Affetmelimiyim arkadaşlar...

aynen öyle sen bi adım atarsan o koşa koşa gelecektir varsın arama. Ramazandan önce de kandiller vardı boşver kandillerde aramadınsa ramazan da da aramayıver. Oğlu da aramıyor mu mübarek günlerde annesini babasını ??

üzüldüm sende kötü günler geçirmişsin.evet iyi niyetimizi anlasalar zaten sorun olmayacak ama eşime öyle desem iyi olur sanırım teşekkür ederim .umarıum bebeişin olduktan sonrada iyi davranırlar sana(

yok aramıyor daha önceden ararmıydın dedim bugün hayır dedi.istersen ara dedim düşünücem dedi???bilmiyorum

canım bence büyüklük sende kalsın.küslüğü bitir bak eşin de ne güzel senin tarafında ama ne olursa olsun senin namusuna laf etmedikten sonra küslük dinimizde de kabul edilir bişey değil.hele de eşin de annesini aramıyormuş bunun vebalinden kurtul.bebişin de olacakmış hem.adımı sen atarsan haklı olduğun halde,vicdanın kat kat daha rahat olur bu mubarek günde de bol bol sevaplanırsın akıllı davran
hazır ramazan da geliyor barışmak için güzel vesile.barışırsın ama mesafeni korursun olur biter.

şimdi bazı arkadaşların mesajlarını okudum da birkaç şey daha yazmak istedim.barışarak onlara daha çok yüz vereceğinden korkuyorsun ya,gittiğinde hiçbirşey olmamış gibi davranma,açık açık konuş.ben buraya Allahtan korktuğum için geldim,küslüğün iyi birşey olmadığını bildiğin için,Allah rızası için geldim.sizler ne olursa olsun büyüğümüzsünüz.ben hadi neyse de oğlunuzun sizinle küs kalmasına gönlüm razı değil bu küslük bitsin artık de.ondan sonra ne yaparlarsa yapsınlar.sen yapacağını fazlasıyla yapmış olursun canım.ellerini öpersin ama fazla sıcakkanlı olmazsın böylelikle yüzgöz olmasın ve senden bişey istemeye yüzleri olmaz.bence yani...öte tarafta da göğsünü gere gere hesabını verirsin

boş ver büyüklük sende kalsın keşke bu sıkıntılar yaşanmasaydı fakat yaşandı napalım burakalım ölene kadar bu böyle devammı etsin olmaz eger eşini seviyorsan onu taşıyıp büyütüp iyi bir ahlakla sana teslim eden bu anayı affetmelisin.düğün zamanları sıkça olur böyle şeyler senin konunu okurken şu altın meselesi beni abimin düğününde abimin karısının terbiyesizliğini hatırlattı demiştiki
elinizi bile dokundurmadan yatak odama koyun
bu ne kendini bilmez bir kadın demiştim yıllar geçti fakat anneme yaptığı saygısızlık hala aklımda ama yarattığı tüm sıkıntılara rağmen genede onu affettik.neticede abimin eşiydi.
her nekadar barışsanızda oğün ve sonrasında yaşananlar insanın yüreğinden kolay kolay çıkmıyor.

teşekkür ederim.zaten istesemde sıcak davranamam artık.içimden gelmiyor çünkü

valla gelininiz çok cesurmuş ilk günden tırnaklarını çıkarmış.ben öyle demedim diyememde sadece borcumuz ve hakkımız var dedim vermezseniz haram olsun dedim.bebeğin alışverişine başladık hiç arayıp soran yok böyle oluncada canım sıkılıyor.en azından büyük eşyaları bölüşebilirdik aramızda ama bizden ,istememizi bekliyorlar bebeğim için onlardan bişiy dilenemem

biz çok büyüklükler yaptık onların yapmadığın yaptık ama malesef düzelme olmuyor küsmeyin ancak mesafenizi koruyyun derim ben çünkü inanın düzelme olmuyor inşallah sizinkiler düzelir.

biz çok büyüklükler yaptık onların yapmadığın yaptık ama malesef düzelme olmuyor küsmeyin ancak mesafenizi koruyyun derim ben çünkü inanın düzelme olmuyor inşallah sizinkiler düzelir.

hiç sanmıyorum düzeleceğini bir insan cehaletin esiri olmuşsa bana olan nefretini ve öfkesini oğluna torununa yaşatıyorsa ne bekleyebilirsinki.bir umut amin diyeyim:)))

cnm karakter çok önemli ben ilk gördüğümde verdiğim not ile şimdiki notum aynıdır onlara yani allahtan eşim benim tarafımda onu çok seviyorum beni hiç ezdirmedi allah razı olsun. düzelecekleri yokta böyle kabul ettik netiiceede ana babası atsan atılmaz satsan satılmaz.

iyiyim canim benim, sorma ben de gittim dra ve coookkk memnun kaldim drum türk zaten hem de bizim oralardan ic anadoludan yani alman dr gibi hic bi sorunun yok bekle diye geri yollamadi.. ilaclarimi yazdi verdi, aldim bugün.. bir ay dogum kontrol hapi kullancam, pesine klomene baslicaz. bir de merfißormin verdi, sonuctanm emnunum ve umutluyum

yegenimizin de keyfinin yerinde olmasina cok sevindim.. bak canim saglikli hamilelik geciyorsun, hic bozma keyfini baskalarinin yüzünden, unutma sen ne kadar sakin olursan, bebegin de dünyaya geldiginde sakin bi bebek olur.. hamilelik süresince yasadiklarin, psikolojik durumun bebeginin sakin mi yoksa huysuz mu olacagini etkiliyor ona göre

evet yaa burda konusunca gercekten gidip esime takilmiyorum, ama tabiki onun da kendini toparlamasi lazim.. bu arada ben cok iyiyim allahima binlerce kez sükürler olsun.. neden biliyor musun?? kaynanamlara gitmiyorum da basim agrimiyor 3 haftada iki kere gördüm.. esim tabiki gitti bikac kez kardesiyle isi oldugu icin ama ben gitmedim, allahtan esim arada laf getirip götürmez.. en azindan benim basimi agritcak seyleri getirmez eminim sormuslardir, tatile gidip geldikten sonra karin bizden uzaklasti felan demislerdir ama sükür benimki bir sey demedi.. bugün de kaynanamin yanina gittik calsitigi yere, hiiiiiiiiicc tavir koymus da sogukmus gibi davranmadim, hic bir sey olmamis gibi davrandim, bundan sonra böyle de yapcam.. ne kasini alir sacini basini boyarim ne de kayinbabamin saclarini ksererim bana ne bitti artik onlar.. bundan sonra kararlarimin arkasindayim..

süpersin süper çok güzel haberler aldım çok sevindim arkadaşım .geç görüyorum yazıları eşim evdede onunla ilgileniyorum uzun uzun konuşmak isterdim inşallah görüşürüz.bizi merak etmwe iyiyiz .öptük

bence ara yada bir akşam yemeğe davet et bak sende anne oluyorsun hem ramazanda bunu yaparsan sen sevap kazanmış olursun aradaki mesafeni koru sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…