Gelmiş

Gelmedi yazacaksın diye korkmuştum sana sorarken açıkçası.Şimdi bu katı olma durumu...Ben o kadar katı bir insan değilim yazmışsın ya.Nasıl anlatsam...Bu konuda ben de büyük konuşmak istemiyorum.Affederdim ya da affedemezdim anlamında yani.Mesela evliliklerde dayak söz konusu olduğunda,eli bir kez kalkan erkeğin daha da kalkar derler.Yani bir kere yaptı,affettin ama değişmez,devam eder diye düşünenler vardır.Bu aldatma konusunda da,bir kere yapan tekrar yapar şeklinde düşünebilir miyiz bundan emin değilim.Aslında forumda bununla ilgili konu açılabilir.Yani deneyimi olmuş olan arkadaşlardan fikir almak açısından.Evli ya da flört ederken diyelim aldatmış ama çok pişman olmuş erkek,kadın da affetmiş mesela.Böyle birşey yaşayan arkadaşlar pişman olmuşlar mı ilişkiyi devam ettirdiklerine ya da tekrar aldatılmışlar mı?Üzülüyorum,hele son yazdıklarını okuyunca içim nasıl fena oldu

Çok seviyorsun onu,belli.Ne bileyim,en iyi erkek pişman olmuş erkektir diyenler de vardır mesela.Bu kadar çok seviyorsun,sen kendi sevginin hatırına bir şans ver demek geliyor içimden şu an ama yaşayan da sensin.Yani sen bunca üzüntüne rağmen,onun yaptığı yanlışa rağmen bir şanş verip devam edersen ama o tekrar bu iyi niyetini suistimal ederse kendi şerefsizliği olur afedersin.Şöyle düşünebilirsin yani aklıma gelen herşeyi yazmaya çalışıyorum şu an sana,keşke yardımcı olabilsem.Düşün ki,afettin,zor olsa da kırgınlığını,sarsılan güvenini ona olan sevginle alt etmeye çalıştın ve devam ettin bu ilişkiye.Kötü ihtimali düşünelim istemeyerek te olsa.Tekrar sana yanlış yaptı diyelim."Ben elimden gelenin fazlasını yaptım ilişkim adına,insanlık ettim,herşeye rağmen sevgimi ortaya koydum ama değmezmiş,bu onun karaktersizliği,Allah'ından bulsun vs.." diyerek şu anki durumundan daha az etkilenir misin?Yoksa keşke affetmeseydim zamanında,bunca zamanım boşa gitti gibisinden daha mı çok kızarsın kendine.Bir de şöyle bir ihtimali düşünelim.Kaldıramıyorum,unutamıyorum bu yaptığını,soğudum ondan ve asla da ısınamam bir daha,ağzı ile kuş tutsa bile güvenemem ona artık diye şu an kesin olarak bitirdin ilişkiyi diyelim."Acaba ben bitirmeseydim güzel gidecek miydi,acaba mutlu olacak mıydım şu an,özlüyorum onu ve hala seviyorum,acaba bir şans versemiydim?" gibisinden keşkelerin kalacak mı içinde?