onun adı çirkeflik değil bir yerlere gelebilme çabası.eşim beni bilir.israfı sevmem.onada evde yaptırtmam.derimki kendine acımıyormusun o kadar calışıyorsun birde israf yapıyorsun.istesem ben yaparım.sana ne oluyor.senin tam tersi olman lazım derim.kızlar önce işin başı güven.kendinize güvendirin.
yo o konuda kendinden daha hassas oldugumu bildigi icin ses etmez esim.. yani kendinden daha tutumluyumdur hatta cimrilik yaptigim yerler bile vardir.. kaynanam bu tutumla dalga gecmeye bile calisti, geline bak cimri cikti diye ama tin yani herkes kendinde olmayani kiskanir iste.. di mi ama?
aynen bence.seni kıskanıyor bence.devam et sabret sabret.
aradi simdi kaynanam, e iste ekmek yapmis da sabah oglunun cantasina koymam icin gelip alsin felan, esim de arkadasinda simdi, dedim gelince söylerim, ama söylemicem.. ona neyse sanki benim esimin yemek cantasina ne koyacagimdanhic cekmiyo elini üstümüzden..
e biraz da sizlerden bahsedelim, siz anlatin olmaz mi??
çocuk kaç aylık sende.birazda ondan bahsedelim .
he akans da gelmis bakalim nasilmis
benim 6 aylık oldu teyzesi eşim evde 5 dakika girdim mesajım geldimi bilmiyorum çıkıyorum diye yazmıştım ayıp olmasın size diye girip bi bakayım dedim:))
ya bu mide bulantıları tiskinmeler ne zaman başlıyor hamilelikte bende hala baslamadı da 6 haftalık sanırım
işte bu haftalarda başlıyor ben sadece sabahları bulantı yaşadım 3 ay boyunca çok zorlanmadım daha sonra kendi kendine geçiverdi .inşallah seninde öyle olur daha çok minik seninki mercimek kadar:)))
allah hayırlı bebişler versin bize:))daha bende tık yokta o yüzden acaba dedim bende anormallikmi var dedim :))sen hangi şehirdesin
canim benim almancam cok iyi simdi.. hatta esim bana soruyo su nasil yaziliyo diye cok sükür iyi yaniben burda üniversiteye bile basladim, simdi topikle alakasiz seyler anlatiyorum, kendimden cok da bahsetmek istemiyorum ayip oluyo topik sahibi arkadasa o yüzden, ben almanca kurslarinin hepsini bitirdim sadece devletin gönderdigini degil bi o kadar da parayla devam ettim.. ögretmenlige basladim vs ama maddi sorunlardan dolayi biraktim.. 5 senenin sonunda süresiz oturum aliyorum 8 senede alman vatandasligi, iste esim alman vatanadasi olsaydi eger, 2 senenin sonunda aliyordum
bu sehirden olmazsa da bu evden tasinmak icin elimden geleni yapacagim, ama iste iki kisi oldugumuz icin ev vermiyorlar maalesef, özelden bulmak lazim.. esim cok üsengec hic yanasmiyor maalesef.. ama kafasina girerse kendiliginden bile isteyebilir dedigin gibi..
amin amin inşallah yok yok bende öyle demiştim kendi kendime ama anca başlar ben çok az yaşadım pek bişiydende tiksinmedim sadece kokuya karşı duyarlıydım hepsi o.muğladayım ben sen??
aysesi çok özür eşim çağırıyor yarın bekliycem seni mutlaka kendine dikkat et çok öperim
samsun bende:))hiç bişeyim yok ya maşallah bana.ama olursa burdan yazarım size:)))
benim eşimde ordulu :)))maşallah olursa yaz tabi elimden geleni yaparım yine görüşelim bekliycem
iyiyim iyiyim:))regen aysesi benim canıma okudu baksana mesajlara:)))saolsun hiç beni ezdirmiyor:)))nasılsın iyimisin
wouu super yani:) gercekden sevindim!Bence ozaman sen ne yapman gerekdigini daha iyi biliyorsundur. Ve Makzat saten zadece o cevrendeki seni uzenlerden uzak olmak, baska bir sehirdede olsan, onlar dili, eli her yere uzuyor bu yuzden sirt, birt size gelemeyecekleri, biraz uzakda yasamak hem esiniz hemde sizin icin cok saglikli.
canim benim almancam cok iyi simdi.. hatta esim bana soruyo su nasil yaziliyo diye cok sükür iyi yaniben burda üniversiteye bile basladim, simdi topikle alakasiz seyler anlatiyorum, kendimden cok da bahsetmek istemiyorum ayip oluyo topik sahibi arkadasa o yüzden, ben almanca kurslarinin hepsini bitirdim sadece devletin gönderdigini degil bi o kadar da parayla devam ettim.. ögretmenlige basladim vs ama maddi sorunlardan dolayi biraktim.. 5 senenin sonunda süresiz oturum aliyorum 8 senede alman vatandasligi, iste esim alman vatanadasi olsaydi eger, 2 senenin sonunda aliyordum
bu sehirden olmazsa da bu evden tasinmak icin elimden geleni yapacagim, ama iste iki kisi oldugumuz icin ev vermiyorlar maalesef, özelden bulmak lazim.. esim cok üsengec hic yanasmiyor maalesef.. ama kafasina girerse kendiliginden bile isteyebilir dedigin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?