affetmekten korkuyorum . .

Eski erkek arkadaşın daha ne yapacağını bilmiyor. Kınamıyorum, kınadığım başıma gelir diye korkumdan. Bunu ilk defa yapmamış. Daha önce de gitmiş ve sonra geri dönmüş. Nedir sizi bu kadar yıkan? Bu sefer gidip daha uzun bir sürede mi dönmesi? Ayrıca 1 ay çok kısa bir süre yeni ilişkiye başlamak için. Hele ki 3 yıllık bir ilişkiden sonra.. Umuyorum, bu gidip gelme durumu alışkanlık yapmamıştır bünyesinde. Ben olsam affetmezdim sanırım. Korku ve şüpheyle ömür geçmez çünkü.

Size donmesi sizi sevdiginden degil, aradigini bulamadigi icin.
Huzursuzluk da verseniz, triplere de girseniz adam olan adam ayrilir, aldatmaz.
Kimsenin gururunu kirmaz.
Affetmek icin kendinizi suclamaniz ne kadar acayip.

yoruma aynen katılıyorum.
affetme tabiki aradığını bulsaydı adını bile anmazdı.

Seni birakmis baskasina gitmis o iliski yurumemis diye sana donmus. Affedersen daha iyisini buldugunda yine gidecek. Affetmekten degil bundan kork sen

Gittigi yerde mutlu olsaydi sizin adinizi bile anmazdi. Affetmek soyle dursun adam yerine koyup konusmayin bile.

samsung

Herkesin ilişkisinde huzursuz anları olur kavgalar tartışmalar olur oldu o zaman herkes başkasına mı gidecek birilerini deneyip geri mi dönecek yani bu bana mantıksız gelir hep tamam ilişki de huzur önemli mutlu olduğumuz biriyle olmalıyız ama sizin durum daha farklı :51:döner muhakkak dönmüşte ama niye döner bence tekrar açtığı yarayı kanatmak için:ssz:

çok teşekkür ederim. inşallah. aklımla kalbim kavga ediyor ve düşünmek bana hiçbir şey kazandırmıyor maalesef :( Allah ım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah. .

Herseyin hayirlisi olsun senin icin, uzerine duserse donmeyi istiyorsun sanirim. Kendinle celismen de normal. Yasamadan bilemezsin, ama gittiginde aradigini bulamamis donmus sanki. Bunu da aklindan cikarma...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

daha önce hiç karşılaşmadığım olaylar ve duygular. . :( hiç bilmiyorum karmakarışığım. .

Empati yapmaya çalışıyorum ve kafa karışıklığını anlıyorum.Yani sadece kafa değil;duyguları,ilişkisine olan inancı,güvene bakış açısı karmakarışık olur insanın.Herkes te kendi yaşadığını bilir,büyük konuşmamak lazım diye düşünüyorum.Dışardan kişiler olarak bize ,tamamen sil at hayatından ya da bir şans verip devam et demesi kolay.Burada sizin durumunuz önemli elbette,sizin iyi olabilmeniz,sizin iyi olmak adına bazı şeylerden emin karar verebilmeniz.İçinizde "acabalar,keşkeler..." gibi çelişkilerin,endişe ve korkuların kalmaması.Bu yüzden dikkat ettiyseniz ben size soru tarzında net şeylerle yaklaştım.Yani kendi içinize eğilebilmeniz,bir şeyleri net olarak görüp,belirleyip ilerleyebilmeniz adına.Şöyle düşünün isterseniz bir de...Mantık ve duygu olayı...Beyin ve kalp olayı...Karmaşıklığa sebep olan,birbiriyle çelişenler yani.Mantık ve beyin baskın olup düşününce;1.Durum;-Öyle ya da böyle başkası oldu sonuçta-Bir ona bir size gidip geldi-Tekrar benzer bir durumla karşılaşmayacağınız ne malum-Güvene dayalı bazı şüphelerle ilişki zaten artık sağlıklı yürüyemez.Duygu ve kalp baskın olup düşününce;2.Durum;-3 yıllık bir geçmişiniz var-Uzun süre size karşı sabırlı oldu ve ilişkiyi yürütmek adına alttan alan taraf oldu-Yaptı bir hata ama pişman,bir şansı daha hakeder bu ilişki. 1.durumdaki gibi düşünüp kesin olarak bitirdiniz diyelim.İlerleyen günlerde "Acaba ayrılmasaydık ilişkimiz güzel gider miydi?Onu çok özlüyorum,acaba bitmeseydi şimdi mutlu olur muydum?Ayrılarak meydanı diğerine bırakmış oldum,acaba devam etseydim şu an evlilik planları yapıyor olur muyduk? gibisinden şeylerle daha mı mutsuz olursunuz?Ya da 2.durumdaki gibi düşünüp devam ettiniz diyelim.İlerleyen günlerde "Hala birşeyler çeviriyor olabilir mi?Beni gerçekten seviyor mu?Keşke kabullenmeseydim bu yaptığını,yüz bulmuş olabilir mi?Bak yine başka birine meyletti sanki,keşke şans vermeseydim. gibisinden şeylerle daha mı mutsuz olursunuz?

erkek arkadaşım resmen başkasını bana tercih etti. ama kısa zamanda döndü bana. ve hatalar üstüne hatalr yaptığını söyledi. ben de yalan söylemeyeyim, uzaktayız ve onu çok huzursuz ettim. . huzursuzluk verdikçe uzaklaştı ve sonunda bu oldu. .şimdi dönmek istiyor ve affetmekten çok korkuyorum :((

ne yapmalıyım

kesinlikle affetme..yedekte tutmak istiyo seni

Baskasi icin beni birakan birini affedemezdim ben , bidaha ayni seyi yapmayacagini nerden bileceksin kii

Biz erkeği tanımıyoruz sonuçta onun asıl kişiliğini tanıyan konu sahibi her insan mutlaka bi şansı hak eder ben öyle düşünüyorum ilişkide bozuk giden şeyler varmış başkasıyla denemek istemiş bi yanlışa düşmüş olabilir önemli olan bu yanlışın farkına vrabilmektir herşeyin hayırlısı

Ben affetme demek istemiyorum . Bana boyle bir olay cok kotu gelmiyor sonucta size donmus. Asla eskisi gibi olmayin sizi kaybettigini anlasin . Yaptigini hic unutmayin . Bir laf vardi zaten akilli kadinlar affeder ama asla unutmazlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkek arkadaşım resmen başkasını bana tercih etti. ama kısa zamanda döndü bana. ve hatalar üstüne hatalr yaptığını söyledi. ben de yalan söylemeyeyim, uzaktayız ve onu çok huzursuz ettim. . huzursuzluk verdikçe uzaklaştı ve sonunda bu oldu. .şimdi dönmek istiyor ve affetmekten çok korkuyorum :((

ne yapmalıyım

bence affetmeyin sadakatsizden hayır gelmezzzz

arkadaşlar hepinize yazdığınız yorumlardan dolayı teşekkür ederim. yardımcı olmaya çalıştınız hepiniz çok sağolun. yanıma geleceğini söyledi haftasonu için. gelmesinin, onu affetmek anlamına gelmediğini söyledim. ve her şeyin uzaklıktan olduğunu, beni asla kaybetmek istemediğini ve bi an önce benimle evlenmek istediğini, benden başkasıyla asla evlenemeyeceğini falan söyledi. ama ben bir şey söylemedim. gelmesini bekliyorum sadece konuşacağım. inşallah hayırlısı olur. .

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize yazdığınız yorumlardan dolayı teşekkür ederim. yardımcı olmaya çalıştınız hepiniz çok sağolun. yanıma geleceğini söyledi haftasonu için. gelmesinin, onu affetmek anlamına gelmediğini söyledim. ve her şeyin uzaklıktan olduğunu, beni asla kaybetmek istemediğini ve bi an önce benimle evlenmek istediğini, benden başkasıyla asla evlenemeyeceğini falan söyledi. ama ben bir şey söylemedim. gelmesini bekliyorum sadece konuşacağım. inşallah hayırlısı olur. .

Canım,geldi mi erkek arkadaşın?Bu son yazdıklarına göre bayağı ciddi laflar etmiş yani.Ama lafta mı,gerçekten mi böyle?O yüzden sordum,yani bu tarz konuşurken ve hafta sonu geleceğini söylemişken iki eli kanda olsa gelmesi lazım bence.Umarım gelmiştir ve güzel geçmiştir herşey canım.

Canım,geldi mi erkek arkadaşın?Bu son yazdıklarına göre bayağı ciddi laflar etmiş yani.Ama lafta mı,gerçekten mi böyle?O yüzden sordum,yani bu tarz konuşurken ve hafta sonu geleceğini söylemişken iki eli kanda olsa gelmesi lazım bence.Umarım gelmiştir ve güzel geçmiştir herşey canım.

evet geldi. ve iki eli kanda değildi ama 2 uçak kaçırdı :) sözünü tutmak için 3. uçakla geldi yanıma. ben o kadar katı bir insan değilim. olmayı isterdim ama elimde değil işte. çok güzel iki gün geçirdik. sözle söylemeye gerek kalmadan birbirimizi görür görmez sarıldık. beni eşek gibi sevdiğini, çok çok pişman olduğunu söyledi. her şey çok güzeldi. gezdik, dolaştık, yine tuttu elimi eskisi gibi. . duygu olarak ben aynıydım. onda da hissettim. o da aynıydı. sonra havaalanında ayrılırken nerdeyse kaburgalarımı kıracak kadar sarıldı bana :) gelin görün ki, gitti ve aradan 1 gün geçince ben başladım eskileri deşmeye. . ne kadar çok büyük ders aldığını söylese de yapamıyorum :( kırılmış bi kere kalbim, umutlarım, hayallerim. . ama asla diyor o, bir daha asla olmayacak. . özlüyorum onu, çok seviyorum. .:43:

evet geldi. ve iki eli kanda değildi ama 2 uçak kaçırdı :) sözünü tutmak için 3. uçakla geldi yanıma. ben o kadar katı bir insan değilim. olmayı isterdim ama elimde değil işte. çok güzel iki gün geçirdik. sözle söylemeye gerek kalmadan birbirimizi görür görmez sarıldık. beni eşek gibi sevdiğini, çok çok pişman olduğunu söyledi. her şey çok güzeldi. gezdik, dolaştık, yine tuttu elimi eskisi gibi. . duygu olarak ben aynıydım. onda da hissettim. o da aynıydı. sonra havaalanında ayrılırken nerdeyse kaburgalarımı kıracak kadar sarıldı bana :) gelin görün ki, gitti ve aradan 1 gün geçince ben başladım eskileri deşmeye. . ne kadar çok büyük ders aldığını söylese de yapamıyorum :( kırılmış bi kere kalbim, umutlarım, hayallerim. . ama asla diyor o, bir daha asla olmayacak. . özlüyorum onu, çok seviyorum. .:43:

Gelmiş :46: Gelmedi yazacaksın diye korkmuştum sana sorarken açıkçası.Şimdi bu katı olma durumu...Ben o kadar katı bir insan değilim yazmışsın ya.Nasıl anlatsam...Bu konuda ben de büyük konuşmak istemiyorum.Affederdim ya da affedemezdim anlamında yani.Mesela evliliklerde dayak söz konusu olduğunda,eli bir kez kalkan erkeğin daha da kalkar derler.Yani bir kere yaptı,affettin ama değişmez,devam eder diye düşünenler vardır.Bu aldatma konusunda da,bir kere yapan tekrar yapar şeklinde düşünebilir miyiz bundan emin değilim.Aslında forumda bununla ilgili konu açılabilir.Yani deneyimi olmuş olan arkadaşlardan fikir almak açısından.Evli ya da flört ederken diyelim aldatmış ama çok pişman olmuş erkek,kadın da affetmiş mesela.Böyle birşey yaşayan arkadaşlar pişman olmuşlar mı ilişkiyi devam ettirdiklerine ya da tekrar aldatılmışlar mı?Üzülüyorum,hele son yazdıklarını okuyunca içim nasıl fena oldu :( Çok seviyorsun onu,belli.Ne bileyim,en iyi erkek pişman olmuş erkektir diyenler de vardır mesela.Bu kadar çok seviyorsun,sen kendi sevginin hatırına bir şans ver demek geliyor içimden şu an ama yaşayan da sensin.Yani sen bunca üzüntüne rağmen,onun yaptığı yanlışa rağmen bir şanş verip devam edersen ama o tekrar bu iyi niyetini suistimal ederse kendi şerefsizliği olur afedersin.Şöyle düşünebilirsin yani aklıma gelen herşeyi yazmaya çalışıyorum şu an sana,keşke yardımcı olabilsem.Düşün ki,afettin,zor olsa da kırgınlığını,sarsılan güvenini ona olan sevginle alt etmeye çalıştın ve devam ettin bu ilişkiye.Kötü ihtimali düşünelim istemeyerek te olsa.Tekrar sana yanlış yaptı diyelim."Ben elimden gelenin fazlasını yaptım ilişkim adına,insanlık ettim,herşeye rağmen sevgimi ortaya koydum ama değmezmiş,bu onun karaktersizliği,Allah'ından bulsun vs.." diyerek şu anki durumundan daha az etkilenir misin?Yoksa keşke affetmeseydim zamanında,bunca zamanım boşa gitti gibisinden daha mı çok kızarsın kendine.Bir de şöyle bir ihtimali düşünelim.Kaldıramıyorum,unutamıyorum bu yaptığını,soğudum ondan ve asla da ısınamam bir daha,ağzı ile kuş tutsa bile güvenemem ona artık diye şu an kesin olarak bitirdin ilişkiyi diyelim."Acaba ben bitirmeseydim güzel gidecek miydi,acaba mutlu olacak mıydım şu an,özlüyorum onu ve hala seviyorum,acaba bir şans versemiydim?" gibisinden keşkelerin kalacak mı içinde?

Hayatina yenj birini sok ve gonlunce eglen ge toz onunla mutlu ol ama ciddi bir birliktelik olmasin yanj baglanmadan bole arkds sevfli arasi.. kafa dagitmak jcn o zaman eski sevflini hatirlamicaksin bile cnmm. Smdi bosluktasin ve o bagimlilik oldugu icin onsuz icnde bi bosluk hissedersin. Yerinj birinin doldurmasina izn verirsen ondan tamamen kurtulursun. Istedign kadar sık onj seni baskasina tercih etmemeliydi. Insan once ayrilir uzuuuun zaman gecer senden sogur baskasinada ilgi duyar ve bi iliskiye baslar. Bole olsaydi tmm dicektim ama ole deil bu ksiden hayir yok o yzden soledigimi yap kurtul butn arkdslarima tavsiye ettm yaptilar ve kurthldular salaklardan oh be :D

___dega___

Gelmiş :46: Gelmedi yazacaksın diye korkmuştum sana sorarken açıkçası.Şimdi bu katı olma durumu...Ben o kadar katı bir insan değilim yazmışsın ya.Nasıl anlatsam...Bu konuda ben de büyük konuşmak istemiyorum.Affederdim ya da affedemezdim anlamında yani.Mesela evliliklerde dayak söz konusu olduğunda,eli bir kez kalkan erkeğin daha da kalkar derler.Yani bir kere yaptı,affettin ama değişmez,devam eder diye düşünenler vardır.Bu aldatma konusunda da,bir kere yapan tekrar yapar şeklinde düşünebilir miyiz bundan emin değilim.Aslında forumda bununla ilgili konu açılabilir.Yani deneyimi olmuş olan arkadaşlardan fikir almak açısından.Evli ya da flört ederken diyelim aldatmış ama çok pişman olmuş erkek,kadın da affetmiş mesela.Böyle birşey yaşayan arkadaşlar pişman olmuşlar mı ilişkiyi devam ettirdiklerine ya da tekrar aldatılmışlar mı?Üzülüyorum,hele son yazdıklarını okuyunca içim nasıl fena oldu :( Çok seviyorsun onu,belli.Ne bileyim,en iyi erkek pişman olmuş erkektir diyenler de vardır mesela.Bu kadar çok seviyorsun,sen kendi sevginin hatırına bir şans ver demek geliyor içimden şu an ama yaşayan da sensin.Yani sen bunca üzüntüne rağmen,onun yaptığı yanlışa rağmen bir şanş verip devam edersen ama o tekrar bu iyi niyetini suistimal ederse kendi şerefsizliği olur afedersin.Şöyle düşünebilirsin yani aklıma gelen herşeyi yazmaya çalışıyorum şu an sana,keşke yardımcı olabilsem.Düşün ki,afettin,zor olsa da kırgınlığını,sarsılan güvenini ona olan sevginle alt etmeye çalıştın ve devam ettin bu ilişkiye.Kötü ihtimali düşünelim istemeyerek te olsa.Tekrar sana yanlış yaptı diyelim."Ben elimden gelenin fazlasını yaptım ilişkim adına,insanlık ettim,herşeye rağmen sevgimi ortaya koydum ama değmezmiş,bu onun karaktersizliği,Allah'ından bulsun vs.." diyerek şu anki durumundan daha az etkilenir misin?Yoksa keşke affetmeseydim zamanında,bunca zamanım boşa gitti gibisinden daha mı çok kızarsın kendine.Bir de şöyle bir ihtimali düşünelim.Kaldıramıyorum,unutamıyorum bu yaptığını,soğudum ondan ve asla da ısınamam bir daha,ağzı ile kuş tutsa bile güvenemem ona artık diye şu an kesin olarak bitirdin ilişkiyi diyelim."Acaba ben bitirmeseydim güzel gidecek miydi,acaba mutlu olacak mıydım şu an,özlüyorum onu ve hala seviyorum,acaba bir şans versemiydim?" gibisinden keşkelerin kalacak mı içinde?

yazdıkların için çok çok teşekkür ederim. . geldi ve beni çok mutlu etti çok :) yine eskisi gibi elleriyle yemek yedirdi bana, ellerimi sımsıkı tuttu, öptü. . o kadar mutluydum ki. bi ara eli elimdeyken çaktı beynimde olanlar. çektim elimi elinden. anladı hemen. ağlamaya başladım. . beynim hayır diyor. ama şans vermezsem ilk mutsuzluğumda pişmalığım beni delirtecek, biliyorum.

Son düzenleme:
Hayatina yenj birini sok ve gonlunce eglen ge toz onunla mutlu ol ama ciddi bir birliktelik olmasin yanj baglanmadan bole arkds sevfli arasi.. kafa dagitmak jcn o zaman eski sevflini hatirlamicaksin bile cnmm. Smdi bosluktasin ve o bagimlilik oldugu icin onsuz icnde bi bosluk hissedersin. Yerinj birinin doldurmasina izn verirsen ondan tamamen kurtulursun. Istedign kadar sık onj seni baskasina tercih etmemeliydi. Insan once ayrilir uzuuuun zaman gecer senden sogur baskasinada ilgi duyar ve bi iliskiye baslar. Bole olsaydi tmm dicektim ama ole deil bu ksiden hayir yok o yzden soledigimi yap kurtul butn arkdslarima tavsiye ettm yaptilar ve kurthldular salaklardan oh be :D

___dega___

keşke o kadar kolay olsaydı . .

Back
X