Affetmeli miyimmm ? yardım edinn

mlnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
65
6
1
Merhaba arkadaşlar kafam durmuş vaziyette fikirlerinize ihtiyacım var. 5 yıllık bir ilişkim var. Geçenlerde erkek arkadaşımla tartıstığımız bir gün swarmdan (yer bildirimi uygulaması)bir kızı eklemiş. Görüp hemen sordum tabi bana ben eklemedim filan dedi sonra yalan söylediğini ortaya çıkardığımda aramız kötü olmasın diye öyle dedim öylesine ekledim sana asla ihanet etmedim etmem çok seviyorum istersen bütün hesapları kapatıyım sorun yaşamayalım falan filan bir sürü konuştu tabiikii içim rahat etmiyor napmalıyım sizce?? :/:/:/

onu da söyledim blöf yapıyosun hem kapatman birşeyi değiştirmez içinde varsa hesaplara gerek yok kapatmana da gerek yok diye yemin filan etti :/

Alti üstü bi kız eklemiş canim normal şekilde sorsaydi ben eklemedim diye sacmalamazdi
Bi kiz ekledi diye aldattı sayılmaz ki bu kadar kisitlama

5 senede bu adam sana hala baskin gelememis onla ilgili kucuk guven meselelerinde kararsizliga dusup bunu paylasima oneriye aciyorsan bence birak gitsin

sadece swarm dan eklemiş

başka kızlardada gözü var demek senden sıkılabilir sonra el değmemiş kızla evlenebilir

Alti üstü bi kız eklemiş canim normal şekilde sorsaydi ben eklemedim diye sacmalamazdi
Bi kiz ekledi diye aldattı sayılmaz ki bu kadar kisitlama

ben sadece bundan sonra da yalan söylerse diye korkuyorum :S

tekrarlanmasından tereddüte düşüyorum o yüzden

başka kızlardada gözü var demek senden sıkılabilir sonra el değmemiş kızla evlenebilir

Biraz abartı olmadı mı o kadarda değildir herhalde el değmemiş kızla evlenebilir filan

hani face ekleyip iletişime geçerdi anlarımda swarm da eklemek pek bişey sayılmaz (burdada msjlaşmadı ise).Senden çekindiği için öyle demiş olabilir bence bir süre gözle başka şeylerde de yalan söyleyecek mi diye

O ayarı kendin vericeksin canm ordan ekledi diye illa bı şey olmasi gerekmiyor ki
Tavrını koy haddini bilsin

yalan söylemiş olması benim için büyük sıkıntı :/ bi kere söyleyen bir daha söylerse...

başka bi yalanını görmedim bugüne kadar eklese bile ekledim derdi normalde öyle bi insan ama bu sefer yalan söyledi :S

canım bende benzer birşey yaşamıştım ayrılmadım tabi aldım karşıma sordum cevap şu "evet baktım seksepatüel açıdan baktım iş yerinde arkadaşlar sen aç bakalım diyor ortamda açıyorsun bakıyorsun benim kimseyle işim olmaz sadece sen varsın bunu sadece örneğin bir mankene bakma ya da bir p.. bakma gibi düşün " dedi ki ben ona izin veirrim bence halledebilirsiniz al karşına konuş rahatsız oldugunu eger seni seçtiyse aklında hayalinde bile seni düşünmesi gerektiğini anlat.Blöf yap

Senin isteğine göre hareket edene kadar, kendi hal ve hareketlerine biraz olsun dikkat etseymiş ya.. !

Zorda kalınca, sen iste her şeyi kaparım havalarına girmiş , boşversin ya ..

Tuhaf karşılayacağını hiç mi tahmin etmemiş ,bunu hesap edebilirdi ,ama etmemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…