seyler yasadım. ailelerle ılgılı problem yok bızım kendı aramızdakı ufak tefek anlaşmazlıklar dağ oluyor . öfke oluyor. bana hakaret etmeye başladı bazı tartışmalarda iteklemeye :20: tabı bende onu.. sonra sular durulunca zaman gecınce sankı o adamdan eser kalmıyor. Ev işlerinde yardım eder dışarda aktivite yaparız.. nebılıyım artıları var ama eksısı olunca kaldırmaıyorum. dediğim dedık genelde hep dinlenmek ve baskın olmak ruhunda var :(( bu arada şuan atlattık tabı de 5ay oncesı fln yıne sıdettlı bır tartışmada eşimin ıhanet gırısımıyle karsılaşmıştım kızalr. eyleme gecen bır durum yok fakat telefonunda görmüştüm bır erkek arkadasına yazmış bır kızın (tanıtım amaçlı gelen mumessıl) kendısıne asıldığını ıfade eden ve kızın guzel olduğunu isterse ayarlayacağını vs. çok zor gunlerdi yazarken bıle ağlıyorum.. belkide sadece bır geyık muhabbetıydı devamı yoktu ama benım ıcın buyuk yıkımdı. evlılık terapistıne gıttık o surecte öyle böyle gecti. evlilik nıye bu kadar zor ki neden... şimdi en ufak tartışmada aklıma gelıyor resmen içim kanıyor. affetmek zorundaydım çunku ondan başkasıyla dahada zor olacak tı. yenıden sevmem guvenmem kendımı toplamam... oysakı ailem destek arkamda mesleğim var ama kolay bırakılamıyor malesef...

bence evli bir erkeğin o tür muhabbetlerde bulunması çok yanlış zaten karısı var neden istesem ayarlarım falan diye muhabbete giriyoki herhalde arkadaşına hava atıyo ama bence evli bir erkeğin böyle bekar havası içinde konuşması yanlış sanki liseli erkeklerin tarzında gibi en azından atlatmışsınız ama sonuçta senin eşin sürekli anlaşmazlıkları konuşarak halletmeye çalış daha uyumlu olmaya çalış biraz sende oda öyle olur herlade biriniz bağırırsa diğeriniz alttan alınki tartışma çıkmasın :))

Son düzenleme:
İlk yıl bazı küçük tartışmalar olabilir ama aldatma girişimleri kızın güzel olduğunu vurgulaması, isterse ayarlayabileceğini söylemesi.. Seni tehdit mi ediyor, göz dağı mı veriyor? Yani erkek olunca bunlar koz malzemesi olarak mı kullanılıyor.
Evlilik zor değil, insanlar zorlaştırıyor. Biraz daha bekle ama düzelmesi için iki tarafın da çaba göstermesi lazım.

bizim ihanetle ilgili sorunumuz yoktu şükür. arada bir geçimsizlik yaşanırdı ama ne geçimsizlik! savaş çıkardı resmen. yani incir çekirdeğini doldurmaz derler ya aynen öyle sebeplerden. kavga anında söylenen saçma sözlerle kavga büyürdü. yok onu dedin yok bunu dedin. 2-3 ayda bir olurdu hep. eşim öfke ile sıkıntı yaşıyor sanırım. biz birbirimizi hala çok seviyoruz. öfke ile boşandık. sorunu çözemedik kendi aramızda. dışarıdan da destek almadık malesef. bilmiyorum gereksiz yere çok hakaret ve küfür işitiyordum, öfkeden gözü hiç bir şey görmüyordu. normalken ise beni incitmemeye bir o kadar uğraşırdı. harika bir evliliğim vardı diyebilirim.

her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır derler. ben de buna çok inanıyorum. bu akşam ilk kez konuşucaz 40 gün oldu boşanalı. barışmak istediğini biliyorum ama sorunları çözebilir miyiz onu bilmiyorum. sorun aslında ikimizin sorunu değil diye söyledi psikoloğum, sanırım eşimde aşamadığı kişilik problemleri var. ben de öyle düşünüyordum. eşim de ne istersen yapalım yeter ki birleşelim diyor. ama ben aynı şeyleri yeniden yaşamamak için alabileceğim kesin sonuçlara bakıyorum. çok zor günler geçiriyorum. nefes alamadığımı hissediyorum çoğu zaman.
birdenbire koptu herşey. herkes şaşkın durumumuza. kimse inanmadı. biz de hala şoktayız. ama o problemi belki de ancak böyle çözebilirdik diye düşünüyorum.
yaşayıp görücem.

bizim ihanetle ilgili sorunumuz yoktu şükür. arada bir geçimsizlik yaşanırdı ama ne geçimsizlik! savaş çıkardı resmen. yani incir çekirdeğini doldurmaz derler ya aynen öyle sebeplerden. kavga anında söylenen saçma sözlerle kavga büyürdü. yok onu dedin yok bunu dedin. 2-3 ayda bir olurdu hep. eşim öfke ile sıkıntı yaşıyor sanırım. biz birbirimizi hala çok seviyoruz. öfke ile boşandık. sorunu çözemedik kendi aramızda. dışarıdan da destek almadık malesef. bilmiyorum gereksiz yere çok hakaret ve küfür işitiyordum, öfkeden gözü hiç bir şey görmüyordu. normalken ise beni incitmemeye bir o kadar uğraşırdı. harika bir evliliğim vardı diyebilirim.

her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır derler. ben de buna çok inanıyorum. bu akşam ilk kez konuşucaz 40 gün oldu boşanalı. barışmak istediğini biliyorum ama sorunları çözebilir miyiz onu bilmiyorum. sorun aslında ikimizin sorunu değil diye söyledi psikoloğum, sanırım eşimde aşamadığı kişilik problemleri var. ben de öyle düşünüyordum. eşim de ne istersen yapalım yeter ki birleşelim diyor. ama ben aynı şeyleri yeniden yaşamamak için alabileceğim kesin sonuçlara bakıyorum. çok zor günler geçiriyorum. nefes alamadığımı hissediyorum çoğu zaman.
birdenbire koptu herşey. herkes şaşkın durumumuza. kimse inanmadı. biz de hala şoktayız. ama o problemi belki de ancak böyle çözebilirdik diye düşünüyorum.
yaşayıp görücem.

severek ayrılmak çok daha acı.. bılmıyorum umarım hersey ıyı olur senın ıcın . evlılıkler nıye boyle oldu hıc fıkrım yok. kapattığın kapıyı açmak istermısın_?

şu laflara da sinir oluyorum. kapanan kapı, aynı suda 2. kez yıkanma vb.
genel yargılar yanlış olabilir. herkesin hayatı birbirinden farklıdır. hayatta olmaz diye bir şey yoktur. işte ben buna inanıyorum. bu adam benimle mutlu olmak için tedavi mi değişim mi adı neyse bu amaca sarılıp beni ikna ederse bir daha aynı şeylerin yaşanmayacağına neden olmasın? çünkü ben mutluydum hem de çok. beraber alışveriş yapardık, yemek yapardık, ev temizlerdik, gecenin yarısı yürüyüşe çıkardık, saçımı tarardı, kuruturdu, karnım ağrıdığında sıcak su torbamı hemen getirirdi. ben kek yaparken o da kremasını çırpardı... hadi gel desem gelirdi ne istesem yapmaya hazırdı, ben de onun için tabi.tatillere giderdik, geleceğe yönelik bir çok planımız vardı. ayrılmadan önceki akşam da ele ele yürüyüşten dönmüştük bir sürü hayalle. eve geldik. içine ...tık her şeyin.

bazen bu kadar öfkelenecek ne vardı, neden bunları yaşadık diye ona çok kızıyorum, defolsun diyorum, bazen de öfkesine yenik düştü elinde olmadan yaptı, yardım etmeliydim, bu sonucu asla istemediğini niye düşünemedim diyorum. bir gidip bir geliyorum.

şimdi akışına bıraktım, ben çabalamıcam, onun çabasını görmem gerek. yıkmak için fazla mükemmeldi.

Back
X