Affetmelimiyim arkadaşlar...

yo o konuda kendinden daha hassas oldugumu bildigi icin ses etmez esim.. yani kendinden daha tutumluyumdur hatta cimrilik yaptigim yerler bile vardir.. kaynanam bu tutumla dalga gecmeye bile calisti, geline bak cimri cikti diye ama tin yani herkes kendinde olmayani kiskanir iste.. di mi ama?

aynen bence.seni kıskanıyor bence.devam et sabret sabret.

aynen bence.seni kıskanıyor bence.devam et sabret sabret.

aradi simdi kaynanam, e iste ekmek yapmis da sabah oglunun cantasina koymam icin gelip alsin felan, esim de arkadasinda simdi, dedim gelince söylerim, ama söylemicem.. ona neyse sanki benim esimin yemek cantasina ne koyacagimdan hic cekmiyo elini üstümüzden..

e biraz da sizlerden bahsedelim, siz anlatin olmaz mi??

bende bişey yok :)))olanlar anlatsın dertleşelim

çocuk kaç aylık sende.birazda ondan bahsedelim .

benim 6 aylık oldu teyzesi eşim evde 5 dakika girdim mesajım geldimi bilmiyorum çıkıyorum diye yazmıştım ayıp olmasın size diye girip bi bakayım dedim:))

benim 6 aylık oldu teyzesi eşim evde 5 dakika girdim mesajım geldimi bilmiyorum çıkıyorum diye yazmıştım ayıp olmasın size diye girip bi bakayım dedim:))

ya bu mide bulantıları tiskinmeler ne zaman başlıyor hamilelikte bende hala baslamadı da 6 haftalık sanırım

ya bu mide bulantıları tiskinmeler ne zaman başlıyor hamilelikte bende hala baslamadı da 6 haftalık sanırım

işte bu haftalarda başlıyor ben sadece sabahları bulantı yaşadım 3 ay boyunca çok zorlanmadım daha sonra kendi kendine geçiverdi .inşallah seninde öyle olur daha çok minik seninki mercimek kadar:)))

işte bu haftalarda başlıyor ben sadece sabahları bulantı yaşadım 3 ay boyunca çok zorlanmadım daha sonra kendi kendine geçiverdi .inşallah seninde öyle olur daha çok minik seninki mercimek kadar:)))

allah hayırlı bebişler versin bize:))daha bende tık yokta o yüzden acaba dedim bende anormallikmi var dedim :))sen hangi şehirdesin

allah hayırlı bebişler versin bize:))daha bende tık yokta o yüzden acaba dedim bende anormallikmi var dedim :))sen hangi şehirdesin

amin amin inşallah yok yok bende öyle demiştim kendi kendime ama anca başlar ben çok az yaşadım pek bişiydende tiksinmedim sadece kokuya karşı duyarlıydım hepsi o.muğladayım ben sen??

wouu super yani:) gercekden sevindim!Bence ozaman sen ne yapman gerekdigini daha iyi biliyorsundur. Ve Makzat saten zadece o cevrendeki seni uzenlerden uzak olmak, baska bir sehirdede olsan, onlar dili, eli her yere uzuyor bu yuzden sirt, birt size gelemeyecekleri, biraz uzakda yasamak hem esiniz hemde sizin icin cok saglikli.

amin amin inşallah yok yok bende öyle demiştim kendi kendime ama anca başlar ben çok az yaşadım pek bişiydende tiksinmedim sadece kokuya karşı duyarlıydım hepsi o.muğladayım ben sen??

samsun bende:))hiç bişeyim yok ya maşallah bana.ama olursa burdan yazarım size:)))

aysesi çok özür eşim çağırıyor yarın bekliycem seni mutlaka kendine dikkat et çok öperim

iyiyim iyiyim:))regen aysesi benim canıma okudu baksana mesajlara:)))saolsun hiç beni ezdirmiyor:)))nasılsın iyimisin

ya ben geldim sen gidiyosun tüh olmadi hic.. neyse yarin kocalar calisirken bolca konusuruz artik..

iste en azindan göz hapsinde tutamayacaklari bir yer olsa yine yeter yani bi telefonla gelin diyemeyecekleri...

regencim burası bizim topiğimiz istediğini konuş boşver rahatlarsın hiç bana ayıp olmaz ne güzel dertleşiyoruz şurda ne olcakki.bence senin isteklerinin olmasında eşinin etkisi çok fazla ama eninde sonunda doğruyu bulur inşallah:)))hiç kendini üzmeeeeee değmezzzzzzzzz.dün gecede bıraktım gittim sizi zaten çok üzüldüm:)))kusura bakmayın öptüm

Büyüklük sende kalsın arkadaşım..Eşin de yanındaymış hem ara ve kutla elbette sıkı fıkı ilişkileriniz olmayacaktır ama en azından eşinin gözünde daha da yücelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…