selam kızlar foruma yenı katıldım. Malum sorunlar belli evlılığımızın 9.ayındayız hem çok gzl hem çok uzucu seyler yasadım. ailelerle ılgılı problem yok bızım kendı aramızdakı ufak tefek anlaşmazlıklar dağ oluyor . öfke oluyor. bana hakaret etmeye başladı bazı tartışmalarda iteklemeye

tabı bende onu.. sonra sular durulunca zaman gecınce sankı o adamdan eser kalmıyor. Ev işlerinde yardım eder dışarda aktivite yaparız.. nebılıyım artıları var ama eksısı olunca kaldırmaıyorum. dediğim dedık genelde hep dinlenmek ve baskın olmak ruhunda var

( bu arada şuan atlattık tabı de 5ay oncesı fln yıne sıdettlı bır tartışmada eşimin ıhanet gırısımıyle karsılaşmıştım kızalr. eyleme gecen bır durum yok fakat telefonunda görmüştüm bır erkek arkadasına yazmış bır kızın (tanıtım amaçlı gelen mumessıl) kendısıne asıldığını ıfade eden ve kızın guzel olduğunu isterse ayarlayacağını vs. çok zor gunlerdi yazarken bıle ağlıyorum.. belkide sadece bır geyık muhabbetıydı devamı yoktu ama benım ıcın buyuk yıkımdı. evlılık terapistıne gıttık o surecte öyle böyle gecti. evlilik nıye bu kadar zor ki neden... şimdi en ufak tartışmada aklıma gelıyor resmen içim kanıyor. affetmek zorundaydım çunku ondan başkasıyla dahada zor olacak tı. yenıden sevmem guvenmem kendımı toplamam... oysakı ailem destek arkamda mesleğim var ama kolay bırakılamıyor malesef...